Vitamin K Experience Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Možda vam ne zvuči kao Jens, ali obratite pažnju na pokrete i stav. 3:15, totalno Jens ukočeni fazon. Quote
Denny Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Kaže lik čiji je prethodni post ovo: SAMO MANOWAR !!! Quote
Guest Yerathroth Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Kaže lik čiji je prethodni post ovo: To je bilo namjenjeno avataru od onog lika i ocito je bilo da je to sarkasticna izjava... Quote
F4R15 Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 E pa, ko ce mu ga znat kakva je tvoja izjava. Quote
23/16 Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) mozes te rasprave da vodis na onim dosadnim temama na Mestu za Muzicare. ovde niko ne daje jeb. Ok. Edited July 25, 2009 by Bojan_ Quote
azal Posted July 25, 2009 Author Report Posted July 25, 2009 svaki post na ovom forumu je pomalo "uvredljiv" opusti se. ne znam sto bi uporedio dva bubnjara koji su totalno razliciti. mozes da kazes da ti se agren vise svideo kad je svirao taj jedan album u meshuggah fazonu, ali lik inace nikad ne svira takvu muziku, a haake svira samo takvu muziku. da bi mogao da ih uporedis u bilo kom smislu van tog konteksta morao bi haake da snima 10 album potpuno van te meshuggah forme. Quote
Feral Ghoul Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) Možda vam ne zvuči kao Jens, ali obratite pažnju na pokrete i stav. 3:15, totalno Jens ukočeni fazon. Zbog jedne sekunde...u kojoj btw nema nista vezano za Jensa , samo bubnjar. Edited July 25, 2009 by Feral Ghoul Quote
23/16 Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 svaki post na ovom forumu je pomalo "uvredljiv" opusti se. ne znam sto bi uporedio dva bubnjara koji su totalno razliciti. mozes da kazes da ti se agren vise svideo kad je svirao taj jedan album u meshuggah fazonu, ali lik inace nikad ne svira takvu muziku, a haake svira samo takvu muziku. da bi mogao da ih uporedis u bilo kom smislu van tog konteksta morao bi haake da snima 10 album potpuno van te meshuggah forme. Ma koliko voleo Haakea, nisam siguran da bi on mogao da svira ista sem te meshuggah forme . Argen je u Mats/Morgan bendu odlican, kao i na Sol Nigeru. I sve sto si rekao ja tacno, nije bas za poredjenje. Quote
Feral Ghoul Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Poslusaj pesmu WAR , sabija sa kecom. BTW , ako neko moze da savlada Tomas Haake tehniku taj moze sve da savlada jer je njegov sluh 2 nivoa iznad svih ostalih i covek ima 2 mozga ,jedan za noge , jedan za ruke. Quote
Жвакић Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ух, "Рат" кида! Супер је песма! Сад ћу да је пустим. Quote
Vitamin K Experience Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Poslusaj pesmu WAR , sabija sa kecom. Programiran bubanj. Quote
Dick Starbuck Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 ako neko moze da savlada Tomas Haake tehniku taj moze sve da savlada jer je njegov sluh 2 nivoa iznad svih ostalih i covek ima 2 mozga ,jedan za noge , jedan za ruke. волим кад неко добро познаје суштину свирања. овај младић ме и даље емаципује својим знањем које несебично дели, волео бих да ми појасни то о техници и мозговима и слуху и све остало што још има да каже, желим да учим. Quote
azal Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 cuo sam da jedan mozak trigeruje i da je drugi kucan. Quote
oʞɾoƃ Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ja sam čuo da uopšte nema mozak, nego da koristi Brainkit from Hell... Quote
In The Flesh Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Lose ste culi. Kad vam je sluh na nivou,a ne 2 iznad. Quote
Kwlt Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 kad je kucan Haake osim na Nothing remasteru? zna da chuka chovek. Quote
Feral Ghoul Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ja sam čuo da uopšte nema mozak, nego da koristi Brainkit from Hell... The drumset Tomas Haake uses has been meticulously sampled in full for the software instrument Drumkit From Hell Superior made by Toontrack, with Haake performing all the drumming himself. Quote
Recommended Posts