RNA Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 (edited) Meni nije. "Killbox" ima odlicnih pesama, "ReliXIV" je kompletno dosadan. Da ne ulazim sad u pricu koliko me smara kad bendovi dodju do nekog albuma, pa pocnu da ubacuju brojeve u nazive, kao da se hvale. I ja slusam mahom ranije albume (do "W.F.O."), ponekad pustim i "From The Underground...", "Necroshine" i "Bloodletting". Edited October 30, 2006 by RNA Quote
Tower... Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Slušao sam samo Raise the Dead i Rotten to the Core. I to mi se svidelo... Quote
RNA Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 To i treba da ti se svidi. Da ti se nije svidelo onda bih se zabrinuo. Quote
Vlaja Buraz Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Meni nije. "Killbox" ima odlicnih pesama, "ReliXIV" je kompletno dosadan. Da ne ulazim sad u pricu koliko me smara kad bendovi dodju do nekog albuma, pa pocnu da ubacuju brojeve u nazive, kao da se hvale. I ja slusam mahom ranije albume (do "W.F.O."), ponekad pustim i "From The Underground...", "Necroshine" i "Bloodletting". "The One" i "Struck Down" su jako dobre. Ostale su ne-loše. Ove sa ReliXIV su uglavnom ispod to ne-loše. Izuzev "Old School". Quote
RNA Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Rekao sam pre, a reci cu i ponovo. 'Old School' ne priznajem, jer je pank pesma, a ja necu da mi Overkill svira pank. Quote
Vlaja Buraz Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Drugim riječima, kažeš, "I'M AGAINST IT"? Quote
RNA Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Apsolutno! OK, to je pank obrada, bar nije njihova pesma. Quote
RNA Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 I da ne zaboravimo nikako 'Sonic Reducer'! Nego, sta ce to biti, Boro, da si poceo da slusas metal? to nije zdravo za mlad organizam. Quote
WoI Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Meni nije. "Killbox" ima odlicnih pesama, "ReliXIV" je kompletno dosadan. Da ne ulazim sad u pricu koliko me smara kad bendovi dodju do nekog albuma, pa pocnu da ubacuju brojeve u nazive, kao da se hvale. I ja slusam mahom ranije albume (do "W.F.O."), ponekad pustim i "From The Underground...", "Necroshine" i "Bloodletting". jste totalna istina za ReliXIV. Killbox je mnogo mnogo bolji album. Na ReliXIVu mi se ni jedna pesma ne izdvaja posebno Quote
RNA Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Ajd' sto se nijedna ne izdvaja da su sve podjednako dobre kvalitetom. Nego, sve su lose, to je strasno. Quote
StarbreakeR Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Ja nisam cuo ReliXIV ali kako ga opisaste ja se mnogo razocarah...Killbox mi nije toliko los...ali je Taking Over majka!!! Quote
RNA Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Pf, nema svrhe ni porediti nijedan noviji sa bilo kojim od prvih 5 albuma. Quote
WoI Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Taking Over,Under The Influence,Feel The Fire,Horrorscope, Years of Decay...sve u to neponovljivi klasici Ali i kasniji radovi isto jebu kevu Quote
RNA Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Trebao bi da preslusas i novi, cisto da bi mogao konstruktivno da ga kritikujes. Tako bar ja radim. Quote
Grobodan Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 prvih 5 naravno,ali...WFO?posle kultnih prvih najbolji,po meni Quote
WoI Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 o da da WFO zaboravih Majka od albuma! Njega najvise od svih njihovih albuma slusam u poslednje vreme Kad cujem samo onaj zvuk motora na Fast Jankiu Ali i Bastard Nation sju Ceo taj album je super Quote
RNA Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 prvih 5 naravno,ali...WFO?posle kultnih prvih najbolji,po meni Svakako, on se podrazumeva. Ali, ipak su prvih 5 apsolutne legende. Quote
Vlaja Buraz Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 http://phantomphotography.com/I_Overkill.html Ne tako dug, ali svakako zanimljiv intervju sa Borom "Blic" Elsvortom... Najjači momenat, možda i u istoriji intervjua: CT: As you mentioned, you’ve been doing this for over twenty years. What is the key to your longevity? Bobby: Being a good lay! [both laughing] CT: He’s laying his way across the country! [both laughing] Bobby: I walk up on stage and say, "Now pay attention! I fathered half of you! Show a little respect!" Quote
lemmy sixx Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Da li neko zna kada ce novi album?Onaj prosli je stvarno bio los.Bas me razocarao nakon onako dobrog "Killbox 13". Quote
Vlaja Buraz Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Mislim da sam čitao da će biti na proljeće, neki mart-april. Ja se bojim tog albuma. RelixIV je stvarno očajan, ali se bojim da im to niko nije rekao. Quote
RNA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Da li neko zna kada ce novi album?Onaj prosli je stvarno bio los.Bas me razocarao nakon onako dobrog "Killbox 13". Mene nijedan njihov album jos od "W.F.O." nije bas odusevio, ali priznajem da sam ocekivao da nastave sa kvalitetom kakav su pokazali na "KIllbox 13". Sta im je trebao "ReliXIV" i koji im kurac bi da ga takvog naprave, nemam pojma. I kud, od svih njihovih novijih albuma, nadjose bas taj, koji bih najmanje posedovao, da izdaju na vinilu! Quote
lemmy sixx Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Pa te godine im je bila 20 godina kako su se oformili,pa verovatno zbog togs.Iako,album objektivno nije to zasluzio. Quote
RNA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Kad sam gledao sajt slikarke Jovite Kaminske (koja je radila omote za mnoge metal bendove, npr. Exodus "Tempo Of The Damned"), devojka je na njemu napisala da je veliki njihov fan, ali da bi Overkill trebalo da bude daleko nize na njenoj listi omiljenih bendova bas zbog poslednjeg albuma. Quote
lemmy sixx Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 A dobro jebiga,to je vec preterivanje.Ljudi uradili jedan los album,pa odmah na kolac.Glupost.Imaju i oni pravo na kiks.Jebiga. Quote
RNA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Ali, to samo dokazuje koliko je taj album zapravo los. Ja sam ga jednom preslusao, posle nisam imao snage da ga stavim ponovo. Mislim da bih mu sad dao mnogo nizu ocenu, nego kad sam ga recenzirao. Quote
Recommended Posts