Frizzle Fry Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 inace, zakon bend! chuj zakon..pa oni prkose svim mogucim zakonima prirode... Quote
Buddha Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 nije jos sigurno za exit, ali valjda se radi na tome. Quote
darthmoog Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 jebiga ja ih verovatno necu odgledati i da dodju...baba ima tumor na mozgu pa operacije i oporavak zajebano koshtaju...pa otpada exit za mene...al ponovo bih voleo da dodju za ovu nekolicinu manijaka koja bi ubila da gleda shugu uzivo... Quote
Buddha Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 u svakom slucaju, ako exit pukne, gledacemo ih prvom sledecem prilikom.. mozda vec na jesen Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 a sta treba da bude na jesen? Quote
oʞɾoƃ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Da objave novi album, što za sobom povlači turneju Quote
Fiery Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 jebiga ja ih verovatno necu odgledati i da dodju...baba ima tumor na mozgu pa operacije i oporavak zajebano koshtaju...pa otpada exit za mene...al ponovo bih voleo da dodju za ovu nekolicinu manijaka koja bi ubila da gleda shugu uzivo... Preskoci zid, manijace. Quote
darthmoog Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 mogao bi da se i katapultiram kao oni likovi sto ih je policija povatala pre par godina... Quote
darthmoog Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Vidim, mnogi pljuju Nothing po netu u odnosu na ostale albume. Meni je Nothing (pogotovo ovaj novi) najbolja stvar u Meshuggah diskografiji... i meni.... ja bi da promenim svoj "glas" u korist destroy erase emprove... Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 stari nothing. i chaosphere odmah ispod. Quote
dr NIK@ Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 meni su raniji albumi bolji od ovih novih. ovo novo mnogo ubija u mozak, bre. Quote
darthmoog Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 meni su svi ok..cak i oni prvi...ali najbolji su mi bili u srednjem periodu.. Quote
azal Posted May 13, 2007 Author Report Posted May 13, 2007 jedina kompenzacija dovoljna za bend toliko uzasan kao UDO je da meshuggu dovedu. Quote
darthmoog Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 jedina kompenzacija dovoljna za bend toliko uzasan kao UDO je da meshuggu dovedu. idemo idemo...i to idem samo ovo da gledam boli me uvo za ostatak exita... Quote
azal Posted May 13, 2007 Author Report Posted May 13, 2007 ja cu biti ludji na WU Tangu. meshuggu sam dosta gledao i snoop dogga sam gledao, ali Wu i Beastie Boys bice klanje. Quote
Vlaja Buraz Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 ja bi da promenim svoj "glas" u korist destroy erase emprove... Izgovor ti je mladost-ludost ili šta? Quote
darthmoog Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 jok..izgovor mi je taj mi se najvishe svidja... Quote
Vlaja Buraz Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Ne, koji ti je izgovor za to što si prvo rekao da ti je Nothing bolji? Quote
darthmoog Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 (edited) @Obrad sto i dan danas jebem mozak sa time koji je bolji od ta 2...a tu je onda i chaosphere...mozda zato sto je nothing najbedniji original koji posedujem zajebavam se...vishe volim pesme sa DEI edit: aj da redefinishem post poshto ti nisam lepo odgovorio na zadato pitanje... Znaci realno nothing i DEI su mi uvek bili rame uz rame...jedan predstavlja meshuggu u cyber metal stilu drugi predstavlja meshuggu koja je evoluirala i slushala mnogo jazz-a...to ti je kao kada poredish Fear Factory Demanfacture vs Soul of a new machine...potpuno dve drugacije ploce ne mozesh da se odlucish koja je bolja...ili bilo koji drugi bend koji je promenio stil i napravio dve odlicne ploce kao npr. Celtic Frost...onda ponovo mozda mi je nothing drazi poshto sam ga dobio na poklon josh kada je izashao a nisam nikada slushao tako brutalnu muziku tada pa mi je to bilo potpuno drugo iskustvo koje mi je bilo moram priznati sranje u to vreme...jebiga sta sam imao 12/13 godina (a i grunge i ostala komercijalna sranja su mi drmale kolevku tada)...a ponovo DEI i ostale shuga radove sam morao postepeno da otkrivam i istrazujem...da ne smaram poshto ne znam ni ja da li cu ove nedelje izvuci poentu ovog posta...jednostavno shvatio sam pre nedelju dana da je DEI jedan od najboljih albuma svih vremena... Edited May 13, 2007 by darthmaul Quote
Шарки Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Даће Бог, улетећемо ми на EXIT на неки демо стејЂ, и ја ћу гледати Шугу! Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 jel te to obucar zajebo da ce doci? Quote
Recommended Posts