PanzerGoth Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 izuzetno dobar "bend" - dark ambient, wave, i tu i tamo malo elemenata iz srednjovekovne muzike. veoma dobro kombinovano, s obzirom da ja ne mogu da zamislim srednjevekovnu muziku pomesano s gothicom. izdvajam pesme: [The House Is Empty] 2:54 ]No - one Is There[ 6:38 [inschrift / Epitaph] 3:27 sa albuma [Dead Lover's Sarabande] ( Face Two ) inace, bend je poreklom iz nemacke; Anna Varney Holger & The Ensemble of Shadows Anna V. Holger: Quote
Ivan_Creed Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 A gde moze da se nadje njihov mp3? Plus, sta ova zena ucini od sebe?? Quote
mor+icia Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 krivo. sta ovaj muskarac ucini od sebe :lol.: Quote
marcoman Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Simpaticno, ali mislim da si debelo promasila forum jer ova dva albuma koje sam ja slusao nemaju ni M od metala (Todeswunch i Songs from inverted womb) Muzika je ok, ali vokal nekada zna da bude beskrajno dosadan... Quote
PanzerGoth Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 zar nije ovo i Gothic Doom forum? mozda ne znam da citam. hm... sta ces - transseksualci nekada znaju bas da idu do kranjih granica. btw, pesme trazite preko eMule ili seljacki preko Kaazaa. Quote
Kent Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 (edited) izgleda da ne znas ... pise gothic&doom METAL... a dole je gothic, electro i sta ti ja znam vec, gde i Sopor Aeternus spada... kao i jos jedno 10ak bendova sa ovog foruma btw - SA = lame... poz Edited October 8, 2004 by Kent Quote
PanzerGoth Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 nek prebacuju ako im smeta. a za to lame...stara prica na ovom smornom forumu. niko nista novo i pametno da kaze, samo sole pamet i spamuju. Quote
marcoman Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 nek prebacuju ako im smeta. a za to lame...stara prica na ovom smornom forumu. niko nista novo i pametno da kaze, samo sole pamet i spamuju. tebi je lakse da se prepires sa ljudima nego da prihvatis da ovaj bend nije metal ne kapiram sto si se uvredila samo zato sto sam to rekao btw, ja sam, eto, imao sta da kazem o bendu, ali tebi to izgleda nista ne znaci... Quote
PanzerGoth Posted October 18, 2004 Author Report Posted October 18, 2004 nisam se uvredila sto si rekao da je bend metal - rekao si da je ovo metal forum, i da sam ga promasila. okej, to sam prihvatila. ali rekao si da je bend lame - to je jadno. Quote
Kent Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 (edited) ja sam rekao da je bend lame, a ne on.... sta je tu jadno? hoces da ti objasnjavam na dve strane zbog cega smatram da je tako? ili ces da pricas i dalje kako lupam gluposti, a nisam naslusan? `ajde batali te budalastine i postuj tudje misljenje ako se razlikuje od tvog. ja postujem da ti se sa svidja, ali ja sam izneo svoje misljenje. i savrseno me mrzi da ga opravdavam sada. spava mi se. edit: tek me mrzi da ti nabrajam uspesne pokusaje kombinovanja srednjevekovne muzike sa gothicom. ovo je prilicno omanulo u toj misiji. Edited October 18, 2004 by Kent Quote
gadget Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 bend je stvarno izuzetan,inach je kopija slovenachkog benda Devil Doll ja imam 3 albuma,prva 2 i songs from inverted womb iz 2000. Quote
Agarth Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Sve je to lepo, ali ovo bre nije metal. Em je forum suludo spojen kao doom metal & gothic metal, a još i bendovi koji čak nisu ni taj gothic METAL. Paraju mi oči teme o Inkubus Sukkubus i ova ovde... Ma, ustvari, boli me uvo na kraju krajeva Quote
gadget Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 stvarno nisu metal uopshte....verovatno neko nije lepo video da u nazivu pishe gothic metal....ili se ne razume u pravce...ili ga boli dupe , u svakom sluchaju su dobri bendovi Quote
SangreaL Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ovde se radi o extra 'bendu', i glupo je pljuvati ga, bez predhodnog slusanja... inace, sopor eternus je pokusao da promeni pol, ali operacija nije uspela, i zbog toga je ovako "bangav". u svakom slucaju, muzika je extra za opustanje, pogotovo 'on satur(n)day we used to sleep'... Quote
Dr Alex Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 inace, sopor eternus je pokusao da promeni pol, ali operacija nije uspela, i zbog toga je ovako "bangav Ma ne seri??? Otkuda ti to?? Za se nevidi po slikama? Nabavio sam bukvalno sve+ 4 originala! Ona/on tj. To je genije ima musku i zensku stranu!! Quote
Guest Qntal Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Ljudi, ako vam ova tema toliko bode oci, zamolite cika moderatore i tete moderatorke da je premeste u prikladan podforum, onakve rasprave nemaju smisla Inace, bend je odlican, onima koji su zainteresoni da ga cuju (pre nego sto ga popljuju, jer, hvala bogu, nije metal) preporucila bih albume La Chambre D'Echo - Where the dead Birds sing (2004) i Flowers in Formaldehyde (2004). Pozz! Quote
devil's plaything Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 mislish ovaj stvor al muzika je dobra, priznaj Quote
Litthia Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Aaaaa! Taj. Al' dobar mu stajlig... Mu/joj... Muzika fina, slazem se. Quote
devil's plaything Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 verovatno je zensko u originalu. shta se posle desilo, samo ona zna Quote
Valtiel Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 S obzirom na njen zivot i toliko fizickog i duhovnog bola, ja izuzetno postujem Anne-Varney. Quote
Kvrag Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 (edited) Nikad nisam cuo nijednu pesmu od njih ali mislim da ne zelim. Mene zanima , da li je muzika toliko sranje da lik mora da privlaci paznju ovakvim stilom ? http://en.wikipedia.org/wiki/Sopor_Aeternus_&_the_Ensemble_of_Shadows Sopor Aeternus & the Ensemble of Shadows (Latin: "Eternal Sleep" [6][7]; often referred to as Sopor Aeternus or Sopor[1]) is a darkwave musical project based in Frankfurt[2] founded in 1989 by Anna-Varney Cantodea.[1] Since the project's beginnings, Anna-Varney's music has gained notoriety for being extremely personalized, melancholic and pessimistic, drawing on a number of different musical and visual styles to be incorporated into her work. Jel neko uopste slusa ovu muziku da cujem neko realno misljenje ? Edited November 8, 2009 by Kvrag Quote
Talvi Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Zapravo, slusao sam ja Sopor Aeternus ali nikada nisam gledao slike, nisam imao pojma da lik fura ovakav imidz. Sta ja znam, meni se svidja, prilicno je mracno i ima neki specifican vajb. Vredi poslusati. Quote
Recommended Posts