soul wandering Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Bolje mi legao novi . Solidno izdanje. Mora se jos koji put ovo provrteti... 1 1 Quote
soul wandering Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 ova spotovana pesma mi ipak najbolja 1 1 Quote
Descender Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Definitivno najbolja stvar na albumu. Quote
soul wandering Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Mene vokal ovog lika podseca na glas onog pedera iz Placebo. Mada, mozda mi je to samo neka trenutna asocijacija 1 1 Quote
Descender Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Lik je meni odlican pjevac! Uzivo zvuci bukvalno isto kao na albumu, ima svoj stil i nije samo jos jedan u moru istih... Quote
Grobodan Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 The Man-eating Tree intervju Metal Sound Quote
Grobodan Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Stigao mi Harvest, čitam kredite i ne znam koliko se baš ovaj bend može smatrati nalsednikom Sentenceda jer Vesa Ranta nije ništa pisao. Glavni autor je ovaj gitarista Poisonblacka, dobro je da gej momente ostavlja za njih a ovde ga dumi Vesa je radio omot i buklet koji baš sjajno izgleda btw. Baš sam se navukao na album, vreme mu je dalo baš dobar šmek. Malo je neujednačen, prve tri pesme posle introa su genijalne a ostale, iako veoma dobre, nisu na tom nivou. U svakom slušaju, valja malo slušati da uđe u uho. Quote
soul wandering Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 I ja sam ga bas danas malo slusala, dobar dobar Quote
Lelavi Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Ja ih obozavam.Znaci.. Obozavam...Na prvo slusanje sam se odusevila. Na preporuku... Meni je omiljena I strasno mi se svidja kako su izveli : Quote
Grob Bez Dna Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 jebiga. skoro cuh ovo i vokal je definitivno bio najbolji deo benda. Quote
Talvi Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Black Crucifixion (official) Typical Finland. Black Crucifixion members go for a stroll on a desolate shore and walk straight into a THE MAN-EATING TREE video shoot. Quote
Descender Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 IN THE ABSENCE OF LIGHT The Man-Eating Tree are set to release the new album titled In The Absence Of Light on March 20th. The album is a brave step forward with a bit darker and more progressive approach, yet staying true to the atmospheric sound The Man-Eating Tree has been creating in the past. Further details of the actual release will be announced closer to the date. The track listing: 1. Breathe Emptiness 2. Flatline 3. The Heretic Pulse 4. Vermin 5. The Divided 6. Plaguewielder 7. Death Parade 8. The Vessel 9. Obsidian 10. Dead On Earth 1 Quote
Talvi Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 http://www.mediaboom.org/425303-the-man-eating-tree-in-the-absence-of-light-2015.html Quote
Grobodan Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Uh, mene totalno razočarao album. Prvo, izbacili pevača koji je baš imao identitet i odvajao ih od ostalih bendova, a što se tiče novog... kao da su pravili konkurs za naj gej vokal koji su mogli da nađu, clean mu baš cringeworthy. Muzika isto uprošćena i otišla mnogo prema Katatoniji, sad su baš Kata za siromašne. Quote
Talvi Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 ja sam ga samo jednom čuo, ali zvučao mi je bolje od nove Katatonije ima hitića, kad je bal nek' je pederbal Quote
Descender Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 izbacili pevača koji je baš imao identitet i odvajao ih od ostalih bendova I ja sam potpuno izgubio interesovanje za bend otkad je on otišao. Imao sam priliku da ga čujem live kad su svirali u Budimpešti i momak razvaljuje kako pjeva, a i uspijeva da zadrži tu specifičnost svog vokala i uživo, on im je bio ulaznica za prepoznavanje i izdvajanje iz mora drugih bendova, ovako su potpuno neinteresantni. Quote
Recommended Posts