LazaGNR Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Ajao,nema teme o Chroming Rose-u...ccc... Meni su ovi Svajcarci odlicni. Imam njihova 2 albuma (Louis XIV i Garden Of Eden) i ekstra su mi. Znam da su i posle ta dva albuma radili nesto,ali nisam slusao...Pedja (drug) mi kaze da su se malo promenili kad je naisao grunge i ti fazoni...steta A mislim da vise ne rade.Opet steta. Quote
Invictus Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Hmmm... vidi stvarno nije bilo teme. Cccc... Quote
_powerslave_ Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Haha tedoh ja josh poodavno da otvorim temu, al me mrzelo. Inache ekstra bend. Album "Garden Of Eden" je kult. Quote
Grobodan Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Pre Helloween. Dobri su, slušao sam samo prva 2, kako čujem više mi i ne treba. Quote
F4R15 Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Vidim nešto Garden of Eden tamo vamo A i ako su Helloween worship..opet ne valjaju Quote
Divlji Tigar Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Sviđa mi se pesma "Louis XIV". Quote
Sale B.C. Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 dobar im je i ''pressure'', ako se dobro sećam (slušao sam ih 90ih) Quote
Muthafuca Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Oni su Švabe a ne Švajcarci. Louis XIV - Power metal, dobar, pomalo naivan, obavezno nabaviti sa bonus trakama (Shoot the Fox i još jedna...) Garden of Eden - Ono što su ljudi očekivali od Pink Bubbles je na tom albumu. Osim vokala naravno Pressure - Odlična produkcija (Fleming Rassmusen), malo su usporili, meni njihov najbolji Tu su izdali neki očajan Live album plus neku akustiku i popušili. Promena pevača New World - Groove/traditional metal, odličan pevač, neke super stvari (Alert pada na pamet), inače čudna muzika i album Još jedan album kažu u pop/rock/metal maniri, nisam slušao Smrt benda Loša karika na prva tri albuma pevač. Može da otpeva visoko, ali krešti jebote... Quote
LazaGNR Posted November 26, 2009 Author Report Posted November 26, 2009 Ha,vidi stvarno,Svabe.Ja sam ladno mislio da su Svajcarci. Mozda zbog onog "Jodle Dodle" Sta ja znam,meni pevac i nije toliko los. Mada,nisam ih preslusao 100 godina,pa mi secanje na njegovo pevanje vec i bledi Music is the gate... ...it's an opening to our fate... Fenomenalna stvar! Quote
Divlji Tigar Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Bilo bi super kada bi se ponovo okupili i odradili jednu evropsku turneju. http://www.youtube.com/watch?v=jrgBvreA9G8 Quote
Recommended Posts