Chicken Little 420 Posted September 27, 2023 Report Share Posted September 27, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 27, 2023 Report Share Posted September 27, 2023 DVDTDR 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted December 4, 2023 Report Share Posted December 4, 2023 Izbacio je Fredrik deo na instagramu, tako da bi trebalo da je njegova pesma. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted December 15, 2023 Report Share Posted December 15, 2023 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted March 12 Report Share Posted March 12 Gledao sam ih u Budimpesti pre par dana i odlicni su bili. Najveca zamerka je kratko trajanje koncerta, proletelo je 12 pesama. Zvuk muljav kao i obicno (Barba Negra). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 20 Report Share Posted March 20 Gledah i ja sinoc u Minhenu, bogami ovde su zvucali najutegnutije i najmudnije. Nagledao sam se koncerata pun kur, ali ovo je bez zajebancije po meni najbolji zvuk koji je metal band imao ikada u nekom prostoru. Ja ne znam kako su izveli da sve ovo tehnicki zvuci, ali u ovom prostoru (Tonhalle u Minhenu) sve je bilo perfektno cisto i utegnuto, a low end je ima muda i sve vreme u balansu. Svi instrumenti u balansu. Eto, prvi put ih gledah sinoc i to je to, mind blown. Nikakva zamerka osim an trajanje, kratko je sto rece i 23/16, moglo je za moju dusu biti jos 2-3 pesme sa Nothing / Chaos / Destroy albuma, ali sta je tu je ... Sve se zavrsilo do 10:30 sto je odlicno, pomerili su pocetak umesto u 20h u 19h i taj tajming je odlican, voleo bih vise bendova da tako ranije krecu sa svirkom. Predgrupe: - The Halo Effect - Dark Tranquility / In Flames combo, nista novo, vec odsvirano x puta, isti djavo, dobro zvuce uzivo, zvuk fin, mada je meni zamerka bila da je tonac digo kick bubanj u nebesa, samo klikce i drma, preglasan je bio u odnosu na ostatak benda. To mi je jedina zamerka bila. - Mantar - interesantno cuti uzivo, neki sludge / post - punk, ima tu i black metala malo na momente, dva lika (bubanj i gitara) gruvaju za sve pare, energija skroz fina. Ne znam koliko se moze reci da su dobra predgrupa za Meshuggah, ali svakako interesantno cuti live. Ne znam dal bih ovo slusao studijski ikako, verujem da ovo moze da prodje samo live i napanjeno do bola. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 18 Report Share Posted September 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 19 Author Report Share Posted September 19 Humiliative 🥰 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted September 19 Report Share Posted September 19 Najbolji zvuk na bilo kom Meshuggah koncertnom videu, smiksano perfektno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 19 Report Share Posted September 19 Uživo senzacija neuporediva sa bilo kojom drugom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted September 21 Report Share Posted September 21 On 9/19/2024 at 5:39 PM, azal said: Humiliative 🥰 Humiliative meni vrhunac koncerta. Baš su pokidali kako su je odsvirali a pritom pesma i dalje ima tu oštricu i dušu kao nekada na starijim izvođenjima te pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts