LordDahaka Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Holy Fuck ! Kakav spot ! Fino je Zen lik regrutovoao ono , jednim pogledom ga saseko ko lubenicu Quote
oʞɾoƃ Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Mene nervira što su isekli pesmu na "akustičnom" delu, pa finiš je najinteresantniji! Quote
Radnaskela Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 ovo je jedan od najbolesnijih i najoriginalnijih spotova koje sam video u životu. ovo ko da ga režirao lik što je režirao saw!! ko da je horor film, a ne spot! Quote
Lunar Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 MESHUGGAH European Tour Begins Soon! Uhhh...kad bi svratili u Srbiju! XD Quote
süpergeek Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Ako je verovati zvančnom sajtu, turneja je počela još 20. juna --> http://www.meshuggah.net/tour/ A što se tiče svirke u Bg, teško da bi se skupilo više od 50-ak ljudi, tako da sumnjam da se nekome isplati da to organizuje... Quote
Uruk Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 To sam i ja mislio, ali kako vidim sad se svi loze na ovaj bend. Kad vidite metalce po Cacku da se loze masovno na neki bend, to je siguran pokazatelj da je bend megapopularan... Quote
azal Posted August 6, 2008 Author Report Posted August 6, 2008 bilo bi dosta ljudi, ali mozda ne dovoljno da se isplati do kraja. ali terra nostra vise ne radi i frubi mrzi bend tako da, tesko Quote
oʞɾoƃ Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Alo, Frubi je sad u fazi prostitucije, dovodi Tarju, a nece Mesh... Ma 'ajte. Quote
Uruk Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 To jes, ali upravo tu dolazimo do pitanja isplativosti, tj da mu se nece isplatiti da ih dovodi... Ja stvarno nemam pojma koliko bi ljudi doslo, jer posecenost na Exitu nista nam ne govori... Quote
Dick Starbuck Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Meshuggah - Bleed [38mb] pass: www.mediaportal.ru Quote
[4] Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 btw vidim da ovde ljudi generalno ne gotive Catch 33, jel moze neko da mi objasni zasto? po meni, uz Nothing , bez sumnje najbolji njihov album volim i stare stvari naravno, al ti 'machine gun' riffovi mi manje leze od ovih 'bass' riffova sa poslednjih stvari - u kojima su se definitivno pronasli Catch 33 je svojevrsno putovanje kroz mozak, nisam cuo nista slicno u zivotu melodije, riffovi i drum-patterni koji se provlace iz pesme u pesmu na potpuno neocekivanim mestima, te odlicni textovi koji prate celu tu atmosferu, prica koja se gradi od pocetka (i muzicki i textualno), sjajna produkcija, itd... napr od muzickih momenata bih izdvojio: 1. u Dehumanization kad ostanu na 1:16 one "gusle" i potom uleti beat iz Sheda, definitivno se userem u gace 2. odlican beat i riff na samom pocetku albuma - Autonomy lost, stvar koju mozes da slusas na repeatu danima 3. In death is death - cela pesma je remek delo, al izdvojio bih onu psihodeliju kad krene "My thoughts a radiant beacon..." na 1:16 4. Disenchantment - 1:05 - kad Jens izgovara text a ostane modifikovani riff u pozadini njegovog glasa - brrr 5. Sum - 1:07 - vrisak koji ulazi u verovatno jedan od najboljih riffova na albumu itd ima ovakvih 'svrsh' momenata kolko oces, nabrajao bih do stura tako da mi stvarno nije jasno kako neko moze da ne gotivi ovaj odlican album Quote
^Suicide_Pony^ Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 (edited) ljudi koji su pred mnom pljuvali c33 su kao glavni argument povlacili monotonost pesama i utisak da su ceo album slusali jednu te istu pesmu. meni je negde treci/cetvrti, sta znam. Edited August 10, 2008 by ^Suicide_Pony^ Quote
[4] Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 monotonost? To samo pokazuje da nisu slusali dalje od prve 3 pesme... Prve 3 pesme ustvari i jesu prva mini-celina na albumu, zajedno traju oko 5min i mogu se posmatrati kao jedna stvar, jer se radi o jednoj muzickoj temi koja se vremenom blago modifikuje. Ako izuzmemo taj momenat, sta je tacno posle toga monotono? Taj komentar me podseca na ljude koji generalno ne mogu da svare ovaj bend sa obrazlozenjem da im je svaka pesma monotona, napeta i ista ko prethodna. Smesno. Ovaj album upravo i ne moze da se tretira ko ostali jer se pesme vezuju jedna za drugom (ako do sad niste primetili) I meni je bio prilicno odbojan i nerazumljiv na prvih par preslusavanja, al kasnije sam usao u stos. Jednostavno ovo je takav bend gde ne mozes da razumes sve na prvu loptu, kao u komercijalnoj muzici. Zato je suludo nakon 1-2 preslusavanja odbaciti nesto genijalno poput ovoga i nalepiti mu etiketu da je monotono. Chaosphere vam nije monoton a? A tamo je svaki riff ragadagadagdag Stvarno ne razumem, majke mi Quote
Lunar Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Meni us svi albumi od njih dobri, neki malo manje neki malo vishe ali Meshuga zna sta radi, nema tu zajebancije. Meni omiljeni us Nothing i Destroy Erase Improve. Ali ljudi shvatite nije Catche 33 za svakoga, jbg. ukusi. Quote
oʞɾoƃ Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Oni i JESU slusali ceo album jednu te istu pesmu, that's the point Slazem se, materijal iz ovog veka je daleko bolji od onog iz proslog. Quote
Vitamin K Experience Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Znate šta je najmešuga sranje u okolini Sajma? Pekara 33. Quote
azal Posted August 28, 2008 Author Report Posted August 28, 2008 (edited) Edited August 28, 2008 by azal Quote
Recommended Posts