MEGGY Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 baj d vej ne vadim iz kompa divx wrecking everything.....do yaya koncert !!!! Quote
Angelystor Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ljudi bre, Mallare otishao iz benda!!! Quote
RNA Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 E,malopre sam video na official sitr-u Overkill-a (www.wreckingcrew.com) ovo: August 8-2 Open Air Belgrade,Serbia Uglavnom,valjda nece do leta otkazati EDIT:Ne znam dal' da se ovo postavi na 'Koncerti i okupljanja' ili je rano Мене само интересује моји је то фестивал. Ја не знам ништа што се дешава тада, а да је везано за метал на било који начин, али ако су потврдили ајде да видимо. Quote
Perfector Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ma mozda ljudi misle da odrze koncert na otvorenom,u protivnom stvarno ne znam ... Inace,bila je tema o koncertu,al je zatvorena... Quote
LazaGNR Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 vec mesec dana znam da tu vest postovala sam temu na koncerti i desavanja ...da,da, po svim mogucim propisima sam postovala da vas preduhitrim ako pomislite suprotno Ne pricaj kojesta.naravno da nisi znala za to pre mesec dana i da si sad videla od mene Quote
lemmy sixx Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 baj d vej ne vadim iz kompa divx wrecking everything.....do yaya koncert !!!! Jeste,koncert je fenomenalan.D.D.Verni nije normalan uzivo...on je primer kako se thrash metal bassista treba ponasati na bini.Kralj!A i Blitz je opasan...u svakom slucaju,bice mnogo lepo gledati ih uzivo. Quote
Fantomni Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Gledao sam ja pun dvd...Ludilo! D.D. mi po malo ide na zivce, ima mi neku nesojsku facu Nego ljudi, jel iko saznao neshto vishe o koncertu 2-gog avgusta?? Zna li ko o cemu se radi? Quote
MEGGY Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 znam da treba da bude koncert,cak sam postovala temu ali moderatori nisu odobrili jos uvek se nista ne zna...ima jos vremena do avgusta Quote
Angelystor Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Mogli bismo malo da se spremamo za gig a Evo set liste sa koncerta od pre par dana sa sonatom arcticom.. tachan redosled pesama dodushe nije ovakav: Old School Bats In The Belfry Powersurge Rotten To The Core Hello From The Gutter Elimination Within Your Eyes Blood And Iron Thanx For Nothin Necroshine Fuck You Damned Under One God-Like Wrecking Crew Nice Day For A Funeral Gasoline Dream Quote
Fantomni Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Mogla im je biti bolja lista...Nadam se da ce kod nas ubaciti dosta izmjena! Quote
Angelystor Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 U principu..lista je dobra...ali jebem mu mater samo jedna pesma sa YODa! +Nema Kome... Quote
MEGGY Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 a? sta sam smesno rekla ? dobro...neko tuguje neko se smeje Quote
Fantomni Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Pomijesala si thunder sa hammerheadom, nista strasno... Quote
MEGGY Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 a? ne kontam oprostite plavusa sam...ali...pesma thunderhead sa albuma BLOODLETTING nije na listi Quote
Vlaja Buraz Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Horrorscope uzeh za 599 dinara u Platou. Inače, ko se fura na originale, u Metropolis Music Shopu u Knez Mihajlovoj je popust od 30-50%, pa obiđite, ja sebi nađoh neke fine stvarčice... Quote
Angelystor Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Josh neshto manje od mesec dana narode,,el se zna neshto majku mu? Elem evo set liste sa giga na SWEDEN ROCK festu..PORTNOY im svirao na Eliminaciji: Within Your Eyes Damned Rotten To The Core Wrecking Crew Hello From The Gutter Nice Day For A Funeral Elimination Thanx For Nothin’ Under One Necroshine In Union We Stand Old School F**k You Dirty Deeds Done Dirt Cheap Ne znam..ali ovo je neverovatno dobra lista! In Union We Stand ladno! Quote
Vlaja Buraz Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 http://wreckingcrew.com/crew/error.php Server u depresiji. Quote
Pringler Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Da li je bilo ko nacuo nesto o koncertu??? Inace set lista bi mogla mnooogo bolja da bude. Feal the fire, jos nesto sa Tacking over,Coma A i kako to da nema ni jedna od pesama iz sage o vecnom, besmrtnom, najuboitijem, najstonosnijem ubici ikada OVERKILL-u??? Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 jel zna neko uopste gde bi mogao taj koncert da se odrzi? Jel nacuo neko nesto? Quote
Recommended Posts