Vitamin K Experience Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ma odgovor, kakav god, bi rekao dosta Quote
Vitamin K Experience Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 I ti si Frojd, samo nisi mogao da izdržiš a da ne postuješ Udavismo temu. Unrelated photo: Quote
Simadin Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Pa kad tvoja mora uvek da bude poslednja Elem, da... back to the topic Quote
Anarki StarScream Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ok,hvala ti onda na pomoci.... ..inace,zar bi neki lik imao ovakav avatar,ime i interesovanja...bah?! Ime, nisam ni gledao, ali na ovom sajtu je sve moguce. A avatar ti je iz nekog stripa, koliko se ja secam ... a gde ti pisu interesovanja? Inace gledah skoro neki home video ( skinuo sa neta ), pa i nisam odusevljen ... sve to je vec uradio Claypool .... Quote
Vitamin K Experience Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Nekako osećam da te ni Jens obučen kao Lepa Brena sa kraja 80-ih neće oduševiti. Quote
Anarki StarScream Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 To vec hoce . Daj neki link, molim te. Quote
Vitamin K Experience Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Nema toga na netu, brale. Ranije je bilo na čuvenom Meshuggah FTP serveru, ali čovek ga je davno ugasio zbog abuse-a (neka me neko ispravi ako je server ponovo aktivan). A da ti uploadujem... da je ćelavi, bradata, feget ili KRANG pitao... (šalim se, nisam tolika pizda. dižem kad dođem kući večeras) Quote
Vitamin K Experience Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 (edited) Pa ti, fegetu edit: mislim da ns dvojica treba malo da usporimo na ovoj temi, smuvaćemo se ako ovako nastavimo Edited January 25, 2007 by Cynic Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 sta vise ima da se kaze? ceda dao link za informacije o novom albumu, svi su se manje-vise slozili da su unikatni i kvalitetni. vreme je za slike Quote
azal Posted January 25, 2007 Author Report Posted January 25, 2007 kod mesugancije je fazon sto iako su mnogo zajebani i tech, uvek imaju tu pratnju cinele i dobosa u 4/4 koja te omogucava da slemujes i lomis ljudima kosti. dodaj jos solaze koje zvuci kao metalizirani holdsworth i najbesnijeg pevac na planeti... i to je tek tip of the iceberg. ne postoji metal bend koji je toliko svoj i poseban, jednostavno. Quote
Buddha Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 ja bih pre rekao sljepkao po guzici u neparnim ritmovima dok se u 4/4 radi nesto drugo Quote
+AuReOlE= Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 kod mesugancije je fazon sto iako su mnogo zajebani i tech, uvek imaju tu pratnju cinele i dobosa u 4/4 koja te omogucava da slemujes i lomis ljudima kosti. dodaj jos solaze koje zvuci kao metalizirani holdsworth i najbesnijeg pevac na planeti... i to je tek tip of the iceberg. ne postoji metal bend koji je toliko svoj i poseban, jednostavno. tebi hvala najvise... a slowdiver...ne znam stvarno... Quote
أصحاب Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ima onaj interview sa Meshuggah i Dillinger Escape Plan / Brian Benoit kaže : "Meshuggah has always been good at making things seem not complicated when they really are, too. And that's what I've noticed, like, lot of people bang their heads to Meshuggah, but they have no idea what the fuck is going on at the same time. It's just something that we've never been that good at..." Quote
Vitamin K Experience Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Mogu i to da dignem u dobrom kvalitetu ako nekoga interesuje. Quote
süpergeek Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Pazi samo da se ne preforsiraš od tog silnog dizanja... Quote
Vitamin K Experience Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Daj neki link, molim te. INTERVIEW Meshuggah @ ZTV (w gay version of Rational Gaze).avi 13:24 deo 1. (94MB) deo 2. (11MB) U Total Commanderu uradiš combine files kada ih raspakuješ. Quote
+AuReOlE= Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Evo posle duge potrage uspeh da nadjem jedan album meshuggah-e(negde medju sestrinim cd-ovima)..azal me je ohrabrio svojim postom-podrobnim objasnjenjem...i evo upravo sada pooocinjem... a o utiscima sutra..taman da mi se malo slegne preko noci Quote
Anarki StarScream Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 INTERVIEW Meshuggah @ ZTV (w gay version of Rational Gaze).avi 13:24 deo 1. (94MB) deo 2. (11MB) U Total Commanderu uradiš combine files kada ih raspakuješ. Hvala ortak ... ziv mi bio . Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 jebiga cedo, moracu da te najurim za spotove/clipove meshuge. imam svega par komada koje mi je obucar jos davno narezao. cucemo se uoci narednog rokanja radi cd/pivo razmene Quote
Vitamin K Experience Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Pa dobro, pošto ne zalazim više u KST a rokanje je četvrtkom kad i night u Underworldu može ta varijanta da upali. Quote
Recommended Posts