Uros Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 E, ZNA LI NEKO SET LISTU (ONO KOJE CE PESMICE SVIRITI!)??? ILI KOJE SU SVIRILI NA PROSLIM SVIRKAMA SA OVE "TURNEJE"??? BTW. KARTA JE 4600 FORINTI ILITI 1500 DINDZI ILITI 18 EVARA! POZZ I VIDIMO SE TAMO! Quote
azal Posted May 25, 2005 Author Report Posted May 25, 2005 idi na meshuggah.net, pa na links, pa na forum. imas set listu iz svedske. Quote
BodyRemover Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 sigurno ce fredrik da svira s njima. Quote
Out Of Time Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 glup ti je potpis... a SCARVE sam skinuo i spotic... bice valjano Quote
ajsha69 Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 .... jooooooooooo.. j ...... al će da se utovaruje.... @BR kapiram da hoce. Quote
BodyRemover Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 @oot kako ti mozes znati da mi je glup potpis? ne bi znao ni da je dobar (ili ne bi rekao). Quote
Fiery Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 predgrupa SCARVE!!! booya/ Bas bas do jaja. Quote
ajsha69 Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 viza se vadi z ajdno prepodne... mislim da si dovoljno brz... samo ti treba uverenje sa faxa, ruzna slika (a kakva druga) i malo dobre volje... ...i uverenje o zaposlenju jednog od roditelja. ...prejebashe nas jutros k'o mlade majmune... Quote
Vitamin K Experience Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Ja sam bez uverenja o zaposlenju roditelja izvadio vizu... Mora da se jedan nesimpatičan, bez uverenja, član vašeg gang-a zajebao pa došao prvi na šalter i time un-šarmirao ženu koja radi tamo, pa zajebao vas ostale bez uverenja. Ma, broj kombinacija je skoro pa beskonačan (tj, teži beskonačnosti). E sad, trčali ste kući i izvadili (sex sa crncem) ili ste ostali za šjutren? Quote
azal Posted May 26, 2005 Author Report Posted May 26, 2005 kaze i ADSL mega car da vam to ne treba i da ste potpuno glupi. A Oldschool najgluplji (to od mene) Quote
ajsha69 Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 pa pazi... totalus smo nesimpatichni.... dve ženčkinje su u igri... te je, uros zajebao cvela,.. a ja samu sebe.... a oldschool-u istekao pasosh pre par godina... (setio se toga dok smo se sunchali u redu ispred... sunchao se s nama do kapije, pa zapalio).... sexa sa crncOm nije bilo ( )... ostali smo za šjutren, daklem... ili po nedelji jutrom.... Quote
Vitamin K Experience Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Skroz pozitivan momenat, za razliku od gornje poruke: Quote
azal Posted May 26, 2005 Author Report Posted May 26, 2005 hoce uspeti oldschool na kraju..ili da trazimo osmog putnika (SYL - Alien)? Quote
azal Posted May 26, 2005 Author Report Posted May 26, 2005 oko 12pm utorak. dogovoricemo se sa likom pa cu ja svima javiti. cedo, posalj mi broj mobilnog na PP. Quote
ajsha69 Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Tvrdi da hoce... jerbo mu tetka radi u panduraciji... odmah su užurbano, on i bro njegov, zapalili da mu vade (sex sa crncem) drzavljanstvo.... ...al' ipak proveri s oldschool-ej-pa-meni-istekao-pasosh, himself... Quote
Uros Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Ja sam bez uverenja o zaposlenju roditelja izvadio vizu... Mora da se jedan nesimpatičan, bez uverenja, član vašeg gang-a zajebao pa došao prvi na šalter i time un-šarmirao ženu koja radi tamo, pa zajebao vas ostale bez uverenja. Ma, broj kombinacija je skoro pa beskonačan (tj, teži beskonačnosti). E sad, trčali ste kući i izvadili (sex sa crncem) ili ste ostali za šjutren? TAJ NE SIMPATICNI SAM BIO JA!!! BROJ KOMBINACIJA NE TEZI, ON JESTE BESKONACAN!!! BTW. OLDSKUL STIZE 99%!!! HE HE VEZA JE IPAK VEZA! (UHH... ALA KENJAM???) @ AZAL PA BAS SI MOGAO DA COPY + PASTE TU SET LISTU IZ SVEDSKE SA TOG NA OVAJ FORUM!!! A NE OVAKO JA SADA MORAM DA SE SMARAM I DA TRAZIM! OK. LJUDI SI JA DER!!! SAMO IDE GADNA EKIPA STREBERA TAKO DA NISTA OD Quote
ajsha69 Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 SAMO IDE GADNA EKIPA STREBERA TAKO DA NISTA OD Brajko, ne shtreberi, no intelektuslna elita... a mi takvi - s ganglijama, dushu dali za meshugguh.... ....a ti gledaj shta cesh.. Cvele i ja idemo u ponedeljak za vizu sa svim potrebnim i nepotrebnim dokumentima... u ushtirkanim koshuljama... bistrog oka... slatkoustog naklona... Quote
azal Posted May 27, 2005 Author Report Posted May 27, 2005 koliko sam video setlist je od prilike ovakav. sa DEI: Future Breed Machine (na kraju naravno) i Soulburn nista ranije sa none ep-a. sa Chaosphere: ponekad The Mouth Licking What You've Bled ponekad Concatenation, u svakom slucaju New Millennium Cyanide Christ i Neurotica. sa Nothing-a najvise: Stengah, Rational gaze, Perpetual Black Second, Straws Puled At Random, Organic Shadows sa Catch 33: Mind's Mirrors do sporo dela In Death - Is Death. u svakom slucaju ima da kida. a da nece biti bas i ne verujem...dokoni ce da nosi rakiju. Quote
ajsha69 Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 a da nece biti bas i ne verujem...dokoni ce da nosi rakiju. ...i digitalni fotoaparat (?) .... (ili mi je to rekao oldschool) ...heh ...bilo bi potpuno bespredmetno dotaći sa Chaosphere, a ne svirati New Millennium Cyanide Christ... ...kao shto je prilichno bespredmetno dotaći se Nothing-a, a ne svirati Closed Eye Visuals... ... ali nishta za to, s obzirom da žestoko umirem da chujem Stengah uzivo!!! ............ DEI: chist kvlt tretman... + odlichan izbor sa catch33.... treba biti pametan, pa skakati od sreće,... koliko odmah... sve u svemu Quote
Uros Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 SADA CU MALO DA ZANOVETAM: NEMA SPASM-A!!!???!!! BEDAK! @AZAL HVALA ZA LISTU!! BICE COOL!!! OLDSKUL JE IZVADIO PASOS I IDE U PON PO VIZU!! A PONECEMO I DIGITALNI FOTO APARAT PA CE DA BUDUE LOODO!!! AJ KEN NOT VEIT!!! POZZZ UROS Quote
Uros Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 @AJSHA 696 STA BI SA VIZOM? JE L' USPELO??? Quote
Simadin Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Aj lucky bastards, lepo se provedite... Properite malo bubrege... Quote
Recommended Posts