Max Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Ko te to slgao? Bas je do jaja. Ne mora thrash metal uvek da ima grub glas. To je OK ako slusas samo Slayer, ali treba biti otvoreniji. Tebi se znaci ne svidja ni John Cyriis iz Agent Steel? Otvoren sam ja.....slusham ih....ali zato znam shta ce uvek biti najbolje Quote
vudun Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Pa dobro jedan od najboljih sigurno....ali je diskutabilno reci ko zasluzuje oreol mnajboljeg....za mene su to recimo TestAmenT Quote
RNA Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Moze i tako. Meni su oni odmah na listi omiljenih bendova iza Overkilla. Quote
Mr.Torture Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 ukusi su razliciti, meni recimo ide nesto ovako... 1. Metallica 2. Slayer 3. Megadeth 4. Kreator 5. Overkill 6. Annihilator 7. Testament 8. ICed Earth (njih obozavam, mada za mnoge je diskutabilno da li su thrash, a posto po meni nisu cist thrash ipak ne mogu medju one gore velikane ps. Matt Barlow je po meni posle Dia i Halforda najbolji metal vokal ) ali sve te bendove neizmerno volim! slede (bez nekog redosleda) Nuclear Assault, Tankard, Sodom, Destruction, Venom itd itd mada glupo je praviti listu najboljih thrash bendova jer ih ima previse... Quote
RNA Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Ma, uvek kad neko pravi sličnu listu na nju uđu oni bendovi kojih se prvih seti. Quote
Max Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Moja lista: 1. Slayer 2. Metallica 3. Kreator 4. Sepultura 5. Testament 6. Annihilator 7. Iced Earth 8. Sodom Tako nekako....mozhda sam neshto zaboravio.... Quote
Kai Hansen Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 1.Metallica 2.Slayer 3.Megadeth 4.Kreator 5.Testament 6.Annihilator 7.Overkill 8.Iced Earth 9.Sodom 10.Sepultura 11.Nuclear Assault 12.Agent Steel ... Quote
Mr.Torture Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Ma, uvek kad neko pravi sličnu listu na nju uđu oni bendovi kojih se prvih seti. Da, slazem se. Quote
Mr.Torture Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Sta mislimte o ovome: Under The Influence - najsiroviji Horrorscope - najmocniji Killing Kind - najzreliji Quote
Vlaja Buraz Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Ima smisla... Ja bih naravno to malo drugačije postavio, ali i tako je dobro. Quote
Vlaja Buraz Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 Kome je još do slika? http://www.wuennstock.de/overkill.htm Quote
vudun Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 Izgleda da je u Baden Vinenbergu bilo samo tako - PAKLENO Quote
Max Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 Meni se najvishe svidja Horrorscope a: Quote
Max Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 najsmeshniji mi je naziv NICE DAY.....FOR FUNERAL Quote
RNA Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 I pesma je super...onako spora, teška. Quote
Vlaja Buraz Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 www.wreckingcrew.com Napokon, re-dizajn stranice. Drugih vijesti nema. Quote
Mr.Torture Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 I bilo je vreme! Fino su je uradili. Nego, Stigao je, konačno! Prvo sam bio skeptičan prema narudžbini u celini, ali sada vidim da sam pogrešio. Naime, dva u jednom (tj. tako je pisalo, mada obeleženo sa 2cd) From The Underground And Belowe i Necroshine, po ceni od 10 evra. Ja sam mislio da ću dobiti oba albuma na jednom disku, ali sam pogrešio i dobio sam dva zasebna diska sa dobrim bookletima u kartonskoj kutijici po ceni od 10 evra. Ovo se više nego isplatilo! Danas nekih 25 puta preslušah Necroshine (pesmu, koju sam čuo odavno ali nikako da je nabavim), od toga nekih 11 u školi (priliv adrenalina sa dobro utrošio - prvi sam završio crtež ) Quote
RNA Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Ma, ta dva albuma prodaju po toj ceni u nekim mailorderima i po istoj ceni otprilike ide i dupli disk "10 Years Of Wrecking Your Neck". A sa "Necroshine", koji istina dugo nisam slušao, meni je ubedljivo najbolja 'Long Black Line'. Kakav melodičan solo ima. Uzgred, nabavio sam demo benda Response Negative u kome sad svira Bobi Gustafson. Šta da vam kažem kako zvuči kad je on sastavljao muziku. Sve pesme, izuzev jedne, zvuče bolje od zadnjih stvari od Overkilla, tj. kao stari Overkill, s tim što je pevač mnogo grublji i više vuče na death metal. Mislim, tako se i predstavljaju, kao death metal bend. Quote
lemmy sixx Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Meni se svidjaju nova ostvarenja.Pogotovo "Necroshine" i "Bloodletting" ali i "Killbox 13" je odlican.Bas su mi ti albumi nekako ljigavo-rasturajuci.Odlicno. Quote
RNA Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Sviđaju se i meni, ali malo su previše moderni. Ipak sam ja ljubitelj starog klasičnog zvuka. Šta više da ti kažem kad sam se proteklih nekoliko dana razbijao uz Mortal Sin, Holy Terror i one Poljake Turbo. Quote
Mr.Torture Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Zar Turbo nije heavy ? ...Mozda ne mislimo na isti. Quote
Dreadful_Glare Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Samo je jedan TAKING OVER Quote
Vlaja Buraz Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Samo je jedan Boro. Nego, evo o čemu ja pričam čitavo vrijeme... JOE trilogija je savršenstvo. A dalje, Bloodletting je previše neumjeren album dok je Killbox previše umjeren album... Takođe, zvuk bubnja na Bloodletting je čudan, doboš je sjeban nekom kompresijom, ne znam tačno, a i Blitz je pretjeran. Krišti previše... Killbox je idejno slab, ali savršena produkcija ga vadi... Quote
Dreadful_Glare Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Ja sam slusao Kai-jev Killbox i dosao sam do 4 pesme a onda je crkla baterija na diskmenu . Ono sto sam cuo je ok ali sto ti rece produkcija ga vadi definitivno. Quote
Recommended Posts