Јарослав Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 opaaa, još jedna nova: dosta dobro, dosta dobro Quote
Сале Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Одлична ал ипак ми она претходна боља. Ал ме зајебала она мелодија на почетку.Ја пустио мало јаче да боље чујем па кад груну на 0:21 замало ми изби прозоре Quote
SkullKrusheR Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 dobra, mada možda malo previše ironbound-ovska. Quote
Angelystor Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 A meni se bas svidja sto nije ironbound/electricage-ovska :] Stavise, ima mi neki YoD smek ponajvise. Vrlo zadovoljan, ovo se trazi. Quote
Thrasher Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 White Devil Armory: https://yadi.sk/d/J9WDBausWdgAo Quote
Talvi Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 šta je bre ovo, Jare online a još ne drlja nosom po tastaturi Quote
Јарослав Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 (edited) malopre došao sa ispita, evo sad se skinulo Edited July 15, 2014 by Јарослав Quote
Јарослав Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 (edited) spustili su malo tempo u odnosu na prethodna dva i nema toliko hitova na prvu, ali je itekako odlično ALBUM GODINE Edited July 15, 2014 by Јарослав Quote
[Nocturno] Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Procureo album na rusima i nije los uopste Quote
Сале Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Класично одличан оверкил албум ал су га закомпликовали мало. Она Арморист песма испаде и најбоља на албуму. Поред ње Анадр деј то дај исто разбија мада ме жестоко подсећа на Бладлетинг период.И да. Албум мало подсећа на Ајрон баунд ал је он ипак бољи. Мада ми је ипак бољи него онај претходни Електрик ејџ. Quote
Јарослав Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 limited edition, sa dve bonus pesme: http://www.mediaboom.org/411900-overkill-white-devil-armoru-limited-edition-2014.html Quote
Сале Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Бонус песме испадоше боље од ових регуларних. Quote
Angelystor Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Nakon Ironbound-a i jedne sasvim uspešne kopije Ironbound-a, Okilleri su potrudili da se ne ponove, i u tome su donekle uspeli. Ne podseća konkretno na Ironbound, ali podseća na štošta ranije, i sa te strane, ništa stvarno novo. Ne mogu reći da mi je album loš, ali ima neku mršavu crtu zbog koje mi je baš osetno slabiji nego prethodna dva. Neki nivo Relixiv-a, dakle niži ešalon diskografije. U principu, ne kapiram ni što bend sa 15+ albuma uleće u ovaj dvogodišnji albumski ciklus kada već ima toliko kvaliteta iza sebe, a pogotovo što su dva prethodna bila odlična Bolje: Armorist, Bitter Pill (daleko najbolja na albumu), King of the Rat Bastards, i šta znam, kul je Where There's Smoke i Down to the Bone, ali...malo mi nešto fali sveukupno. Možda malo izraženije gitare recimo. Ona prva bonus traka mi je neki Old School 2, dakle solidno iritantna, samo što je bonus, pa 'ajde, to valjda garantuje da neće nju live da sviraju :] Obrada sasvim ok. 1 1 Quote
Demon Seed Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 (edited) U principu, ne kapiram ni što bend sa 15+ albuma uleće u ovaj dvogodišnji albumski ciklus Edited July 21, 2014 by Demon Seed 1 1 Quote
Angelystor Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Ah, a puzzle of sorts, how gripping. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=g6Jvf2Pps2E Dobra stvar,cak je i spot solidan. Nisam jos overio album,mogao bih danas. Quote
Јарослав Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 meni album sve bolji i bolji Pig mi je fenomenalna stvar Quote
Grobodan Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 Neki nivo Relixiv-a, dakle niži ešalon diskografije. E jebaga, jeste da je Ironbound > Electric Age > novi ali meni i dalje drže visok nivo. U principu, ne kapiram ni što bend sa 15+ albuma uleće u ovaj dvogodišnji albumski ciklus kada već ima toliko kvaliteta iza sebe, Pa uvek su tako radili, najveća pauza im je bila 3 'dine. Dimon hoće da bude Lou za siromašne a Lou je azal za siromašne :S ali 4 real, neko stvarno misli da će label da siluje bend od 30 i kusur godina na nešto? Quote
Talvi Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 ja ne mislim da ih NB sili, ali verujem da moraju imati ovako brz album-turneja-album-turneja tempo ako misle da baš žive od muzike. tj, nemam pojma imaju li oni neke poslove još mimo ovoga ili ne, ali ako žive od ovoga verujem da moraju tako Quote
Grobodan Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 Danas se gro para po turnejama i uzima, za to im i ne trebaju albumi, više mislim da su u fazonu let's strike the iron(bound) while it's hot, vide da su uleteli u neku kreativnu mladost opet. Quote
Recommended Posts