Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Ja ih gledao na Artmania festu u Rumuniji pre par dana, izlomili su bez greske, zvuk i ambijent je bio sjajan, detonirali ljudi rifove u samom centru grada na otvorenom, bas neobican i unikatan ambijent za takav koncert. Na Future Breed Machine sam pao u trans.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

da se nadovezem na chess-a, prebila je meshugga, drazi mi je mozda koncert iz 2010 sa Brutal Assault, ali svejedno mi je bilo 10/10. glavni utisak (osim super koncerta) je koliko su jebeno omatorili svi , valjda zato sto ih stalno zamiljam kao da je i dalje 2008ma 😄 I dalje nisam cuo New Millenium Cyanide Christ uzivo, ko me jebe sto nisam otisao na exit da ih gledam 

• Upvote 1
Posted

Treba odati priznanje Haake-u kako uspeva da i dalje dobro svira na koncertima, u poslednjih par intervjua je izjavio da ima silnih problema sa rukama i nogama i baš mora da radi svakojake trikove da bi telo moglo da ga ne izda tokom sviranja.

Posted

pa ono mi smo nesto diskutovali na konto toga 'deluju matoro, a zajebanu muziku sviraju', realno haake jos jedno 5 godina a onda ce da ispali i gg no re. mislim lupam, al ne bih se zacudio

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Prejaka je nova Meshuggah, isto sam isprva bio ma kilave kao i na prethodnim izdanjima, medjutim sto ga vise vrtim, oseca se taj nabadacki duh i zelja da se probije barijera ljudskosti. Mnogo dobri prelazi, a da ne pricam o zmijskim rifovima koji kuljaju iz pesme u pesmu. 

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

oni samo u Pesti sviraju, ko god da su. 

pise nesto da ce biti dve bine, mozda su bukirali dve koncerta istog dana a bilo naravno glupo da kazu Meshuggi ne zbog tih, ko god da su. 

ali respect za Meshuggu sto pomazu stari propalim zemljacima iz In Flames i Fake Flames, stvarno su najveci i pre svega dobri ljudi.