SkullKrusheR Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 meni je ovo najjache izdanje josh od w.f.o, mozda i jachi. dva poptpuno razlichita albuma, ali oba su fenomenalna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarch Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 album jebe keve... prebacio sam juče na player, čisto da preslušam, navukao sam se odmah posle prvog slušanja... trenutno ga četvrti put preslušavam... što se mene tiče jedan od najboljih albuma ove godine, a i možda u poslednjih par godina... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Obrnuh danas From the UG i povlacim rec, bogami Ironbound je jaci, ne verujem kako dobro izdanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Sunce ti jebem koja albumčina!!! Zaista nisam ništa posebno očekivao od ovog benda, kad ono, izbaciše jedan od najboljih (ako ne i najbolji) thrash albuma poslednjih godina. Fucking old school!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Tempo of the damned,When death comes i Ironbound su jedni od najboljih thrash albuma u proteklih 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 албум је савршен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! феноменално!!!!!! не могу само једну песму да издвојим, али две које су ми највише запале за уво су Bring me the Night и Endless war. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 meni mozda the green and black favorit, iako su sve fantastichne. pored ove, najzaraznije mozda give a little i the goal is your soul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 In Vain leshi za medalju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Cudna produkcija... neadekvatna za ovako nesto. Moglo je i trebalo to i masnije, pogotovo bubanj i bas. Inace album kao album dobar, trebalo bi cuti ovo uzivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Јебе кеве албум. Ако већ издвајамо мени су најјаче The Green and Black и The SRC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Sto se duze slusa, to je bolji. Mada je to standardno za Overkill, though. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Турнеја заказана и нема ништа близу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sladoled Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 pa na proshloj strani sam postavio koji je najblizi koncert al niko da odgovori... sviraju u bratislavi,shto i nije preko sveta...poshto nema viza tada,manji troshkovi tako da je put sasvim ostvariv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Jako je dobar novi album. Izvanredno. Pozitivno sam iznenađena. Bratislava blizu? Pa to k'o da u Poljsku ideš na koncert. Jošte malko dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sladoled Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 ma nije bash tako daleko tj chim udjesh u slovachku umesto da pichish preko cele zemlje pravo, ti skrenesh levo(ne kod albukerkija) i onda malo na zapad.bash je blizu austriji,a ni od madjarske nije daleko.letos sam ishao tuda i skretanje za bratislavu je ubrzo posle madjarske... mada feb/mart su muke.... da li slayer 25.3. u bechu ili overkill 13.2. u bratislavi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ja cu u Bratislavu. Btw. nije toliko daleko. Bec je 20 minuta od Bratislave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 ma nije bash tako daleko tj chim udjesh u slovachku umesto da pichish preko cele zemlje pravo, ti skrenesh levo(ne kod albukerkija) i onda malo na zapad.bash je blizu austriji,a ni od madjarske nije daleko.letos sam ishao tuda i skretanje za bratislavu je ubrzo posle madjarske... mada feb/mart su muke.... da li slayer 25.3. u bechu ili overkill 13.2. u bratislavi... :haha: Vidiš vidiš, taj 13.2. pada u subotu. Dalo bi se namestiti... Samo da ne skrenem kod Albukerkija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Novi album zaista odličan, pesma "Endeless War" mi se najviše sviđa. Edited November 24, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ja cu u Bratislavu. Btw. nije toliko daleko. Bec je 20 minuta od Bratislave. Aaaaa sjajna ideja! Let do Beča i ondaK na voz do Bratislave! Pozlatio vam se Albukerki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sladoled Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 ja lepo rek'o...ako vetj letish,ne morash da brinesh za albukerki .... i meni je taj 13.2. ko dupe na noshu...bar mislim sada da tje mi rok biti gotov do tada...ako bude,leglo bi mi ko budali shamar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 па ако је тако близу, онда може да падне и мала шетња од Беча до Братиславе шта је то, ко од центра до Новог Београда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sladoled Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 pa nije da je bash tako blizu ,al ako ste zapeli....mada,februar je to,bitje ladno,tako da bolje nechim brzim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 јел слушао неко The Cursed? други бенд Бобија Блица? онај Хеви/Дум. управо скидам, па чисто нека информација шта да очекујем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Nisam zainteresovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Odlican je novi Overkill. Zaista dobra godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts