Јарослав Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Nekako imam averziju prema thrash albumima iz 90ih pa sam ih preskako sve vreme..Sta ima kvalitetno da cujem od tih albuma sto nisam poslusao? sve samo nemoj da im prilaziš kao klasičnim thrash albumima meni su od tih albuma najbolji Necroshine i I Hear Black Quote
HUMAN Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Jes da je US tour, ali morao sam da pejstujem jer je toliko sulud paket OVERKILL and NILE will join forces for a U.S. tour in February/March 2017. AMORPHIS will also play a couple of shows toward the end of the trek, but will not be part of the OVERKILL/NILE tour. Exact cities and dates will be announced soon. Okill i Nile pa i ajde, ali Amorphis Hahaha, kakav nidje veze kombo ..dojaja, ispratio bi ovo svakako, taman po treći put da vidim egipatske bogove, a usput overim solidan thrash ali teško da mi dobijamo ovakve poslastice, jer to samo u ameriku može! Quote
Angelystor Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 meni su od tih albuma najbolji Necroshine i I Hear Black De nađe I Hear Black od svega toga. Meni iz te Okill srednje faze samo Bloodletting da kažeš loš, inače Comeau trilogija jebe sve redom. Quote
Јарослав Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 uh, mogu IHB bilo kada da slušam, mnogo volim taj album kad smo već krenuli priču, je l' sam jedini kome se sviđa ReliXIV? Quote
Angelystor Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Meni je IHB malo zbunjen album. Daleko od toga da je loš, ali mislim da im je falilo malo usmeravanja na tom. Ali nije da ne pripada periodu kada je izašao Veći sam fan Immortalis nego Relixiva, ali ono, mislim da bih kao Krusher, pre birao Killbox od ta tri. Quote
Descender Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Sta ima kvalitetno da cujem od tih albuma sto nisam poslusao? I Hear Black, W.F.O. i Ironbound recimo bi bili dobar izbor za početak. De nađe I Hear Black od svega toga. I Hear Black meni vrhunski album, vjerovatno među 5 ili 6 omiljenih njihovih. uh, mogu IHB bilo kada da slušam, mnogo volim taj album Isto. Quote
Јарослав Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 nekako mi je taj album savršen prelaz između Years of Decay/Horrorscope zvuka i ovoga što su posle radili Dreaming in Columbian mi među najboljim album openerima ikada a i realno albumu ništa ne fali - produkcija je odlična, rifovi sjajni i ima baš baš dobar gruv Quote
kuruz Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 prošli put su Meshuggah i Overkill izašli (procureli?) istog dana, mogli bi to da ponove Quote
Сале Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 je l' sam jedini kome se sviđa ReliXIV? И мени је он врх. Међу прва 3 њихова у новом миленијуму. Quote
vudun Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Mogla bi nova Mešuga malo da se ne objavi. Quote
Vlaja Buraz Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Мајку му, као нова Металика. Чак је и Кирк одсвирао исти соло. Quote
Сале Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Мени је продукција ок. Али 30 сек. је мало да се предвиђа каква ће песма бити. Мада ово мало што сам чуо мене мало подсећа на from the underground and bellow период. Quote
Angelystor Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 Singl izlazi 4. novembra, a album pomeren za februar. Quote
Vlaja Buraz Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 Срећа па музику набављамо углавном од Руса... Ко ће дочекати фапруар. Quote
Drogarito Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 http://agoraphobicnews.com/interview_with_bobby_gustafson.php intervju sa originalnim gitaristom Overkill-a, Bobby Gustafsonom :pivopije: 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Evo cela pesma: http://www.youtube.com/watch?v=ElxZ1oz9A68&feature=share Quote
Angelystor Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Odvlači mi previše pažnju koliko pesma vokalno liči na "Eletric Rattlesnake". Quote
Сале Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Једнолично и стереотипно као и претходна 2 колко ми се чини. Волим овај бенд али почели су да смарају жестоко песмама овог типа где све гурају на исти калуп. Од оног бладлетинг,не сећам се да су издали крштен албум који се по нечему разликује од претходног. Можда је једино онај реликс мало другачији. Није ово лоше али је јако генерично и стереотипно. Али ај да сачекамо албум... Надам се да ће да изненаде као тестамент. 5 1 Quote
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 крштен албум који се по нечему разликује од претходног brt nešto je drugačije u produkciji u odnosu na prethodne, nekako mi je vokal glasniji stvar je super, lepo su se zakačili na ovaj fazon biće ovo album godine, uz Oathbreaker ne vrišti Bobi više toliko, izgleda da su godine konačno tu, ali mu odlično leži ovo malo grublje pevanje da, premršava je produkcija Quote
Сале Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Па добро,тај ајронбаунд је мало другачији него остали,али мало. Искрено,не очекујем неки спектакл од овог новог. Quote
lemmy sixx Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Trte mrte pesma, prosek teski. Quote
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 (edited) sećam se baš komentara ovde, mislim da je skal bio, kada je izašao Ironbound, zbog onog početka na The Green & Black: "ne opet doom" Edited October 19, 2016 by Јарослав Quote
obsessed by cruelty Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Taj G&B intro je keva kevina, a i sama stvar mi najbolja na Ironbound. Quote
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Endless War >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> mada je svaka fantazija Quote
Recommended Posts