BodyRemover Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 hehehe, momche iz net cluba se javlja ja sam uradio video recenziju meshugge u kineskom butiku s jednu kineskinju i jednu shumadinku velikije dojki!!! aj pa ce to na bonus BV CD ako bog da :O HAAAARRRR!!!!!!!! poz Quote
azal Posted August 2, 2004 Author Report Posted August 2, 2004 kako me poslednja dva minuta ubijaju u pojam. jebem ti sunce. Quote
Apeiron Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Pritisak i to najgori! Samo ne znam zasto je ovo na avantgardi, za pocetak. Gadan bend! Poz! Quote
azal Posted August 3, 2004 Author Report Posted August 3, 2004 zato sto ne postoji "najbolja metal muzika na svetu" forum. pregadan si starac sa prozivkama. Quote
Buddha Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 vredelo je vratiti se s mora samo zbog ovog albuma. Quote
Kent Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 ne vredi........................... puno pokasaja i ne vredi..................... odustajem i idem na dillingere poz Quote
azal Posted August 3, 2004 Author Report Posted August 3, 2004 Dillinger sam vise slusao od Meshugge!! album je stvarno velicanstven. Ovaj novi pevac je vrh!! cekam evropsku turneju! Quote
BodyRemover Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 ja slusam novoga voodoo popeya i on je zakon! poz Quote
Kent Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Dillinger sam vise slusao od Meshugge!! album je stvarno velicanstven. Ovaj novi pevac je vrh!! cekam evropsku turneju! joj, i ja + ako ulete kse, shadows fall i kompanija bice najbolji provod u poslednjih nekoliko leta!!!!! poz Quote
azal Posted August 3, 2004 Author Report Posted August 3, 2004 Kente...stigao novi Shadows Fall??? prica se da su konacno snimili album koji su svi ocekivali od njih..ispunili potencijal..taj rad....znas nesto? Quote
bu Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 jebu zivu decu, odusevili su me, fantasticni su Quote
Vitamin K Experience Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Slikovite impresije posle slušanja novog EP-a: omg yeah guys like ...do any of you know their real life addresses? id like to know where to send the panties i wear whilst listening to meshuggah! Homer Simpson bi rekao: "It's funny 'cause it's true" Quote
bu Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 imaju li jos nesto osim ovih albuma: Contradictions Collapse, None, Selfcaged, Destroy Erase Improve, Chaosphere, Rare Trax. Quote
azal Posted August 12, 2004 Author Report Posted August 12, 2004 Nothing i I imas i par singlica. i prvi album na ploci koji nemoze da se nabavi (al ga ima na rare traxu) Quote
Atheist Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 imaju li jos nesto osim ovih albuma: Contradictions Collapse, None, Selfcaged, Destroy Erase Improve, Chaosphere, Rare Trax. Ma srezo sam ti i Nothing na onaj disk. Quote
azal Posted August 12, 2004 Author Report Posted August 12, 2004 True Human Design je takodje do jaja izadanje. imas Future Breed Machine, pa FBM live, pa FBM industrial remix...i za kraj Futile Bread Machine (Campfire version) to ti je skroz do jajana akusticna verzija pesme. Quote
bu Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Ma srezo sam ti i Nothing na onaj disk. sad znam, nasao sam ga sa malim zakasnjenjem Quote
Buddha Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 lameru. ne znas ni sta imas na disku. lepo sam ja uvek govorio da komujter i mp3 unistavaju i obezvrednjuju mjuzu. sad sedi i slusaj sa nothing-a pesmu spasm dok ti ne otpadnu jaja. pozz Quote
fiction Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Imam samo ep None.Monogo zajebano,nisu mi jos uvijek najjasniji.Uvodni riff iz Gods Of rapture mi je strasno poznat.Moracu nabaviti jedan od albuma za kompletnije vidjenje.Da pocnem sa Contradictions Collapse? Quote
marcoman Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Therapsid, prvih par sekundi me strasno asocira na sletanje helikoptera tu u moju sobu meni je nekako najludji Chaosphere Quote
BodyRemover Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 ne mozes pogresiti sa cime god pocnes. ja sam, ako se dobro secam poceo sa chaosphere (ne znam sta sam prvo slusao jer sam te godine nabavio i chaosphere i DEI). opet kazem... jeste svejedno! poz Quote
Recommended Posts