Berliner Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ja kad bi pravio neku obimnu kompilaciju od 25-ish+ pesama, usle bi isto max 2 pesme sa obzen a so koloss bih gledao da naguram maksimalno koliko je posteno s obzirom na celokupan opus, ne ispod 3-4. eto, nekako proporcionalno tome mi je bolji koloss. kad bih pravio kompilaciju na jednom disku radije ne bih stavio nijednu pesmu sa obzen, jedino bleed pod moranje. ali dobar mi je obzen svejedno, daleko od toga da mi se ne svidja album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 pa da, odlican album svakako, ali ga najmanje slusam od svih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 CEO NOTHING ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ja skontah da je ovo koloss vs obzen,ako pricamo o vascijeloj diskografiji onda DEI svakako.steta sto nece da opet urade album kao bend nego se preseravaju sa kucnim studijima i preprodukcijom,mogu samo da zamislim sta bi danas napravili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Sta fali Obzenu? Album je uspeo da bude Meshuggah, a opet catchy i prihvatljiviji za masu, i nije da nema hitova, Lethargica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 ja skontah da je ovo koloss vs obzen,ako pricamo o vascijeloj diskografiji onda DEI svakako.steta sto nece da opet urade album kao bend nego se preseravaju sa kucnim studijima i preprodukcijom,mogu samo da zamislim sta bi danas napravili. oni su zelezi za koloss da se vrate nekom timskom radu u studiju, ali jbg, koliko oni sviraju uzivo, jednostavno im se nije dalo. pricali su kako svi bendovi snimaju i rade demo-a u autobusu na turneji ali oni ne mogu to da rade, ili im se ne dopada da prave nove pesme na turneji. tako da im ostane sam malo vremena kad nisu na turneji i kad su kod kuce da prave nove pesmo, i naravno svaku put moraju da zure i da odrade to brze nego sto su hteli. jbg i ja bih voleo najvise da se vrate tako nekoj oldschool praksi i da imaju 4 godina da snimaju i sviraju zajedno, i da donesu 50 razliciti glava u studio i da se gube, ali to im nije realnost sad. jer NB blast zeli i da su na turneji non stop i novi album svakih 4 godina. ne moze sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 (edited) http://www.metalsuck...<!--NoParse1--> 'Nako. X D Edited June 26, 2012 by MyNameIsMisery 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Loše do bola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Yep, pointless. Kao da su pokušali da dignu rejting sajtu. Fail viral marketing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 to je esencija sajta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 oni su zelezi za koloss da se vrate nekom timskom radu u studiju, ali jbg, koliko oni sviraju uzivo, jednostavno im se nije dalo. pricali su kako svi bendovi snimaju i rade demo-a u autobusu na turneji ali oni ne mogu to da rade, ili im se ne dopada da prave nove pesme na turneji. tako da im ostane sam malo vremena kad nisu na turneji i kad su kod kuce da prave nove pesmo, i naravno svaku put moraju da zure i da odrade to brze nego sto su hteli. jbg i ja bih voleo najvise da se vrate tako nekoj oldschool praksi i da imaju 4 godina da snimaju i sviraju zajedno, i da donesu 50 razliciti glava u studio i da se gube, ali to im nije realnost sad. jer NB blast zeli i da su na turneji non stop i novi album svakih 4 godina. ne moze sve. e kume za to treba da malo manje da zine guzica za parama,vidis kako moze baroness npr kad svo vec u tripu oko njih da se predrkava za album.ne smeta meni ni ovako radjeni albumi,ali su mogli bar jedan u 15 godina kao bend da urade,nece ostat gladni zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 jbg, nuclear blast masina. tako to ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Mesec dana nisam slušao album, pa ga pustih pre nekoliko dana i sad samo to ide. Break Those Bones mi je bila dosadna kad sam je prvi put čuo, a sad mi je ubedljivo najbolja. Ono što kreće na 0:27 reže mozak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Ja večeras skinuh Kolosa i onako na prelet slušanje, mislim da će mi se album dopasti. Sad treba naći vremena pa to ljudski preslušati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Luminokaya je stvarno pokidao sa vizuelnim identitetom benda. Evo cela galerija koncerta iz Montreala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Ide li neko na Meshuggah i Decapitated u Bec ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Мешуга су једини тр00 ђентери,сви остали ус позери! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 zavisi kako dozivljavas pojam djent,meni je ovo isto djent koliko i meshuggah,ali nije pozeraj: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 bolji su admiral angry of njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 admirali su super sa muzicke strane,ovi su prljaviji i emotivniji,pa ko sta voli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 imas podrsku od out of time-a drevnog, to mu album godine bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 ja kad cujem njih slusam samo bubanj,kako je onaj lik pokidao,narocito sa onim dobosem.love sex mashine mi je zbog pank upliva blizi k srcu.i to je to uz black sheep wall sto valja od "djentaste" mjuze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 mešuga nije đent, đent je gej i zato su najbolji i najiskreniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts