Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sta mislite o njima?

Slusao sam poslednji album "Mutter" i meni ne lice ni na sta. Sve pesme su im iste na tom albumu, a ni jedna mi se ne svidja. Sta vi mislite?

Izvinjavam se ako je ova tema vec bila icon_eek.gif

• Downvote 1
Posted

Imam taj CD.Shta ja znam...muzika kao muzika je ok a nesvidja mi se kod njih shto jako gotive naciste i to bash istichu.A nisu mi nishta posebno,ali se i ja slazem da je ql shto pevaju na nemachkom.Nisu loshi.

Posted

Po mom misljenju izdali su najbolji album ikad! icon_cool.gif

Vrhunac kariere, album je stvarno zestok, i dokaz je da su se muzicki razvili. Gledao sam ih uzivo sa Slipknot, i moram reci da su me spojili sa temeljom. Ono je bila ludnica, a kad je pjevac skocio na binu sa bacacem plamena, jao pa to jos nisam vidjeo.

Posted

nisu losi, furaju svoj fazon i to mi se svidja, i to pjevanje na njemackom, ali mi se ne svidja taj nacizam... odlicni su sto se tice uvodjenja tehnlologije...

Posted

ma dajte ljudi,

jedan od najoriginalnijih bendova svih vremena. nemaju apsolutno nikakve veze sa nacizmom. to su isticali u interviewima. njihovi nastupi puni pirotehnike i specijalnih efekata postaju kult. pogledajte samo najnoviji dvd... promijenit cete misljenje

• Downvote 1
Posted

Neka mi neko dodgovori na ovo!!!!!!111

Da li ima band koji moze tako da drzi ritam i da ne oscilira ni malo??? Pitajte npr. nekog bubnjara kako je svirati Rammstein pa ce te cuti da je to vraski tesko. Uostalom neki kazu da pripadaju Industrial metalu, dok drugi kazu da to nije metal uopste. Sve u svemu, spektakularni su i, po nekim najavama svitaju u BG u Julu, pa je to prilika da se dokazu i na nasim prostorima. icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

• Downvote 1
Posted

quote:

Prvi poslao Smorock:

Ja ih obozavam, narocito mi se dopada sto pevaju na Nemackom i sto gotive naciste.

PS "atrakticno" ??????

Pa i nisam bas ljubitelj nacista ali ih gotivim...

• 2 weeks later...
Posted

Bas ih i ne volim,... ok sto pevaju na nemackom i sto furaju svoj stili, ali njihova muzika i njihovi stavovi mi se nimalo ne svidjaju,... cak me i nerviraju pogotovo sto ce uskoro sa njima biti isto kao sa Offspring - postace komercijala!

Posted

Zemlja zove Maju - Oni i jesu komercijala!!!

A sto se tice atmosfere - atmosfera im je kao u reklami za Chinky Linky, samo ne ovoj novor nego onoj staroj sa dva defektna deteta...

• 4 weeks later...