azal Posted May 2, 2006 Author Report Posted May 2, 2006 kad god sam ja ukljucio, neko djubre bilo. pa sam odlucio da odgledam do kraja Mrs. Doubtfire bez prekida. Quote
azal Posted May 2, 2006 Author Report Posted May 2, 2006 mada su pustili onaj vrh Cathedral spot. Quote
Freak Kitchen Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Metal Injection Episode 402 In-depth interview with MESHUGGAH, interview with Mnemic, God Forbid Behind The Scenes on their video shoot, 3 videos from Meshuggah, videos from Despised Icon, Mnemic download episode402.wmv (226MB) gledao. gitarista je jos veci lik nego sto sam ja ocekivao... Quote
Vitamin K Experience Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Definitivno. Mnogo mi se svideo intervju, zato sam i ostavio link. Quote
Fiery Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 kad god sam ja ukljucio, neko djubre bilo. pa sam odlucio da odgledam do kraja Mrs. Doubtfire bez prekida. Bio je Edge of Sanity - Black Tears na primer. Nisam znao da uopste imaju spot. Quote
Supergalactic Lover Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 glup je. oni stoje i sviraju/pevaju. sve je nesto crno koliko se secam. smesno mi nseto bilo. bio je i EmperoR. HBB je sranje inace. blejis sat ipo, da bi eventualno uhvatio 4 neka ok spota. pred-pretprosli HBB je tek bio katastrofa(onaj sa nekim necro/gore black metal spotovima). Quote
Fiery Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Da, nikad jeftiniji spot, budzet kao New Millenium Cyanide Christ... Ali je opet do jaja, narocito zato sto jedan od gitarista nosi neke lenonke i svira poluakustaru u nadrkanom metal stavu Quote
azal Posted May 4, 2006 Author Report Posted May 4, 2006 vrh je taj spot...gde si imaju kamere na glavurdama. Quote
azal Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 album ce biti prestrasan. kao nisu bili zadovoljni gitarama pa su ponovo snimili i mixali. ruse se zgrade i ta sranja. kenja se u gace uveliko. Quote
Buddha Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 kako je moguce da album izlazi sutra a da ga nema nigde na netu?? Quote
أصحاب Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 kako je moguce da album izlazi sutra a da ga nema nigde na netu?? Moguće je ako su naučili nešto o studio-leakage fenomenu Iskreno, ne vidim potrebu za remiksovanjem albuma. I dan danas mi ostaje jedan od metal albuma sa najjačom produkcijom. Ali DVD koji stiže uz njega ima odlične video snimke live nastupa i par spotova. Biće mi kupljeno čim izađe. Quote
Жвакић Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Jeste slusali onu pesmu "Ja"? Traje 21min! Quote
Buddha Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 أصحاب meni je palo na pamet da bi bila dobra fora da ga reizdaju sa drugacijom bojom omota ali da muzika ostane ista Quote
أصحاب Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Ima da se skine na Kerrazy. Produkcija nije bolja ali je drugačija. Zvuk je potpuno na varijantu Catch33 tako da je za razliku od originalnog Nothing ceo album negde malo u srednjima. Sve deonice su manje-više odsvirane identično ali ima nekih promena, neki extra vokal i to je to. DVD nisam imao prilike videti ali je lik na demonoidu obećao da će ga okačiti tokom naredne nedelje. Quote
azal Posted November 1, 2006 Author Report Posted November 1, 2006 nisam jos cuo, ali sam citao po forumima i kazu ljudi da su i solaze drugacije...i da je tempo sporiji na nekim momentima i da su neke stvari produzene i tako to. Quote
MudriPanj Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 cool, ja bih licno volio da nothing zvuci malo drugacije, iako mi je to omiljen njihov album. ako je tempo sporiji na nekim momentima, to znaci da su ti momenti morali biti ponovo odsvirani, sto bi bilo cudno. Quote
Buddha Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 slusao sam malo album sinoc. ne izvaljuje se bas uvek da su gitare nove, ali vaistinu zvuci malo bolje. Spasm je malo nadrkaniji Quote
Simadin Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Ima li negde da se skine, a da nije jebeni Soulseek? Mislim da ima 4000+ ljudi koji su "in queue". Quote
Buddha Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 ne'am pojma, mislim da ga je ortak svuk'o sa torrenta. Quote
Baal Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?showtopic=81565 Quote
Recommended Posts