Jump to content

Recommended Posts

Posted
kod meshugge ili volis sve pesme ili ne volis ni jednu...

Nije tachno. Imash gomilu ljudi koji samo mogu da svare Spasm. I ti ljudi ce ti reci da im je omiljena stvar Spasm, a ustvari samo nju vole.

Posted

dobro, slazem se za Contradictions Collapse, ali tu oni ipak jos uvek nisu definisali svoj stil. Ovo dalje, a narocito Chaosphere i Nothing, je u fazonu ili ti se svidja sve ili nista. Cini mi se da su i oni to ukapirali, pa su I i Catch 33 u stvari dve pesme (narocito I icon_smile.gif )

ko to gotivi samo Spasm? ako i ima, taj onda nema pojma sta je meshuggah, pa koga briga za njegovo misljenje...

Posted

koju ja obozavam...! a pritom ne znam sta je to meshuggah!

sve do sada mislio sam da je to zapravo naziv nekog projekta Lombarda iz Slayer-a i Phil-a Anselmo-a...!

(not kidding at all)

Posted
Nije tachno. Imash gomilu ljudi koji samo mogu da svare Spasm. I ti ljudi ce ti reci da im je omiljena stvar Spasm, a ustvari samo nju vole.

a da to nisam ja icon_redface.gif

kako Spasm, zar nije Future Breed Machine? (DJ 1st track springs to mind icon_smile.gif )

evo jednog rifa:

Žžžžžžžž Žžžžžžž Žžžžžž Žžžžžž dž-dž-dž Žžžžžžž Žžžžžž Žžžžžž Žžžžžž DŽ.

Posted (edited)

kako Spasm, zar nije Future Breed Machine? (DJ 1st track springs to mind icon_smile.gif )

to i ja htedoh reci ali avaj...

ceo chaosphere i nothing su savrseni za neko jutarnje razgibavanje ili "dizanje" ('mesto kave i drugih stimulansa) dok je DEI ipak malo artikulisaniji (e alal mi vera kad sam ovu rec napisao icon_smile.gif )...da ne kazem dostupniji masi icon_mrgreen.gif

mhihi.gif

Edited by Whiteman
Guest حسين
Posted
Jebo te ovaj bend je totalno sublimirajuci u nasilnom smirlu, uvek kada slusam sa mog nosca zvuka gledam da izadjem ispred zgrade da gazim nekoga.

Ima jedna pesma od Cypress Hill zbog koje bi isto samo udarao i pucao...

• 4 weeks later...