BodyRemover Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 ko bi da cuje sjajan metalcore sa mnoooogoooo uticaja meshugge bend je a life once lost. zadnji album je odlican. ici ce recenzija u novine... poz Quote
BodyRemover Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 novi album je na netu izasao pre 4-5 dana. pre ovoga i nisu bili nesto... poz Quote
azal Posted July 14, 2004 Author Report Posted July 14, 2004 aj umrite...nabavio sam I i u fazonu.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
azal Posted July 14, 2004 Author Report Posted July 14, 2004 [kralj_ljubavi] - Dude, "I" is so two days ago. Quote
azal Posted July 14, 2004 Author Report Posted July 14, 2004 Dear Meshuggah, Why are you so awesome? Love, Laza Quote
Gothic Angel Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Dear Meshuggah, Why are you so awesome? Love, Laza Evo sad sam preslusao i ja, ali jos mi nije sve jasno. Moracu jos jedno 20-ak puta Quote
Out Of Time Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 "Tandrche, tandrche vreteno!" > Kursula (Marsh na Drinu) Quote
Vlaja Buraz Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Učitelju, opet sam poklekao na ispitu zvanom 'Glints Collide'. Quote
azal Posted July 15, 2004 Author Report Posted July 15, 2004 Glints Collide ima najbolji solazu na Nothingu. uradicu play baj play ovog novog kao sto je mali uradio. danas na poslu..mrzi me sad. album je bruka. Quote
ajsha69 Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 ... Ja sam u jebenom Herceg Novom.... Chvarim se i smaram se ... bar se vracam kao niggah, yo! .... za desetak dana ...... Joj to znachi jos desetak dana dok chujem I... Quote
ajsha69 Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 heh... to nije duhovito ...... I'm in pain.... Quote
Out Of Time Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 skin'o sam je ja za malo... al ja donesi da se ne chvrljim na netu celu noc... mnoooooogo spora veza, mnogo... Quote
azal Posted July 16, 2004 Author Report Posted July 16, 2004 recenzija. UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR stajka CHESMA!!!!!!!!!!!!!!!! TUSH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR stajka UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR stajka UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR UTOVAR kraj Quote
Kent Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 cuo sam I, sta reci ................................................................................ ........................................................................................................... ........................................................................................................... (dopuniti po zelji, ja nemam misljenje jos uvek) poz Quote
azal Posted July 16, 2004 Author Report Posted July 16, 2004 moze ova moja recenzija za Butcherian? Quote
Kent Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 (edited) moze, ako mi odrepujes nesto u subotu uvece! poz Edited July 16, 2004 by Kent Quote
Out Of Time Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 odrepovao je... udeni recenziju... ja sam za... tandrche vreteno... Quote
Recommended Posts