vudun Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 www.mg15.com Ko sve danas ne svira thrash Quote
Vlaja Buraz Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Eto. Danas smo i naučili nešto. Inače, imao sam prilike da poslušam original, a jedva sam se sjetio otkud mi je stvar poznata... Originalna ideja za obradu u svakom slučaju. Quote
RNA Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Колико је мени познато, то је једина песма коју су (званично) обрадили, пре албума са обрадама. Баш у рецензији за "Coverkill" у Metal Maniacs стоји да је 'Frankenstein' једина обрада коју су урадили до тада, тако да то мало компликује ствари са 'Fuck You', јер су у питању људи који знају знање и сумњам да би им промакао такав детаљ. Quote
Vlaja Buraz Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 http://www.musicsonglyrics.com/O/Overkill/...ou%20lyrics.htm Stoji: Overkill lyrics :: Fuck You lyrics [Originally performed by DOAT] A na CD izdanju Fuck You EP-a (1991. mislim da je CD izdanje) ima uživo obrada Sabbatha - 'Hole in the Sky'... Quote
Kai Hansen Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 SLusao sam veceras "From The Underground". Odlican album, cak i vise, nego sto bi ste zakljucili po imenima pesama, ili pojedinim "recenzijama" Favoriti su mi "It Lives", "Genocya" i "FUCT" i mislim da treba sve tri da izvode uzibo, a ne samo prvu "Promises" je mnogo dobra balada Quote
vudun Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Meni je recimo zadnji album smooran, a oni ga toliko ishvalise u recenziji (_MEX-u) pa to ti je. Ne znam, meni Killbox ne donosi apsolutno nista novo. Overkill metal - izgleda da nisu smeli napisati tu famoznu rec - Thrash Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Meni je recimo zadnji album smooran, a oni ga toliko ishvalise u recenziji (_MEX-u) pa to ti je. Ne znam, meni Killbox ne donosi apsolutno nista novo. Overkill metal - izgleda da nisu smeli napisati tu famoznu rec - Thrash Meni je poslednji odlican, i mnogo bolji od "Bloodletting"-a npr. koji mi je naslaniji 'Kill-ov album....doduse jos nisam slusao samo "I Hear Black". Videcemo We got the hit already took Hate to tell you But I think you're fuct Quote
vudun Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Meni je" I Hear Black" korektan album, mada je tek nekima to smaracina! Quote
Vlaja Buraz Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 (edited) 'Spiritual Void' je veći Black Sabbath od Black Sabbatha. Edited May 4, 2004 by Boro MACOLA Quote
RNA Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 (edited) SLusao sam veceras "From The Underground". Odlican album, cak i vise, nego sto bi ste zakljucili po imenima pesama, ili pojedinim "recenzijama" Favoriti su mi "It Lives", "Genocya" i "FUCT" i mislim da treba sve tri da izvode uzibo, a ne samo prvu "Promises" je mnogo dobra balada 'Genocya' је убедљиво најбоља песма на албуму. Прво крене онако лагано, па убрза, а онда га максимално изрока. 'Promises' је једна од ретких балада коју су Overkill урадили, али каква балада. 'I hear you call, and I promise to you One day, some day, the pain will go' Edited May 4, 2004 by RNA Quote
Mr.Torture Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 "I Hear Black" je meni najslabiji album, sto naravno ne znaci da je los! Na njemu ima sjajnih pesama: "Dreaming In Columbian", "I Hear Black", "Spiritual Void". Quote
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 "I Hear Black" je meni najslabiji album, sto naravno ne znaci da je los! Na njemu ima sjajnih pesama: "Dreaming In Columbian", "I Hear Black", "Spiritual Void". EEe pa cuo sam "spiritual Void"...mnogo dobra pesma Quote
RNA Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Не знам, мени је цео тај албум смарачина, али бих ипак волео да га имам на плочи због те неколицине песама. Quote
vudun Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Jutros sam opicio "Necroshine" do daske, kako bubnjevi i basovi "kidaju meso" da to nije normalno (karakteristika Overkila), prosto utice na rad mozdanih celija. Da mi ga nije bilo pri ruci racku bi ja danas savladao komplet Nuklearnu Fiziku - i polozio ! Urotsukidoji! Quote
Vlaja Buraz Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Не знам, мени је цео тај албум смарачина, али бих ипак волео да га имам на плочи због те неколицине песама. Радост посједовања. Quote
RNA Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Exactly, hehe... dough! Мада, нисам за све бендове спреман на такву жртву, тј. да набављам све без обзира на квалитет, али је Overkill засигурно један од њих. Quote
dr.lecter Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 I Hear Black nije bas lako naci na vinilu Quote
RNA Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 Вид'о ја на ибеју, неки Корејанац је продавао њихово издање. Quote
dr.lecter Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 I koliko je otiso´? Ima i evropsko izdanje da se nadje ali jedno 10-15€ mada tezi slucaj. Intresantno za Koreance,oni su standardno radili vinile sve do 94´ ali jebi ga plati plocu,plati postarinu,odere te... Quote
Vlaja Buraz Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Horrorscope - 827 dinara u IPS-u, ali je Monster Magnet bio preči... Ipak sam se poslije izvukao sa jednim Overkill originalom... Quote
RNA Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 I koliko je otiso´? Ima i evropsko izdanje da se nadje ali jedno 10-15€ mada tezi slucaj. Intresantno za Koreance,oni su standardno radili vinile sve do 94´ ali jebi ga plati plocu,plati postarinu,odere te... Па, и није отишла за мног пара. Негде око $10, али исто толико је била и поштарина за Европу. Скоро сам набавио Helloween "Master Of The Rings" корејанску плочу и да видиш списак ствари које су они тада издали, има у оном инсерту са текстовима. Памет да ти стане! Quote
Recommended Posts