Vlaja Buraz Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 (edited) Vaistinu. Nego, dobra fora: Edit: zaboravih foru... Edited April 16, 2006 by Boro Quote
WoI Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 nego ima sada u Mamutu ekstra jeftini originali overkilla Tipa Horrorscope je 900 kinti a Under The Influence je valjda 700 Quote
Guest Daemonium Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Tacnije: Horrorscope - 1040 Under - 888 Ja kupio Years of Decay za 840 Quote
WoI Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 a mamu ti tvoju ja jos video the years i reko ma nece niko kupiti ovo doso sledeci put ono nema Quote
Guest Daemonium Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ma ima jos care bre,samo malo pogledaj.I da,majku mi ne diraj Quote
Vlaja Buraz Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ja već imam Horrorscope i The Years of Decay na originalčićima (a bogami i Coverkill, ali, to nije bilo do mene), a jednom sam vidio u Mamutu FTUB i Killing Kind, bili su po 999 dinara... Još FTUB i meni dosta. Možda Necroshine. Quote
WoI Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 ja samo Wrecking Everything Live Koji jebacki koncert je to Quote
Grobodan Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Idite na http://www.voicesfromthedarkside.de/,sekcija Interviews,i procitajte zanimljiv intervju sa legendarnim Bobby Gustafson-om o njegovom radu u Overkillu u njihovom najboljem periodu(prva 4 albuma - Kvlt Kvltova). Ovo je,inace,moj omiljeni webzine,pa malo pogledajte sta ima i uzivajte. Quote
Angelystor Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 OVERKILL's official web site has been updated with the following message: "Well, it's been rumored for a while but now we can confirm that OVERKILL will be headlining the second stage on the upcoming Gigantour starting Sept. 7th. DD [bass] and Blitz [vocals] met with Dave Mustaine [MEGADETH mainman and Gigantour mastermind] last summer while on tour in California and spoke about being part of the tour, and over the last few months were able to put it all together. Says DD, 'It's not many tours that would take out an old-school thrash band, so we are really psyched to get out there!' "In other news, the new OVERKILL album is just about complete. The band were planning to be in the studio in late August, but will move it to after the Gigantour to start recording, so you may hear some songs on this run. OVERKILL will be doing headlining shows on the off days of this tour as well so keep checking here for updates." Quote
WoI Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 njah znaci necemo ih gledati kod nas u skorije vreme Quote
Feniks . Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Bili su najavljeni kod nas prosle godine pa nista Zna li ko zbog cega je tad otkazan koncert? Quote
Angelystor Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Koliko se secam otkazana je cela evropska turneja, valjda zbog straha od teroristickih napada, nakon sto je bilo ono sranje u Londonu. Quote
RNA Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Idite na http://www.voicesfromthedarkside.de/,sekcija Interviews,i procitajte zanimljiv intervju sa legendarnim Bobby Gustafson-om o njegovom radu u Overkillu u njihovom najboljem periodu(prva 4 albuma - Kvlt Kvltova). Ovo je,inace,moj omiljeni webzine,pa malo pogledajte sta ima i uzivajte. Pa, i nije neki preterani intervju. Citao sam ga nekoliko puta i mislio sam da ce covek imati mnogo vise da kaze na zadata pitanja. Octio da nije razgovorljiv tip. Steta, hocu vec duze vreme da uradim intervju sa njim, pre svega povodom Response Negative (ciji EP, uzgred, zvuci kao stari Overkill, jer je Gustafson pravio svu muziku), ali bih ga naravno pitao i za Overkill period, kao i I4NI i Cycle Sluts From Hell. Quote
Vlaja Buraz Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Čovjek je malo zakočen. Nije mu svejedno. Nego, dio intervjua sa Lamb of God (John Campbell): WC: I know right now on Gigantour you're playing with some dudes with a similar outlook, Overkill... JC: Oh, fuck, those dudes are amazing! WC: They're one of my favorites and Bobby Blitz is one of the funniest guys I've ever talked to. JC: Yeah, having those guys on this tour is a saving grace for me, because they are awesome dudes. They are good, honest people and they're as funny as shit and they've got a great band that puts on a great show. It's really fuckin' cool to have them out here with us. WC: I'm glad they finally got a break to be on a tour like this because they've been slogging it out in the clubs for years like an American version of Motorhead. JC: Bobby Blitz said something as funny as shit the other day on stage. "When I was 16, I told my mamma I was never gonna work a real job, that I was gonna play rock and roll in arenas. I just didn't know it was gonna take 45 years!" (laughter) God bless 'em for being on this tour! Quote
RNA Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Lepo, lepo. Mislim da svi znamo da ce, kako god ispadne, Overkill trajati duze od nekih tamo Lamb Of God (iako postujem i njihov rad). Quote
WoI Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 kao sto rece ti Bosko Overkill ce uvek biti Overkill a ja mislimd a ce Bobby vala i sa 70 godina da svira kakav je covek Quote
RNA Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Da peva... Pa, nije mu dzabe keva bila operska pevacica. Kze covek u jednom intervjuu da je skinuo polipe sa glasnih zica samo vezbanjem, a ne operacijom. Quote
Angelystor Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Keva operska opevachica? Do jaja bi bilo da gostuje na nekom buducem albumu Quote
RNA Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Procitao tu informaciju u intervjuu koji je radio sa Jadrankom Jankovic u Cau koji je izasao 1989. Ako je on slagao, onda sam i ja. Quote
WoI Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 ozbiljno operska pevacica??? Nisam znao to uopste majku mu Quote
Vlaja Buraz Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ako je on slagao, onda sam i ja. Veoma lako moguće. Inače, njegova sestra je odradila neke vokale na Necroshine, pominjali smo to prije X strana, ali eto. Inače, ljudi moji, kako stojite sa njihovim poslednjim albumom? Ja ono ne mogu slušati. Quote
RNA Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ni ja. Preslusao sam ga jednom i to je to. "Killbox 13" je bio mnogo bolji. Quote
Angelystor Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ja kad slusham Overkill, iskreno uvek opalim ranije radove..zadnja tri albuma vrlo retko..ali mi je Relics dobar kolko i Killbox iskreno.. Quote
Recommended Posts