Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jajca su počela da mi bride od nestrpljenja i iščekivanja...

Imam neki ŠveCki dres iz jebem-li-ga-kog sporta koji sam dobio od prijatelja prošle godine. Taman da se šlihtam malo :razz::da:

Lep provod želim svima koji idu :pivopije:

heja_sverige__1150809460.jpg

Posted (edited)

jao jebem vas u usta, kako vam samo zavidim...i dalje traje ispitni rok a azal zna da je to meni vrlo jak argument. u to ime, poubijajte se veceras, da znaju gde su dosli=medj publiku koja im savrseno pasuje :pivopije:

Edited by NorthWind
Posted (edited)

Najbolji koncert na kojem sam do sada bio. Dodushe, nije da sam bio na mnogo njih... :bigblue: Vrat me otkida, dodushe, ne onoliko koliko sam ochekivao, a glasne zhice su bile silovane do maksimuma :)

Jedini minus jeste sto su namestali zvuk vishe od pola sata, ali kad su krenuli da sviraju, sve im je bilo oproshteno. Jens je faca, spushtao se u masu pre koncerta kako bi se slikao sa fanovima (a meni je zhao shto nisam poneo fotoaparat). Svirali su oko sat i po, a zapamtio sam da su svirali:

Soul Burn

Rational Gaze

Suffer In Truth

Stengah

New Millenium Cyanide Christ

Straws Pulled At Random

...i naravno, FUTURE BREED MACHINE :rockdevil:

Svirali su josh nekoliko stvari, ali ih nisam najbolje prepoznao.

U svakom sluchaju, ovaj 'cert necju dugo zaboraviti. Posle ovoga mi se vishe ne ide na Exit kako ne bih pokvario utisak o njemu :)

P.S. Ako neko ima snimak, nek javi. :pivopije:

Edited by ogisha007
Posted
New Millenium Cyanide Christ

jao to mora da je bolelo! :mrgreen: znaci bilo je seksa bez kondoma kol'ko ja vidim...

bas mi je bedak sto nisam bio ali...jebem li ga...valjda ce svirati opet...po mogucnosti ovde u BG...

MESHaj MESHaj...................................