Jump to content

Recommended Posts

Posted

izuzetno dobar "bend" - dark ambient, wave, i tu i tamo malo elemenata iz srednjovekovne muzike. veoma dobro kombinovano, s obzirom da ja ne mogu da zamislim srednjevekovnu muziku pomesano s gothicom.

izdvajam pesme:

[The House Is Empty] 2:54

]No - one Is There[ 6:38

[inschrift / Epitaph] 3:27

sa albuma [Dead Lover's Sarabande] ( Face Two )

inace, bend je poreklom iz nemacke;

Anna Varney Holger & The Ensemble of Shadows

Anna V. Holger:

user posted image

user posted image

user posted image

Posted

Simpaticno, ali mislim da si debelo promasila forum jer ova dva albuma koje sam ja slusao nemaju ni M od metala (Todeswunch i Songs from inverted womb)

Muzika je ok, ali vokal nekada zna da bude beskrajno dosadan...

Posted

zar nije ovo i Gothic Doom forum?

mozda ne znam da citam. hm...

sta ces - transseksualci nekada znaju bas da idu do kranjih granica. icon_mrgreen.gif

btw, pesme trazite preko eMule ili seljacki preko Kaazaa. mhihi.gif

Posted (edited)

izgleda da ne znas icon_wink.gif ... pise gothic&doom METAL... a dole je gothic, electro i sta ti ja znam vec, gde i Sopor Aeternus spada... kao i jos jedno 10ak bendova sa ovog foruma icon_da.gif

btw - SA = lame...

poz

Edited by Kent
Posted
nek prebacuju ako im smeta.

a za to lame...stara prica na ovom smornom forumu. niko nista novo i pametno da kaze, samo sole pamet i spamuju.

tebi je lakse da se prepires sa ljudima nego da prihvatis da ovaj bend nije metal icon_confused.gif ne kapiram sto si se uvredila samo zato sto sam to rekao

btw, ja sam, eto, imao sta da kazem o bendu, ali tebi to izgleda nista ne znaci...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

ja sam rekao da je bend lame, a ne on.... sta je tu jadno? hoces da ti objasnjavam na dve strane zbog cega smatram da je tako? ili ces da pricas i dalje kako lupam gluposti, a nisam naslusan? `ajde batali te budalastine i postuj tudje misljenje ako se razlikuje od tvog. ja postujem da ti se sa svidja, ali ja sam izneo svoje misljenje. i savrseno me mrzi da ga opravdavam sada. spava mi se.

edit: tek me mrzi da ti nabrajam uspesne pokusaje kombinovanja srednjevekovne muzike sa gothicom. ovo je prilicno omanulo u toj misiji.

Edited by Kent
  • 6 months later...
Posted

Sve je to lepo, ali ovo bre nije metal. Em je forum suludo spojen kao doom metal & gothic metal, a još i bendovi koji čak nisu ni taj gothic METAL. Paraju mi oči teme o Inkubus Sukkubus i ova ovde... Ma, ustvari, boli me uvo na kraju krajeva icon_spava.gif

Posted

stvarno nisu metal uopshte....verovatno neko nije lepo video da u nazivu pishe

gothic metal....ili se ne razume u pravce...ili ga boli dupe ,

u svakom sluchaju su dobri bendovi

• 9 months later...
Posted

ovde se radi o extra 'bendu', i glupo je pljuvati ga, bez predhodnog slusanja...

inace, sopor eternus je pokusao da promeni pol, ali operacija nije uspela, i zbog toga je ovako "bangav". u svakom slucaju, muzika je extra za opustanje, pogotovo 'on satur(n)day we used to sleep'...

• 3 months later...
Posted

inace, sopor eternus je pokusao da promeni pol, ali operacija nije uspela, i zbog toga je ovako "bangav

Ma ne seri??? icon_smile.gificon_smile.gif

Otkuda ti to?? icon_smile.gif Za se nevidi po slikama?

Nabavio sam bukvalno sve+ 4 originala!

Ona/on tj. To je genije ima musku i zensku stranu!!

• 2 years later...
  • 5 weeks later...
Posted

Ljudi, ako vam ova tema toliko bode oci, zamolite cika moderatore i tete moderatorke da je premeste u prikladan podforum, onakve rasprave nemaju smisla ;)

Inace, bend je odlican, onima koji su zainteresoni da ga cuju (pre nego sto ga popljuju, jer, hvala bogu, nije metal) preporucila bih albume La Chambre D'Echo - Where the dead Birds sing (2004) i Flowers in Formaldehyde (2004).

Pozz!

• 10 months later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Nikad nisam cuo nijednu pesmu od njih ali mislim da ne zelim.

Mene zanima , da li je muzika toliko sranje da lik mora da privlaci paznju ovakvim stilom ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Sopor_Aeternus_&_the_Ensemble_of_Shadows

Sopor Aeternus & the Ensemble of Shadows (Latin: "Eternal Sleep" [6][7]; often referred to as Sopor Aeternus or Sopor[1]) is a darkwave musical project based in Frankfurt[2] founded in 1989 by Anna-Varney Cantodea.[1] Since the project's beginnings, Anna-Varney's music has gained notoriety for being extremely personalized, melancholic and pessimistic, drawing on a number of different musical and visual styles to be incorporated into her work.

sopor_aeternus.jpg

640398Sopor_Aeternus_22366.jpg

84fa592458_15349614_o2.jpg

Jel neko uopste slusa ovu muziku da cujem neko realno misljenje ?

Edited by Kvrag
Posted

Zapravo, slusao sam ja Sopor Aeternus ali nikada nisam gledao slike, nisam imao pojma da lik fura ovakav imidz. :haha: Sta ja znam, meni se svidja, prilicno je mracno i ima neki specifican vajb. Vredi poslusati.