Лударајко Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Bolje ti promeni nick u BaalBehritGOVNO posto te svi znaju sa Mirca i svi kazu za tebe da si govno. BURN! Quote
azal Posted January 29, 2008 Author Report Posted January 29, 2008 i ja kontam da nije nista spec brzina pusti bleed i na 00:50 se chuje samo jedna gitara i nije nista extra brzo nego je sve zajendo kad se chuje bass, bubnjevi, i djitre e onda cvuchi prejebano... al uglavnom kontam da je kombinacija duplih i gitara to sto daje taj ultra zvuk ne znam o cemu pricas ovo su sve unisi. nema jedna gitara svira jedan deo riffa druga drugi, to bi jos gore bilo. a nije sporo uopste...ovo je sigurno neki tempo 230bpm, cini ti se da je sporo zato sto haake svira taj halftime sa rukama sve vreme. riffing u celoj pesmi je pretesko odsvirati. divine heresy je nula za ovo. Quote
darthmoog Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 @meshuggahNs Pricash ko da je meshuggah izadala samo Nothing,Chaos i DEI...zaboravljash na contradictions i catch 33 i o tome koliko je ovaj album bolji od ta 2... Quote
Baal Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 (edited) Bolje ti promeni nick u BaalBehritGOVNO posto te svi znaju sa Mirca i svi kazu za tebe da si govno. Umm.. Ja koristim xchat? Šalu na stranu, jako su ta poznanstva "sa irca". Edited January 29, 2008 by BaalBehrit Quote
Лударајко Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 To bi trebalo da znaci da za sve sto Metallica snimi u buducnosti reper treba da budu Reload i St.Anger? Quote
darthmoog Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 @delboy A po cemu su Contradiction i Catch 33 albumi u rangu sa reload-om i angerom? Ko je rekao da su to loshi albumi uopshte...poenta je da je ovaj album ispunio sva ocekivanja u svakom polju i da su sve pesme na njemu prokleto savrshenstvo...mnogo je bolji od Contradictiona i Catcha..od ostalih sigurno nije bar za sada....to sto neko tvrdi da je album govno posle 3 dana slushanja je druga stvar...i meni se poslednji isis svideo tek 6 meseci kasnije...vreme je veoma bitno...kao i ono sta ocekujesh od meshugge.. Quote
markomrki Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 bleed je inace preteska pesma. voleo bi da lepo uzmem notni zapis bilo bi mi lakse da je skontam, ali jebo te kako je zajebano Quote
darthmoog Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 http://www.box.net/shared/fpzjsazcck Quote
Лударајко Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 @ Ukyo: pametan ti je onaj post sa vrha strane, pametan. Mislio sam da ce onako brutalan uporedno-komparativni primer biti dovoljno jasan svima. Avaj... Svako u skladu sa genetskim predispozicijama. @ Darthmaul: U pravu si u velikoj meri, slazem se. Inace, ja sam prvenstveno reagovao zato sto vidim da se svi izivljavaju na tom momku koji je izneo stav koji bi samo zlonamernici mogli protumaciti onako kako je ovde protumacen. Decko je rekao da mu je album sranje u odnosu na stare klasike, sto je cinjenica koju bih i ja potpisao samo u slucaju da je formulisana kao eufemizam - da je album "donekle losiji" od vec pominjanih izdanja. A da je los nije - kao ni jedan njihov album. Quote
markomrki Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 ladno si mi nasao za banj tablature. pogledao sam i skapirao da ono moze da ponovi samo Chuck Norris Quote
Лударајко Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Sad je gotovo, vec sam se uzbudio. Odoh u WC. Quote
LordDahaka Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Tomas Haake http://youtube.com/watch?v=BatXT196-Qw Quote
azal Posted January 31, 2008 Author Report Posted January 31, 2008 sad cu da brisem ovo sranje...i bacam warnove ako nastavite da serete. Quote
=Steamroller= Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Tomas Haake http://youtube.com/watch?v=BatXT196-Qw zar nista dao link za neshto veoooooooma slichno tome koji post ranije? Quote
LordDahaka Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 ne , porstovao sam pre dan -dva i onda su neki poceli da se svadjaju kako su Joe i jedan bubnjar najbolji bubnjari na svetu i onda je moderator obrisao sve njihove postove tako da je poslednji post opet bio moj odakle je sve i pocelo Quote
Шарки Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Како јебено кида овај obZen. \m/ Quote
Devilweed Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Vecina bendova se upropastila sa svojim poslednjim albumom, zato mi je i bila neka obavezna frka oko obZen-a. Dzabe sam se brinuo. Kidaju kao i uvek. \m/ Quote
AstralliS Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ljutiće mi se matori, ako stavim ovaj bg. Quote
Recommended Posts