azal Posted May 31, 2005 Author Report Posted May 31, 2005 uraniummusic.com Few bands have had as much of a profound and tangible impact on worldwide extreme metal as Sweden's Meshuggah, a band whose 1995 album "Destroy Erase Improve" is still years ahead of most current attempts at innovation in extreme metal. Right away, I've undoubtedly aliented a number of readers - for as strong and devoted as Meshuggah's die-hard fanbase is, an equally-sized opposition has arisen who resent the limitless worship given to the band, and their fan's sense of musical superiority over all other extremities of metal. Makes sense though - if Meshuggah is musical Nirvana, the Buddha dictates that all must be in balance - for as many fans who attain Nirvana through Meshuggah, an equal and opposite force must tempt and distract souls from eternal contentment. So that we're on the same page, I've been a longtime fan of Meshuggah and consider them to be in many ways the ideal manifestation of extreme metal theory, a mould that demonstrates the most potential for growth and progressive audacity. Quote
Simadin Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Koliko li si puta izdrkao citajuci to... Quote
ajsha69 Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Joj bilo je samo onako kako moze biti na koncertu kvltnog, neprevazidjenog metal benda Mochuga !!!! ...... .... Kako se ginulo majko moja... najjacha pogibija i shutka svih vremena New Millenium Cyanide Christ... ..... JOJJ! Quote
azal Posted June 1, 2005 Author Report Posted June 1, 2005 mene sve boli. The Mouth Licking What You've Bled Soulburn Rational Gaze Perpetual Black Second Stengah SANE Mind's Mirrors In Death - Is Life In Death - Is Death New Millenium Cyanide Christ Organic Shadows Straws Pulled At Random Future Breed Machine sve me boli. Quote
Out Of Time Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 ja mislim da nije bilo loshe, a? promukao sam... kao krava... Quote
Out Of Time Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 black metal bubnjar jede živu živu... i liči na Gothic Anđelka... ostali smaraju malo više... ako sam jednu melodiju čuo progutam sekiru... all in all: mnogo dš-dša, nešto običnih screamova, skoro nečujni clean vokal i genijalni bubanj... ali kad ti posle toga dođe Hake džaba mu sve... Quote
azal Posted June 1, 2005 Author Report Posted June 1, 2005 dosadni su mnogo. ali bubnjar je ubica. ali su mnogo dosadni. mozda bi bili dobri kad bi izbacili jednog pevac i jednog gitaristu. I napisali bolje pesme. Quote
KRANG Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 (edited) znači bilo dobro? a ja danas predao dokumenta za novi pasoš.. neke slike? kakva je publika bila tamo? i jeste se vraćali proverenim stazama preko inđije? Edited June 1, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 indjijski sokaci nego smo za Roskilde dobili akreditacije i ja sam srecan kao pampur (pored toga sto sam od one tamo nedelje i engineer ) Quote
marcoman Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 (pored toga sto sam od one tamo nedelje i engineer ) Svaka cast Posle koliko godina to? Quote
Vitamin K Experience Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 kakva je publika bila tamo? Publika je bila do jaja, ali uglavnom zato što je bilo dosta ljudi sa strane (bilo je i Šveda ) Ja imam jednu vidljivu ogrebotinu na šaci, podlive na obe butine (ono što sam primetio), ortak me glavom pukao u glavu (ja sam gore prošao). Bol u vratu me lagano prolazi, ali ruke i noge..argh Onakvu atmosferu nisam doživeo do sada. SVI su bili mokri do gole kože (živa voda). Da likovi iz Mešuge i oni sa stejdža nisu bili uviđajni i bacali flaše hladne vode u publiku, mislim da bi se polovina ljudi u prvim redovima onesvestila jer je non stop bila šutka i gurka u opticaju. Poslednjim atomima snage sam odskakako, izgurao i odbengovao Future Breed Mach. Nije mi jasno kako sam stajo na nogama posle koncerta. Gadan date-rape. Poz Quote
