In The Flesh Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 The Goal Is Your Soul riff na 4:45 je totalni Phantom Lord ripoff. Inace,album razbija. Quote
Ајлин Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Možeš li ti da slušaš neki treš a da NE porediš stalno sa Metallicom? Album je više nego kvalitetan. Quote
vudun Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 The Goal Is Your Soul riff na 4:45 je totalni Phantom Lord ripoff. Inace,album razbija. Nakon prvog slušanja sam rek'o da je to najbolja pesma na albumu, danas isto to tvrdim. Vaistinu razbija. Quote
lemmy sixx Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Možeš li ti da slušaš neki treš a da NE porediš stalno sa Metallicom? Album je više nego kvalitetan. Ali covek je u pravu,taj riff je totalno pokraden.To je ono pre sola u Phantom Lord.Ali dobro,verovatno je to nenamerno. Quote
Ајлин Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 (edited) Zezala sam njega zbog Metallice. Zna on dobro Ih bre Lemmy... šta skačeš odmah u njegovu odbranu, ajde tamo se Inace,album razbija. Edited January 7, 2010 by Ајлин Quote
lemmy sixx Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Ne skacem u njegovu odbranu,vec potvrdjujem njegove tvrdnje. Treba mi vikendica za dzabe na moru preko leta. Quote
In The Flesh Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 (edited) Draga moja Ajlin,tesko je ovo ne porediti: http://www.youtube.c...h?v=odWq8Cwbz3M (4:38) sa ovim: http://www.youtube.c...h?v=ylxNLeUu7f8 (3:04) Lemmy: Naci cu ti jeftino nesto,i necu se ugraditi nimalo Edited January 7, 2010 by In The Flesh Quote
Ајлин Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Treba mi vikendica za dzabe na moru preko leta. Zar on ima vikendicu na moru? oOOOoo. Ovaj, Dragane... Šalim vas. Mrzim more. Samo planinčuge. @In The Flesh U PRAVU SI. There. Quote
In The Flesh Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Haha,nemam,nazalost ni na planini ni na moru,ali imam jos pola godine da zaradim nekih 30-40 hiljada,kupim plac i montaznu kucicu,tako da....nista nije iskljuceno Ontopic: Da mi Slayer nije jedno 500 puta miliji bend,rekao bih da je ovo treš album godine Quote
lemmy sixx Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Ne moze da bude thrash album godine zbog toga sto: 1.Slayer je izdao album 2.Iako ti je Slayer miliji,cinjenica je da WPB neuporedivo bolji 3.Overkill zvanicno izlazi 2010.,a i svejedno,Slayer je bolji Sto se tice vikendice,resavaj kako god znas i umes,dao sam ti podrsku u diskusiji sa zenom,a to je znak velike hrabrosti i samim tim zasluzuje nagradu. @Kockica Nisam ni mislio da ces drugacije odgovoriti...ici ces preko Partizan fan kluba ili u svojoj organizaciji? 1 3 Quote
Ајлин Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Sto se tice vikendice,resavaj kako god znas i umes,dao sam ti podrsku u diskusiji sa zenom,a to je znak velike hrabrosti i samim tim zasluzuje nagradu. :haha: Najbolji najsmešniji, almost Quote
Drogarito Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=L2klrvq-u-E Quote
Sadomator Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Novi Overkill je 100 svjetlosnih milja ispred Slayera, budimo realni. 9 1 Quote
Ајлин Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 (edited) Zašto prizivate Lemmyja, o, zašto?!... http://www.youtube.com/watch?v=t_rILq-tDOE Edited January 12, 2010 by Ајлин Quote
Sadomator Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Objektivnost cista. Meni je Slayer zbog prva tri neponovljiv, nedostizan, ali kroz diskografiju ni jedan bend ne moze prismrditi Overkillu, posebnu u devedestim, to je cinjenica. Da su kojim slucajem sa zapadne obale,stvari bi drugacije bile. Dragi su meni svi ovi bendovi, i Slayer i Exodus i Dark Angel ali bend se prati kroz cijelu karijeru,diskografiju tako da moj glas uvijek ide za Overkill. 4 2 Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Objektivnost cista. moj glas uvijek ide za Overkill. Ou jea,objektivnost cista. 2 Quote
cavalera Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) self-pwn Edited January 13, 2010 by cavalera Quote
Sadomator Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Naravno da je objektivnost, nemoj izvlaciti iz konteksta. Bez obzira koliko mi neki bend bio drag, vise dobrih albuma cine drugi bend boljim, kao u ovom slucaju Overkill. Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 To nema veze sa objektivnoscu.Tako isto i ja mogu reci za Slayer.Meni je apsolutno svaki Slayer album savrsen,a polovina albuma Overkill-a su mi bezveze.Po cemu si ti u pravu,a ja nisam?Dakle,prdis u cabar.Brate. 2 Quote
Sadomator Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Glupo je spominjati objektivnost u muzici,ali ja sam uvijek gledao cak i na najdraze bendove objektivno. Npr. Massacrin Enjoy The Violence je meni licno zakletva,najbolji album opcenito, ali to mi ne predstavlja problem da kazem, da Morbid Angel i Death su bolji bendovi,kroz cijelu diskografiju, realno.... Quote
Zoidberg Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Evo bas sad slusam Deny The Cross Anyways,zajebite objektivnost, poredjenja i ta sranja...Slusajte sta vam se svidja...Koga boli kurac dal je jedan bend bolji od drugog... Quote
lemmy sixx Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Glupo je spominjati objektivnost u muzici,ali ja sam uvijek gledao cak i na najdraze bendove objektivno. Opet si kontradiktoran.Uporedi ovu recenicu sa onom koju sam citirao iznad,i to je to.No nebitno,dobro rece Flamethrower,glupa diskusija. Quote
Јарослав Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 е, много серете! на вам, па уживајте: http://www.youtube.com/watch?v=R0rEyDpTeFg http://www.youtube.com/watch?v=5ZbXlA1e0LU мени у принципу можда више прија Оверкил, али зна се шта је Слејер! Quote
Recommended Posts