Crusader Posted January 22, 2002 Report Posted January 22, 2002 Sta mislite o njima? Slusao sam poslednji album "Mutter" i meni ne lice ni na sta. Sve pesme su im iste na tom albumu, a ni jedna mi se ne svidja. Sta vi mislite? Izvinjavam se ako je ova tema vec bila 1 Quote
Srki Posted January 22, 2002 Report Posted January 22, 2002 Slazem se sa tobom. Atrakticno na prvi pogled, a ustvari sranje... Quote
[Nocturno] Posted January 22, 2002 Report Posted January 22, 2002 Zao mi je sto tako mislite... ja mislim da su dosta revolucionarni.. imaju svoj stil i svidja mi se sto pevaju iskljucivo na nemackom... Quote
Power_girl Posted January 22, 2002 Report Posted January 22, 2002 Imam taj CD.Shta ja znam...muzika kao muzika je ok a nesvidja mi se kod njih shto jako gotive naciste i to bash istichu.A nisu mi nishta posebno,ali se i ja slazem da je ql shto pevaju na nemachkom.Nisu loshi. Quote
ANARHIJA-SA Posted January 23, 2002 Report Posted January 23, 2002 Po mom misljenju izdali su najbolji album ikad! Vrhunac kariere, album je stvarno zestok, i dokaz je da su se muzicki razvili. Gledao sam ih uzivo sa Slipknot, i moram reci da su me spojili sa temeljom. Ono je bila ludnica, a kad je pjevac skocio na binu sa bacacem plamena, jao pa to jos nisam vidjeo. Quote
Black Knight Posted January 23, 2002 Report Posted January 23, 2002 iskreno meni nisu nista narocito.sto kaze Srki atrakticno na prvi pogled, a ustvari sranje Quote
Zen Posted January 23, 2002 Report Posted January 23, 2002 Ja ih obozavam, narocito mi se dopada sto pevaju na Nemackom i sto gotive naciste. PS "atrakticno" ?????? Quote
Thorn's essence Posted January 23, 2002 Report Posted January 23, 2002 Ovo bi trebalo da bude na Ostali pravci Quote
Crusader Posted January 25, 2002 Author Report Posted January 25, 2002 da sam stavio na ostali pravci, opet bi se neko drugi bunio, zato nek ostane ovako kako jeste... Quote
scissors Posted January 25, 2002 Report Posted January 25, 2002 nisu losi, furaju svoj fazon i to mi se svidja, i to pjevanje na njemackom, ali mi se ne svidja taj nacizam... odlicni su sto se tice uvodjenja tehnlologije... Quote
Srki Posted January 26, 2002 Report Posted January 26, 2002 quote: Prvi poslao Smorock: sto gotive naciste. PS "atrakticno" ?????? A to je onako vrlo lepo od njih??? Quote
Haralampije Posted January 27, 2002 Report Posted January 27, 2002 gledao sam ih jednom na tv-u nekako im je zvuk praznjikav i dosadni su. samo toliko Quote
[hajvan_ho] Posted January 30, 2002 Report Posted January 30, 2002 ma dajte ljudi, jedan od najoriginalnijih bendova svih vremena. nemaju apsolutno nikakve veze sa nacizmom. to su isticali u interviewima. njihovi nastupi puni pirotehnike i specijalnih efekata postaju kult. pogledajte samo najnoviji dvd... promijenit cete misljenje 1 Quote
Vitamin K Experience Posted January 30, 2002 Report Posted January 30, 2002 Revolucionarni zbog baca Quote
Vitamin K Experience Posted January 30, 2002 Report Posted January 30, 2002 Mislim da si prevideo ono "te Quote
DiaBLOOD Posted February 4, 2002 Report Posted February 4, 2002 Otkud vam ideja da su nazi!?! Ima cak i par ljubavnih pesama!!! Ok su, ali sam ih izgustirao!!! Quote
darkod Posted February 11, 2002 Report Posted February 11, 2002 Neka mi neko dodgovori na ovo!!!!!!111 Da li ima band koji moze tako da drzi ritam i da ne oscilira ni malo??? Pitajte npr. nekog bubnjara kako je svirati Rammstein pa ce te cuti da je to vraski tesko. Uostalom neki kazu da pripadaju Industrial metalu, dok drugi kazu da to nije metal uopste. Sve u svemu, spektakularni su i, po nekim najavama svitaju u BG u Julu, pa je to prilika da se dokazu i na nasim prostorima. 1 Quote
[Nocturno] Posted February 11, 2002 Report Posted February 11, 2002 quote: Prvi poslao Smorock: Ja ih obozavam, narocito mi se dopada sto pevaju na Nemackom i sto gotive naciste. PS "atrakticno" ?????? Pa i nisam bas ljubitelj nacista ali ih gotivim... Quote
XOLOX Enthroned Posted February 13, 2002 Report Posted February 13, 2002 Rammstein nije los. Jako dobra atmosfera. Drugi album mi je najbolji, mada ni ostala dva nisu za baciti. Ako nekom nesto od njih treba, nek javi. Imam sve. Quote
Mjaua Posted February 23, 2002 Report Posted February 23, 2002 Bas ih i ne volim,... ok sto pevaju na nemackom i sto furaju svoj stili, ali njihova muzika i njihovi stavovi mi se nimalo ne svidjaju,... cak me i nerviraju pogotovo sto ce uskoro sa njima biti isto kao sa Offspring - postace komercijala! Quote
Srki Posted February 26, 2002 Report Posted February 26, 2002 Zemlja zove Maju - Oni i jesu komercijala!!! A sto se tice atmosfere - atmosfera im je kao u reklami za Chinky Linky, samo ne ovoj novor nego onoj staroj sa dva defektna deteta... Quote
luka Posted March 21, 2002 Report Posted March 21, 2002 savrseni su. bar meni. svidjaju mi se slicne stvari. Quote
michelle Posted March 21, 2002 Report Posted March 21, 2002 Volim ih. Samo mi nije jasno zasto su oni na ne-metal forumu kad im je zvuk 100 puta cvrsci od onog sranja na New wave forumu. Quote
Recommended Posts