Anno Mundi ! Posted December 3, 2002 Report Posted December 3, 2002 Dobar je...dobar je I hear black,mada sam mislio da je hororscope najbolji Quote
RNA Posted December 4, 2002 Report Posted December 4, 2002 NEEEEEEE... Kako može da vam se sviđa "I Hear Black"? Smorčina je! Quote
Hamsun Posted December 5, 2002 Report Posted December 5, 2002 Ma "The years of decay" i tacka a: Quote
Hamsun Posted December 6, 2002 Report Posted December 6, 2002 RNA,nesto se mislim..Dal` da kupim Coverkill? Quote
RNA Posted December 7, 2002 Report Posted December 7, 2002 Zašto misliš? Ako voliš Overkill, ne razmišljaj se. Uzimja. Ja sam ga uzeo čim je izašao i moram ti reći da je to najbolji album sa obradama koji sam čuo od jednog benda. Šije za dve dužine "Garage Inc.", a za celu dužinu "Metal Jukebox". Najviše ima Black Sabbatha, ima Deep Purple, već pomenuti Judas Priest (koja se nalazi i na oficijelnom Century Media tributu), Deep Purple, Ramones (mnogo luda pesma), Motorhead dakako... Mislim da ima još nečega... dam, Kiss. Možda i još ponešto, ali najviše Black Sabbath. Quote
DragonHeart Posted December 8, 2002 Report Posted December 8, 2002 Ok,nadam se da nije prosao... Vidio sam ga kod Popa u Njegosevom parku u cetvrtak. Quote
yustargazer Posted January 27, 2003 Author Report Posted January 27, 2003 OVERKILL have set a March 25 release date through Spitfire Records for their new CD, "Kill Box 13". The complete track listing for "Kill Box 13" is as follows: 01. Devil By The Tail 02. Damned 03. No Lights 04. The One 05. Crystal Clear 06. The Sound Of Dying 07. Until I Die 08. Struck Down 09. Unholy 10. I Rise Quote
Vlaja Buraz Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Nadam se samo da ce vokali biti malo bolji, 'Bloodletting' mi je skoro neslusljiv zbog vokala, dok je na 'Necroshine' cista milina za slusati (i jos malo smirenija muzika sto meni kao rokeru odgovara). Sta vi mislite o eventualnom poredjenju ta dva albuma i da li znate moze li se negdje skinuti mp3 Overkill - prvenstveno 'The Killing Kind' i 'From The Underground And Below' - albumi koji me najvise zanimaju, a naravno i bilo sta drugo je pozeljno... I, da li je iko slusao Bronx Casket Co., D.D.-jev side projekat, da kaze o cemu se tu radi? Quote
yustargazer Posted February 7, 2003 Author Report Posted February 7, 2003 http://www.wreckingcrew.com/ pogledajte sajt!!! prva pesma sa novog albuma moze da se download-uje u real-audio formatu!!! Quote
RNA Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 E, jebi ga! Sad još mora da skidam Real audio player. Ma bezi! Javite mi samo utiske da znam. Quote
Vlaja Buraz Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 Sta mislite za koliko se moze prodati ploca 'Feel The Fire' u vrlo dobrom stanju? Quote
RNA Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 Zavisi koliko je ko spreman da ti da. Ja sam uzeo moju u savršenom stanju za 300 dinara aka 10 marke. To oko prodaje i kupovine je uvek stvar dogovora. Quote
yustargazer Posted February 19, 2003 Author Report Posted February 19, 2003 evo ovde ima Devil by the Tail u mp3 formatu: http://www.thirkell.co.uk/media.htm Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 Jebote ja nema sanse da se dokopam tog albuma zbog toga sto je u krusevcu snabdevanje metal albuma tolko slabo da nemate predstavu ima samo jedna prodavnica i oni ikaju oko 50-60 metal albuma i tolko.Nego mozda imash neki sajt gde mogu skinuti pesme???? pa sto ne trazis od mene bre ti mislis sam oti imas diskove u ks Quote
Vlaja Buraz Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 evo ovde ima Devil by the Tail u mp3 formatu: http://www.thirkell.co.uk/media.htm To je vec konkretnije, a usput, ja nisam mogao sa sajta da je cujem - onaj Ram fajl nisam mogao pokrenuti, jel' to bilo do njih ili sta? I jos, RNA hvala za informaciju za plocu. Planiram otvoriti jednu temu o plocama ali moram dobro pretraziti da vidim da nije vec gdje otvorena neka tema koja bi bila slicna ovome sto ja kontam... Quote
Vlaja Buraz Posted March 25, 2003 Report Posted March 25, 2003 24. marta se u prodaji pojavio 'Killbox 13' Znaci jedan dan je prosao a da ga nisam nabavio... Ah, proci ce ih jos mnogo prije nego sto taj CD stigne... Kod vas? Jel' ko nabavio, sta je reci? Quote
yustargazer Posted March 25, 2003 Author Report Posted March 25, 2003 hehe ma skinuo sam ja Killbox 13 sa neta ima oko mesec dana... dobar je album...mada ne moze da se uporedi sa njihovim starijim izdanjima... ako si voleo bloodletting, voleces i ovaj album... a: Quote
Vlaja Buraz Posted March 25, 2003 Report Posted March 25, 2003 Jel' ima negdje na netu ili si preko nekih programa za razmjenu fajlova? Gdje, kako, zasto pitanja su... Bloodletting mi je los zbog zvuka bubnja, ali obozavam Necroshine i Killing Kind... pa ce da vidimo... P.S. 12:07 AM Wednesday, March 26, 2003, evo vec dva dana nisam nabavio novi Overkill... Quote
RNA Posted April 6, 2003 Report Posted April 6, 2003 Ljudi, ovo je prvi Overkill omot još od "I Hear Black" koji mi se sviđa. Quote
Vlaja Buraz Posted April 6, 2003 Report Posted April 6, 2003 Ljudi, ovo je prvi Overkill omot još od "I Hear Black" koji mi se sviđa. Al' ne da su se potrudili oko njega... P.S. Recenzije dosad su veoma pozitivne, a jedan je lik novi album opisao kao setnju kroz sve faze benda praveci poredjenja sa pjesmama od prvog pa do zadnjeg albuma. I'm confused. Quote
RNA Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Nije kao one stare, ali bar nije jedan od onih glupih Photoshop kolaža kje nikako nisam voleo. To nek ostave za unutrašnjost knjižice. Omot mora da bude jak i efektan! Quote
Recommended Posts