fiction Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Na kraju ce izgleda ipak biti ovaj cover: ili ce biti po trzistima drugacije sta znam vishe... ovaj Maynard sa covera slusa ObZen.Uziva u vjecnom spokoju ali ipak blood inside... Quote
darthmoog Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 (edited) In case anyone is wondering why people are laughing at the beginning of the clip, its because the crowd is shouting some song titles from obZen to the band, to wich Jens replies "Are you f*cking mad? That album isn't even released yet, how can you have heard that?" Tekst je odlican buda...srocio si vrhunski 90% onoga sto smo pricali pijani posle one lezbo grunge svirke...ali gde 7 jbm mu dete Plus ovo: In a recent interview, drummer Tomas Haake said "If you haven't figured it out yet, obZen means that mankind has found its 'zen' in the obscure and obscene" Edited March 9, 2008 by darthmaul Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 i meni je taj deo bio , inace tekst je odlican. Quote
azal Posted March 9, 2008 Author Report Posted March 9, 2008 jedina falinka je sto nije toliko bitno da su stvari u 4/4, jer su oduvek 80 posto u 4/4. bitna je, kao i uvek, poliritmika koja se desava preko tih 4. ali ono, kul recenzija. Quote
bambayay Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Obzen u FLAC varijanti: http://mediaportal.ru/audiocd/46516-meshug...-2008-flac.html Quote
██████████ Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Obzen u FLAC varijanti: http://mediaportal.ru/audiocd/46516-meshug...-2008-flac.html Sada možete zaključati temu. Quote
Buddha Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 morao sam da kratim recku 3 puta.. a ocene su im boljka.. hteo sam 8 ali onda moras da dobijes potvrdu za tu ocenu od pola redakcije.. a i onda nije sigurno da ce prihvatiti.. a nesto nisam i fazonu da bi matori indierockeri odlepili na Mesh pa sam odmah sam smanjio ocenu i postedeo ih muka.. Quote
VoivodBG Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Hm, hajde vi iskusni slusaoci doticnog benda preporucite mi odakle da krenem sa slusanjem, ja se evo nesto natezem sa Obzenom ali mi album nije nista specijalno... Quote
darthmoog Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 ^ po meni to na kraju..nema svrhe to prvo slushati...ako se nije navatao na obzen na 33 nece sigurno Quote
Brock Samson Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 ^ po meni to na kraju..nema svrhe to prvo slushati...ako se nije navatao na obzen na 33 nece sigurno У томе је и поента мог коментара. Quote
Dick Starbuck Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 шта кажу на AllMusic.com-u за 'obZen' Quote
Radnaskela Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 hehe, pohvalio je pineal gland optics. a ona mi je, barem za sada, pored obzen, omiljena pesma sa obzena Quote
azal Posted March 11, 2008 Author Report Posted March 11, 2008 evo klip sa onog broda svira se sol niger within sa morganom, kuku lele, mislim da bih dobio srcku da sam tamo bio zvuci kao da je ona druga gitara mattias iz freak kitchen-a, ne vidim, ali slican ton ima. Quote
vladream Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 IA it is Morgan Ågren, Fredrik Tordendahl, Gustav Hielm, Mattias IA Eklundh playing Sol Niger Within... Some groovy shit! Quote
Vitamin K Experience Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Aaaaaaaaaaaaa, kakav live. Sada moram da menjam pelene a na poslu sam. Quote
oʞɾoƃ Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Ja sam bio navučen posle prve 2 pesme sa Nothinga Quote
Recommended Posts