Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

l_1a716a67eeac5328261ebbc14ff056ed.jpg

Eto postavljajte biografije i linkove za myspace stranice nekih mladih (ili iskusnih) krosover thrash metal bendova.

evo za pocetak bih pohvalio i preporucio dva krosover benda iz belgije:

Alkoholik najtmer

http://www.myspace.com/alcoholicnightmare666

Drank

http://www.myspace.com/stompingdrunk

kapiram da svi znaju za

toksik holokaust al eto i njih da stavim kao link

http://www.myspace.com/toxicholocaust

Edited by Divlji Tigar
  • Downvote 1
Posted

Podržam otvaranje ovakvih tema (i sam sam pre par dana otvorio jednu o latinoameričkim bendovima) ali mi je ova tema nekako preopširna. Ok je otvoriti temu npr. o manje poznatim Crossover bendovima ili NWOATHM bendovima ali ovako ispada da od sada svaki bend treba da trpamo ovde jer sigurno ne postoji neki iole poznat thrash bend a da nema sopstvenu temu na ovom forumu

• 2 weeks later...
Posted
a kriptik slotr?

cryptici su bili moja prva kupljena ploča,još u osnovnoj školi.da ponudim i tebi jedan old school kačket,bend je wehrmacht,crne boje,malo nošen,američki tip kačketa,suviše veliki za moju glavu,20 evra!

Posted

nisam neki veliki fan vermahta, a i verujem da bi i meni bio veliki, tako da nishta od toga... ako vidish ovde likove sa nickovima jabba the hut i kidd, probaj njima da uvalish, znam da su fanovi.

btw, preporuchujem bend attitude adjustment.

Posted
nisam neki veliki fan vermahta, a i verujem da bi i meni bio veliki, tako da nishta od toga... ako vidish ovde likove sa nickovima jabba the hut i kidd, probaj njima da uvalish, znam da su fanovi.

btw, preporuchujem bend attitude adjustment.

naravno,imam i disk i originalnu ploču,a excel kačket istog tipa,a prodajem i majice cro mags sjajn dizajn (small) i ludichrist-reunion model (medium)!

D.R.I., M.O.D., Crumbsuckers, Suicidal Tendencies, Wehrmacht, a od domacih SMF i Ludilo su lektira za svaki crossover

uputio me jedan momak sa foruma na tebe,prodajem crni kačket wehrmacht,američki tracker fazon,jako malo nošen 20evra,ako te zanima imam i ludichrist crnu majicu medium i cro mags small obe su jako malo nošene!

Posted
da ne nosim xl, cro-mags majica bi mozda doshla u obzir. :D

U svakom slučaju na istoj smo talasnoj dužini što se tiče muzike,uživaj,staviću uskoro post da prodajem neke ploče i diskove,pogledaj i preporuči!Za sada sam postovao ono što jurim.