Jump to content

Recommended Posts

Posted

album jebe keve... prebacio sam juče na player, čisto da preslušam, navukao sam se odmah posle prvog slušanja... trenutno ga četvrti put preslušavam... što se mene tiče jedan od najboljih albuma ove godine, a i možda u poslednjih par godina... :rockdevil:

• Upvote 1
Posted

Sunce ti jebem koja albumčina!!! Zaista nisam ništa posebno očekivao od ovog benda, kad ono, izbaciše jedan od najboljih (ako ne i najbolji) thrash albuma poslednjih godina. Fucking old school!!! :rockdevil:

Posted

албум је савршен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! феноменално!!!!!! не могу само једну песму да издвојим, али две које су ми највише запале за уво су Bring me the Night и Endless war.

Posted

Cudna produkcija... neadekvatna za ovako nesto.

Moglo je i trebalo to i masnije, pogotovo bubanj i bas.

Inace album kao album dobar, trebalo bi cuti ovo uzivo...

Posted

pa na proshloj strani sam postavio koji je najblizi koncert al niko da odgovori...

sviraju u bratislavi,shto i nije preko sveta...poshto nema viza tada,manji troshkovi tako da je put sasvim ostvariv...

Posted

ma nije bash tako daleko tj chim udjesh u slovachku umesto da pichish preko cele zemlje pravo, ti skrenesh levo(ne kod albukerkija) i onda malo na zapad.bash je blizu austriji,a ni od madjarske nije daleko.letos sam ishao tuda i skretanje za bratislavu je ubrzo posle madjarske... mada feb/mart su muke.... da li slayer 25.3. u bechu ili overkill 13.2. u bratislavi...

Posted

ma nije bash tako daleko tj chim udjesh u slovachku umesto da pichish preko cele zemlje pravo, ti skrenesh levo(ne kod albukerkija) i onda malo na zapad.bash je blizu austriji,a ni od madjarske nije daleko.letos sam ishao tuda i skretanje za bratislavu je ubrzo posle madjarske... mada feb/mart su muke.... da li slayer 25.3. u bechu ili overkill 13.2. u bratislavi...

:haha: :haha: :haha:

Vidiš vidiš, taj 13.2. pada u subotu. Dalo bi se namestiti... Samo da ne skrenem kod Albukerkija :mhihi:

Posted

Ja cu u Bratislavu.

Btw. nije toliko daleko. Bec je 20 minuta od Bratislave.

Aaaaa sjajna ideja! Let do Beča i ondaK na voz do Bratislave!

Pozlatio vam se Albukerki.

Posted

ja lepo rek'o...ako vetj letish,ne morash da brinesh za albukerki :) ....

i meni je taj 13.2. ko dupe na noshu...bar mislim sada da tje mi rok biti gotov do tada...ako bude,leglo bi mi ko budali shamar...