Jump to content

Recommended Posts

Posted

hehehe, momche iz net cluba se javlja icon_smile.gif

ja sam uradio video recenziju meshugge u kineskom butiku s jednu kineskinju i jednu shumadinku velikije dojki!!!

aj pa ce to na bonus BV CD ako bog da ohmy.gif:o:O

HAAAARRRR!!!!!!!!

poz

• 2 weeks later...
Posted

Dillinger sam vise slusao od Meshugge!!

album je stvarno velicanstven. Ovaj novi pevac je vrh!!

cekam evropsku turneju!

Posted
Dillinger sam vise slusao od Meshugge!!

album je stvarno velicanstven. Ovaj novi pevac je vrh!!

cekam evropsku turneju!

joj, i ja + ako ulete kse, shadows fall i kompanija bice najbolji provod u poslednjih nekoliko leta!!!!!

poz

Posted

Kente...stigao novi Shadows Fall???

prica se da su konacno snimili album koji su svi ocekivali od njih..ispunili potencijal..taj rad....znas nesto?

Posted

Slikovite impresije posle slušanja novog EP-a:

omg yeah guys like ...do any of you know their real life addresses? id like to know where to send the panties i wear whilst listening to meshuggah!

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Homer Simpson bi rekao: "It's funny 'cause it's true"

Posted

imaju li jos nesto osim ovih albuma: Contradictions Collapse, None, Selfcaged, Destroy Erase Improve, Chaosphere, Rare Trax.

Posted
imaju li jos nesto osim ovih albuma: Contradictions Collapse, None, Selfcaged, Destroy Erase Improve, Chaosphere, Rare Trax.

Ma srezo sam ti i Nothing na onaj disk.

Posted

True Human Design je takodje do jaja izadanje.

imas Future Breed Machine, pa FBM live, pa FBM industrial remix...i za kraj Futile Bread Machine (Campfire version) to ti je skroz do jajana akusticna verzija pesme.

Posted

lameru. ne znas ni sta imas na disku. lepo sam ja uvek govorio da komujter i mp3 unistavaju i obezvrednjuju mjuzu.

sad sedi i slusaj sa nothing-a pesmu spasm dok ti ne otpadnu jaja. icon_biggrin.gif

pozz

• 2 weeks later...
Posted

Imam samo ep None.Monogo zajebano,nisu mi jos uvijek najjasniji.Uvodni riff iz Gods Of rapture mi je strasno poznat.Moracu nabaviti jedan od albuma za kompletnije vidjenje.Da pocnem sa Contradictions Collapse?

Posted

ne mozes pogresiti sa cime god pocnes.

ja sam, ako se dobro secam poceo sa chaosphere (ne znam sta sam prvo slusao jer sam te godine nabavio i chaosphere i DEI).

opet kazem... jeste svejedno! biggrin.gif

poz