ajsha69 Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Za Scarve... Jesu vrlo dosadni!!... A najsmesnije je to sto jedan pevac izgledao i bio obuchen kao by-the-book nu metalac, a drugi kao by-the-book true metalac.... Meshugaja moja najdraza,... heh... pa sta reci.... Izginula sam kao nikad.... Na Stengah sam pored svog mosh-a skakala i gore-dole od sreće.... Pa onda, kuku majko za srce, dočekati rifchinu In Deah-is Life-a dok slushash Mind's Mirror i ježiš se kao... jež... i umireš... pa kad grune, a tebi srce pumpa gornji na 250... Sveta Petko.. Rational Gaze-a, Soul Burn-a, Organic Shadows-a.... brooka... Ja sam se toliko drala, pevala na sav glas i tukla one madjare, da su me dvojica kad god smognu prilike gledali u chudu, smeshkali se, i onda me uhvatili odushevljeno, zagrlili i slikali se sa mnom.. .... Dodushe, Cvele je par puta gadno naleteo na mene.... a posle mi rekao: ''Svaka chast, kako si izdrzala sve vreme u shutki''.. (ne vidja me chesto... ) Pa nishta.. eto... ja imam par kompromitujućih modrica... i pregadno savrshenu Meshuggah majcu koju cu veceras da ponovim na rokanje.... !!!!!! Kakve su slidže?... OOT, Cynic..? PS: I da.... Cynic, da nije rekao ni rech! Quote
Out Of Time Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 svper su al nikako da dobavim kabel i turim ih na moj adsl komp Quote
Vitamin K Experience Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Slidže ću sutra da objavim, nisam još ranac otvorio Vrat tek sad počeo da me ubija... Inače, Ajša, video sam kad su te slikali oni Mađari - stajao sam pola metra ukoso iza vas tada. Reakcija - "wtf?" Ej, kakav filing vikati SAAAAAAAAAAAAAAAAANEEEEEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SAAAAAAANEEEEEEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
azal Posted June 2, 2005 Author Report Posted June 2, 2005 definitivno. cujem ja intro rif....pa kad krene onaj brzi riff sa triolskim paternom na dobosu, ja sam krenuo u tazmanian devil spin kick + floor punch mode...i probio se do prvog reda. i onda SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE repeat. Quote
Fiery Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 black metal bubnjar jede živu živu... i liči na Gothic Anđelka... ostali smaraju malo više... ako sam jednu melodiju čuo progutam sekiru... all in all: mnogo dš-dša, nešto običnih screamova, skoro nečujni clean vokal i genijalni bubanj... ali kad ti posle toga dođe Hake džaba mu sve... Ma znam kakvi su inace, imam album, nego pitam kako je uzivo bilo. Sto se tice ovog poredjenja s Haakeom, u pesmi Asphyxiation sto su radili s Thorendallom je bubnjas Scarvea skinuo skroz doticnog, i jos dodao svoj smek. Quote
Vitamin K Experience Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Zašto vam je Scarve bio sranje live? Likovi su otkinuli (mada, jedan od gitarista me nervirao koliko nema pojma). Druga je stvar što niko, očigledno, nije znao ni jednu njihovu pesmu. Inače su dali dovoljno materijala da se lomi. Quote
Buddha Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 druga polovica catch33 mi zesce ulazi pod kozu Quote
Buddha Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 tj. in death - is death druga polovina pesme najbolji mesh ever. i poslednja pesma, sum, oko minut i po zvuci kao syl jbte kad ulete one kljave. Quote
Vitamin K Experience Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Fotke su do jaja ispale. Fali par komada, ali zato kada se sabere ima preko 30 dobrih. Preko 20MB, pa ako neko 'oće ce-del nek mi javi. Šaljem prve koje su mi pale šaka (slikao sam samo tokom prve dve pesme, pa sam baterije dao OOT-u). Stranci su nam se smejali jer smo bili opremljeni old skul fotoaparatom, zato kvalitetnim fotkama demantujemo njihove podsmehe Fotke sam smanjio, jer su u originalu preko 400kb. 90% evil crew-a: Večiti respekt OOT-u za ovu old sch00l radnju u sred bela dana ispred ulaza u splav. Ovo je bilo tako iskreno da nemam reči: Ceo evil crew: Najgori alkosi na splavu - socijala edišn: Močuga je jebala keve, što se ne da videti iz priloženih fotki (jer ne mo'š da čuješ kako zvuče ) Quote
azal Posted June 3, 2005 Author Report Posted June 3, 2005 good friends and a bottle of lukewarm vinjak Quote
Recommended Posts