Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 248.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1380701
jebiga ja ih verovatno necu odgledati i da dodju...baba ima tumor na mozgu pa operacije i oporavak zajebano koshtaju...pa otpada exit za mene...al ponovo bih voleo da dodju za ovu nekolicinu manijaka koja bi ubila da gleda shugu uzivo...

Preskoci zid, manijace.

• 3 weeks later...
comment_1399268

@Obrad :D

sto i dan danas jebem mozak sa time koji je bolji od ta 2...a tu je onda i chaosphere...mozda zato sto je nothing najbedniji original koji posedujem

zajebavam se...vishe volim pesme sa DEI

edit:

aj da redefinishem post poshto ti nisam lepo odgovorio na zadato pitanje...

Znaci realno nothing i DEI su mi uvek bili rame uz rame...jedan predstavlja meshuggu u cyber metal stilu drugi predstavlja meshuggu koja je evoluirala i slushala mnogo jazz-a...to ti je kao kada poredish Fear Factory Demanfacture vs Soul of a new machine...potpuno dve drugacije ploce ne mozesh da se odlucish koja je bolja...ili bilo koji drugi bend koji je promenio stil i napravio dve odlicne ploce kao npr. Celtic Frost...onda ponovo mozda mi je nothing drazi poshto sam ga dobio na poklon josh kada je izashao a nisam nikada slushao tako brutalnu muziku tada pa mi je to bilo potpuno drugo iskustvo koje mi je bilo moram priznati sranje u to vreme...jebiga sta sam imao 12/13 godina (a i grunge i ostala komercijalna sranja su mi drmale kolevku tada)...a ponovo DEI i ostale shuga radove sam morao postepeno da otkrivam i istrazujem...da ne smaram poshto ne znam ni ja da li cu ove nedelje izvuci poentu ovog posta...jednostavno shvatio sam pre nedelju dana da je DEI jedan od najboljih albuma svih vremena...

Edited by darthmaul