Zen Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 (edited) Postovani clanovi i oni koji se tako osecaju, Najavljujem ovaj okup skoro mesec dana unapred kako bi svi koji zele da se pojave mogli da isplaniraju vreme za koje ce se sabrati, oduzeti i eventulano doci na okup, ne nuzno tim redosledom. Okup ce se odrzati u kafani Zlatno Burence u Prizrenskoj ulici (ona sto sa Zelenjaka izbija na Moskvu). Edited December 12, 2009 by Smorock
Divlji Tigar Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Kafana "Park" ili "Zlatno burence"
WIZARD OF GORE Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Zlatno Burence ili kafana Park
Zen Posted November 30, 2009 Author Report Posted November 30, 2009 Hajde onda neko od vas dvojice da zove i proveri da li su tad Park/Burence slobodni. I javite sta je bilo.
LazaGNR Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Hm,gledacu da navratim. A ti Nikola bi mogo da okrenes jednu turu za rodjendan Il' bar koju rakijicu
WIZARD OF GORE Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 okrenuo sam sinoć i više od jedne ture
Теша Тешановић Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 okrenuo sam sinoć i više od jedne ture da okrenuo je juce dovoljno tura ali naravno samo ljudima koji su se pojavili.oni koji nisu dosli su bili uskraceni za to
WIZARD OF GORE Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 ruku na srce, nisam se baš nešto ni pretrgao od pozivanja ljudi sa foruma jebiga, nisam ni nameravao da idem u kafanisanje u sred nedelje ali eto nije loše ispalo na kraju
Теша Тешановић Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 ruku na srce, nisam se baš nešto ni pretrgao od pozivanja ljudi sa foruma jebiga, nisam ni nameravao da idem u kafanisanje u sred nedelje ali eto nije loše ispalo na kraju ispalo je dobro i lepo sto smo pevali
Lord Iffy Boatrace Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 WIZARD OF GORE alkos alkos nema perspektivu,dobar covek PLACA SVIMA PIVU
Јарослав Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 свиџа ми се овај окуп (мада, руку на срце, мени се свиЏа све што се одвија по кафанама). само да не буде 12тог или 11тог. може, нпр, 19ти. то би било сјајно.
Теша Тешановић Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 WIZARD OF GORE alkos alkos nema perspektivu,dobar covek PLACA SVIMA PIVU i te pesme smo se dotakli to vece
WIZARD OF GORE Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 kako je konobar popizdeo što smo pevali
LazaGNR Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Kad krestite ko vas vas kolju Nego jebote,ja sam tek sad ukapir'o da je to sledeceg vikenda,a ne ovog (za par dana) OK,videcu dal cu doci...
Sisus Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ti uvek nešto ne ukapiraš, pa na kraju ne dođeš. Da te ne znam, pomislio bih da si zaboravan. Ovako znam da samo slabo kapiraš.
Теша Тешановић Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Kad krestite ko vas vas kolju ne nismo pevali ganse 1
LazaGNR Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Nedo bog da cujem to u vasoj interpretaciji Sta bi to bilo... Ti uvek nešto ne ukapiraš, pa na kraju ne dođeš. Da te ne znam, pomislio bih da si zaboravan. Ovako znam da samo slabo kapiraš. Meni nesto kazes,a ovamo zaboravljas kad ti krece voz iz BG-a. Sreca u Milosa,da on nije bio tu smrz'o bi se ko p...toliko o tvom kapiranju Edited December 4, 2009 by LazaGNR
Sisus Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Da, smrznuo bih se u sred leta. I nisam zaboravio kad je voz, nego nisam gledao na sat.
Rehabilitovani Bagrem Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Pa sta bi sa tim okupom?Rekao mi psihijatar da trebam da upoznam nove ljude pa rekoh hajd da iskoristim ovaj okup.
WIZARD OF GORE Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 izgleda da si pobrkao kalendare prijatelje, ovaj okup će tek biti
Rehabilitovani Bagrem Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Pa znam da ce biti nego dogovoriste li se nesto?
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 ja sam juce bio sa drugarima u kafani park i pitao sam konobara i on mi je rekao da je sledece subote tamo kod njih ona penzionerska igranka sa uzivo muzikom
Recommended Posts