azal Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 konacno...novi album od ubedljivo naj bolestnije grupe na svetu kako gruva......snimili su ceo album sa osmo zichanim gitarama koji su oni sami napravili.... preslusao sam dva put...vrti mi se u glavi :x :x :x :x jedina grupa koja ima tako zajebanu svirku, a u isto vreme nikad bolji groove..... bravo momci....opet ste mi oprali bubrege Quote
Black Knight Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Lazo aj ako ti nije problem posto ja nista ne znam o njima , da li mozes nesto ukratko da mi kazes o kakvoj se grupi radi? Bas bi voleo da nadjem negde nesto od njih.Koga ti hvalis taj ne moze da bude los Quote
Vitamin K Experience Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Aa jebote gde sada na Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 novi album nisam cuo al' ono sto sam cuo od starog... ...jebaci keva ... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Ovde mnogo zajebano iskopati Meshugah.. jurim Chaosphere eooooooooonima (moj ortak ima na kaseti, ali nije TO TO). ima u IPS-u u SKC-u ona kolekcija rariteta i demo snimaka... video sam pre pola sata... Quote
Vitamin K Experience Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Ma "Rare TraX" imam odavno. Ako negde vidi Quote
azal Posted August 26, 2002 Author Report Posted August 26, 2002 pa Chedo bre....sto nisi rekao dok sam bio u BGu?? Dao bi ti da narezesh bez problema!! :? Quote
azal Posted August 26, 2002 Author Report Posted August 26, 2002 jebote...nisam te iskulirao nego sam jutros zurio na posao....iskuliraj Meshuggah je tesko opisati.... neces mnogo melodije da nadjes u njihovoj muzici....vise se radi o ludachkim ritmovima. zamisli pantera i fear factory samo 1000 bolestniji, skroz istripovani, i nadrkani plus Alan Holdsworth na gitari..... e tako nesto azal Quote
Black Knight Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 jebote...nisam te iskulirao nego sam jutros zurio na posao....iskuliraj Meshuggah je tesko opisati.... neces mnogo melodije da nadjes u njihovoj muzici....vise se radi o ludachkim ritmovima. zamisli pantera i fear factory samo 1000 bolestniji, istripovani, i nadrkani plus Alan Holdsworth na gitari..... e tako nesto azal OK OK nemoj se ljutis ,nisam mislio nista lose . HVALA NA OBJASNJENJU Quote
Black Knight Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 m/ He,he,he MAXI PLJESKAVICA he,he,he. Quote
Vitamin K Experience Posted August 27, 2002 Report Posted August 27, 2002 pa Chedo bre....sto nisi rekao dok sam bio u BGu?? Dao bi ti da narezesh bez problema!! :? Jebiga, Meshuggah mi nije bio prioritet do pre par dana. Hehe... onda sam bio zauzet nabavljanjem Tetsuo Sakurai-a i Rudess Morgeinstein Project-a. Pozdrav Quote
azal Posted August 27, 2002 Author Report Posted August 27, 2002 uffff! Tetsuo Sakurai, Greg Howe i Dennis Chambers....kakva postava!! Obozavam taj album...skroz heavy fusion....przenje!! Quote
Vitamin K Experience Posted August 28, 2002 Report Posted August 28, 2002 Stvar BRAIN STORM jebe sve ikad rodjene keve!!! =)))) Quote
Vitamin K Experience Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 Nisam mogao da izdržim a da ne skinem par mp3-eva sa NOTHING. Jebote izbečih se na ovom jebenom WinMX-u. YEAH! Krljanje do jaja još ubačen bolestan vokal (bolesniji je nego ranije). E, Spasm mi se urezao u moždanu koru.... brrrrrrrrrate, sporo ali JEBAČKI! Quote
King Diamond Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 Nisam mogao da izdržim a da ne skinem par mp3-eva sa NOTHING. Jebote izbečih se na ovom jebenom WinMX-u. YEAH! Krljanje do jaja još ubačen bolestan vokal (bolesniji je nego ranije). E, Spasm mi se urezao u moždanu koru.... brrrrrrrrrate, sporo ali JEBAČKI! evo ja sada slusam Nothing i sto kaze laza bubrege vise ne osecam (a nisam pijan!!) a u glavi mi se vrti a nisam drogiran!! mnogo konfuzno misljenje imam o njima 8O a: 8O Quote
azal Posted October 26, 2002 Author Report Posted October 26, 2002 Nisam mogao da izdržim a da ne skinem par mp3-eva sa NOTHING. Jebote izbečih se na ovom jebenom WinMX-u. YEAH! Krljanje do jaja još ubačen bolestan vokal (bolesniji je nego ranije). E, Spasm mi se urezao u moždanu koru.... brrrrrrrrrate, sporo ali JEBAČKI! evo ja sada slusam Nothing i sto kaze laza bubrege vise ne osecam (a nisam pijan!!) a u glavi mi se vrti a nisam drogiran!! mnogo konfuzno misljenje imam o njima 8O a: 8O to!!!!!!! tako i treba kad se slusa meshugganija znas se da je pravi progressive kad ti se vrti u glavi od muzike ps....idem u cetvrtak na koncert Tool i Meshuggah 8O Quote
Simadin Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 chedo, ako josh nisi nabavio chaosphere strpi se josh malo, ja cu da narezem jedan mp3...inache ga imash u katalogu na www.metalforce.tk Quote
King Diamond Posted November 2, 2002 Report Posted November 2, 2002 khm Lazo video si ih juce uzivo i jos nisi dao nijedan komentar ovde??? :ne: Quote
azal Posted November 2, 2002 Author Report Posted November 2, 2002 LOOOOOOOOODILO!!!! Meshuggah i Tool u isto vece.....sta vise reci. upao samu u trance i nisam izasao iz njega jedno 3 sata.... nikad bolje.....sinoc sam video buducnost heavy muzike....sta vise reci. Azal Quote
Vlaja Buraz Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Bas sam neku vece downloadovao citav album (faljen WinMX), pa imam par pitanja: 1. Nakon koliko slusanja bi otprilike stvari trebale postati jasnije? 13, 29, 65? Kakva su vasa iskustva? 2. Zna li ko gdje bi se mogao naci skeniran cover art (front, back, inside, CD) bilo sta, da ja k'o prava panja to sebi odstampam? 3. Poznavaoci, sta bi ste odgovorili da vas neko upita koje izdanje najbolje predstavlja ovaj bend? S cim da pocnem? Quote
Simadin Posted January 28, 2003 Report Posted January 28, 2003 Moj odgovor na 3. pitanje je Destroy Erase Improve Quote
Vlaja Buraz Posted January 28, 2003 Report Posted January 28, 2003 Fala ljudi, sad je samo pitanje WinMXa, nasao sam 8 od 10 stvari sa tog albuma, pa kad skinem, skin'o sam ih... Quote
Recommended Posts