WoI Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 a bogami stajao je beograd na listi do prew nedelju dana Quote
zlidjuka Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 E jebem ti zivot... To bi mi stvarno dodatno ulepsalo ovu fenomenalnu koncertnu godinu. Jebi ga. Slusam ih skoro 20 godina... Quote
WoI Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Znaci koliko smo se svi ponadali da vidimo ove legende i odna ga ispusimo svetski ko i obicno Nista onda nam samo ostaje da cekamo sledecu godinu da vidimo dal ce doci Quote
zlidjuka Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Koliko ja vidim nemaju nista u avgustu osim Wackena. Znaci nismo samo mi ispusili. Koliko se secam tu su bile i sve nase komsije iz bivse drzave. JOs uvek im je prazno za kraj godine, mozda jos ima sanse da upadnemo u raspored. Quote
MEGGY Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Slusam ih skoro 20 godina... jebo te kolko ti onda imas godina Quote
MEGGY Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Koliko ja vidim nemaju nista u avgustu osim Wackena. Znaci nismo samo mi ispusili. Koliko se secam tu su bile i sve nase komsije iz bivse drzave. JOs uvek im je prazno za kraj godine, mozda jos ima sanse da upadnemo u raspored. na zalost ,mislim da nista od toga obzirom da smo im bili na listi i odjednom isparili....ko zna sta su organizatori (ko je uopste bio organizator ) zasrali Quote
Perfector Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 a bogami stajao je beograd na listi do prew nedelju dana Pa zato sam i pitao,al jbg sad Quote
WoI Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ma zvao sma ja bio Komunu pre nedelju dana i pitao ih dal organizuju koncert a oni me samo odjebali i rekli ne.Znaci da su im sigurno oni otkazali Quote
zlidjuka Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 jebo te kolko ti onda imas godina Skoro 35! Ne stidim se svojih godina. Quote
LazaGNR Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 (edited) Znaci koliko smo se svi ponadali da vidimo ove legende i odna ga ispusimo svetski ko i obicno E u kurac A ja se jos cudim kako niko ne postavlja temu na 'Koncerti & okupljanja',kad ono kurcina... Jebem ti zivot A ja se taman ponad'o da cu ih odgledati pre nego sto odem u Tursku na Manowar a bogami stajao je beograd na listi do prew nedelju dana I ja sam (pre nekog vremena) video na njihovom official site-u lepo da stoji Belgrade,Serbia & Montenegro. Al' sad je (izgleda) sve otislo u kurac Edited July 23, 2005 by LazaGNR Quote
LazaGNR Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Ma i u jedno i u drugo By the way,jos uvek se kao nesto nadam da ce ipak doci... Quote
Angelystor Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Nismo jedini koji su ispaljeni. Jedno 10tak datuma je nestalo isto onako kako se i pojavilo na netu-bez traga. Quote
RNA Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Можда је то неко овде већ поменуо али колико сам ја чуо скоро цела европска турнеја је отказан (изузев једног концерта у Немачкој) због бомбашких напада у Лондону. Quote
Angelystor Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Zbog toga?! U kurac. Znam da su svashta otkazali, chak i Summerbreeze. Pa jel moguce da su tolike puse? BTW samo Wacken valjda nije tokazan Quote
RNA Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Па, Амери су то. Вамо као нешто причају о рату и курцима палцима, а чим примиришу да би нешто могло лично њима да се деси, одмах цвикају. Quote
WoI Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 e jebem ti ljude.Usrali se Nasi ljudi bi bre dosli na koncert ma da na 100 metara od njega padaju bombe Quote
RNA Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Мени је била најјаче прича о металцима из Ирака, који су током оног првог Заливског рата 1991. покупили се, провукли се преко границе и отишли у Лондон да гледају OzzFest. Quote
scissors Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 koje sise!!!! neverovatno!!!! kao sto kaze vorior nasi ljudi bi dosli i da padaju bombe!!! ------- meggy Quote
WoI Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Мени је била најјаче прича о металцима из Ирака, који су током оног првог Заливског рата 1991. покупили се, провукли се преко границе и отишли у Лондон да гледају OzzFest. koji carevi Quote
RNA Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 koje sise!!!! neverovatno!!!! kao sto kaze vorior nasi ljudi bi dosli i da padaju bombe!!! ------- meggy Ма, наши би дошли у инат БАШ зато што падају бомбе. Сетимо се Трга за време бомбардовања 1999. Quote
scissors Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 hahahaha da da srbi ba,zajebano to Quote
Vlaja Buraz Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Overkill_%28band%29 Bogami, dobra biografija. Quote
Recommended Posts