kuruz Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Лемијева школа хумора ове две које су раније изашле се сјајно уклапају у целину Edited March 20, 2012 by Underkuruz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Uzmi obavezno, taman da ga prodaš za par meseci, da se okoristimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Bem ti album, ne mogu da ne bengujem ni na poslu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Terorišem kolege na poslu čitavo jutro, ali ne mogu da se opustim i posvetim 100% albumu dok ne dođem kući. Marrow mi je ušla u uho za sad kao totalno nenormalna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Mlogo dobar album, nije bas toliko pobegao od catch/obzen varijante, ali ima nadmastnih pesama za radost. Licno, razocarao sam se kad sam pustio prve dve pesme sa albuma, ali odatle pa nadalje je sve polako pocelo da postaje jako veselo i taman dovoljno raznoliko, Demiurge, The Hurt... i Marrow su mi totalni hajlajt albuma, sa Behind The Sun, Swarm i Break Those Bones tek nesto malo iza. I Am Collosus mi je vec prezvakana fora sa prethodnih albuma, Do Not Look Down je zanimljiva i gruvi, ali nista posebno, dok vidim da ce The Demon's Name da radi lajv ko mutava, ali mi je ovako pomalo isforsirana i preduga... Anyways, takodje mi se cini i da je komplet zvuk malo organskiji, gitare im ponovo zvuce ko gitare i odlepljene su od basa, a i bubnjarski kit zvuci "produbljeno", zvuk dobosa je kao na starijim albumima, dublji i sa vise muda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Al ste ga nahajpovali, u sustini sami sebe kopiraju sa Nothinga i Obzena, nisam se nesto raspametio, prvi utisak mi je ''samo obican Meshuggah album''. Vreme ce reci, al prvi utisak mlak. Demiurge je apsolutni hit albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 vidim da je black desire sa svojim usranim Myrath avatarom postovao i rekoh sebi "verovatno je dosao da hvali middle-eastern melos momente u Demiurge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Pa Myrath je bolji od Mešuge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Iskreno mene album nije nesto odusevio. Idem ulicom i samo cekam momenat kada ce neki shizo spazm momenat kada cu da grcim facu nasred ulice kao Jens ...ali jednostavno toga nije bilo. Na prvo slusanje mesavina Obzena i Nothinga, no treba to valjda vise puta preslusati. Previse su ga hajpovali dizali u nebesa ali ja sam i dalje u prizemlju. Kao sto kaze Deni Glover : I'm too old for this shit, lol Edited March 20, 2012 by Captain Spaulding Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Pa Myrath je bolji od Mešuge. vidi ti se stidnica Edited March 20, 2012 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Uvek iskrena pička, nikad lizač dupeta. Gde da pošaljem CV i motivaciono da se vidi jesam pogodan da komentarišem album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 ako te nije blam dok gledas ovaj klip theriona, ako te nije sramota njih i njihovi porodica, onda ne mozes da komentarises album. http://www.youtube.com/watch?v=_JlkDuzO-fM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Gledao Therion 3x, imam 6 diskova. Ne trolujmo više, čekam od tebe nestrpljivo mejl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 nema sta da saljes onda, jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Gde da pošaljem CV i motivaciono da se vidi jesam pogodan da komentarišem album? Kod mene. Ja ovo ponovo slušam, prva stvar koju sam pustio danas. Album ima ono što mnogi nemaju - ritam koji se oseti, sve vreme udaram stopalom po podu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Album ima ono što mnogi nemaju - ritam koji se oseti, sve vreme udaram stopalom po podu. To je zato sto slusas hipsterska sranja @Azal - Ivini sto sam ti povredio album , i zar nije veci hipsteraj da ga sto manje ljudi voli? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 preslusao sam dva puta, ne svidja mi se prva pesma i jedna od one dve sto su ranije procurele, ove ostale su veoma dobre pesme na nivou... ono sto mi se bas svidja je to sto zvuk ima totalno vajb sa sredine '90 ih perioda meshuge koji je moj omiljeni period slusace se ovo jos, za sada sam zadovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 ALBUM KOLJE KOME SE NE SVIDJA MRS SA TEME 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Ja sam samo dao prve utiske, naravno da cu da ga slusam do iznemoglosti. Behind the Sun - pesmetina! Edited March 20, 2012 by Black desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Edited March 20, 2012 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 hahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Behind the Sun - pesmetina! TAKOE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Prvi Overkill NWOBHM, onda su prešli u treš, I hear black Sabbath worship, devedesete groovy metal, dvehiljadite povratak u treš. Samo da iznesem činjenice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Prvi Overkill NWOBHM, onda su prešli u treš, I hear black Sabbath worship, devedesete groovy metal, dvehiljadite povratak u treš. Cool story bro Edited March 20, 2012 by Black desire 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts