Machka Naopachka Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 snoop doggy dog ih je prestigao za 1% elem, pre neki dan sam gledala koncert iii wwwooooooowww.........WoWiiiyyyy..wwwOOOOwwwwWOW! Quote
Zakk Fade To Black Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 !!! Extra ... bend je nesto najjace sto postoji! Nisu mi nesto kao bend ali na svirkama odvaljuju od Pirotehnike. To je do jaja. Quote
Ω Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 ma do jaja su im i txtovi i pirotehnika i gitare...i SVE!!!! daj boze da dodju na exit... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Textovi su im sranje: Pitao si me a ja nisam nista rekao Da li cu joj dok nas smrt ne rastavi govoriti istinu svakog dana ne da li cu je voleti do smrti i kad dodju teski dani ne Gluposti Quote
Мајор Гашпар Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Pa, da..Textovi im nikada nisu imali smisla..ali sve je to odlicno uklopljeno Quote
Machka Naopachka Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 eheeh hvala bogu pa ih nishta pod milim bogom ne razumem. osim "klaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir" Quote
Zakk Fade To Black Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Textovi su im sranje: Pitao si me a ja nisam nista rekao Da li cu joj dok nas smrt ne rastavi govoriti istinu svakog dana ne da li cu je voleti do smrti i kad dodju teski dani ne Gluposti Slazem se potpuno Quote
Ω Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Textovi su im sranje: Pitao si me a ja nisam nista rekao Da li cu joj dok nas smrt ne rastavi govoriti istinu svakog dana ne da li cu je voleti do smrti i kad dodju teski dani ne Gluposti Nisam rekao da su im bas SVI textovi do jaja....kad kazem do jaja...ne mislim da su lozacki, nego su u fazonu zajebavanja i prozivki.... Quote
Zakk Fade To Black Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Ovaj novi album mi je glup Quote
Ω Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Ovaj novi album mi je glup jeste.... Quote
Zakk Fade To Black Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Zasto sve novo mora da bude glupo? Metallica,Rammstein... Jedino Misfits uvek ostaju dobri. Quote
Ω Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Zasto sve novo mora da bude glupo? Metallica,Rammstein... Jedino Misfits uvek ostaju dobri. nova metallica je glupa jer su se prodali i uradili album na brzinu....odstupili su od svog starog fazona....a rammstein su ostali u svom fazonu, al su malo "smeksali".... Quote
:Dea Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Zna li neko sta bi sa njihovim dolaskom na exit?! Quote
Ω Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Zna li neko sta bi sa njihovim dolaskom na exit?! jos uvek pregovaraju....mada su vece sanse da dodju 15. maja u beograd nego na exit.... Quote
:Dea Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 mada su vece sanse da dodju 15. maja u beograd nego na exit.... Nisam cula za to... Odakle ti znas? To bi bilo Quote
Ω Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 ortakov cale radi u komuni....zna sve zivo....za metallicu je znao skoro godinu dana unapred.... Quote
Leona Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 jos uvek pregovaraju....mada su vece sanse da dodju 15. maja u beograd nego na exit.... I ja sam nesto cula pre mesec-dva.Bilo je na TV-u. Quote
:Dea Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 I ja sam nesto cula pre mesec-dva.Bilo je na TV-u. Izgleda da samo ja nisam znala! Jaoj, pa to bi bilo weeeeeeeeeeeee Moram da pocnem da stekam pare!!! Quote
Zakk Fade To Black Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Necu se buniti ako dodju... Quote
:Dea Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 U Budimpesti je bila karta 37 jevreja. Koliko ocekivati da ce biti ovde?! Quote
Zakk Fade To Black Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ako bude samostalan bice soma,soma-ipo. Karte za Exit su se pojavile u pretprodaji i kostaju 2600 Quote
Sinstrel Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) ortakov cale radi u komuni....zna sve zivo....za metallicu je znao skoro godinu dana unapred.... Onda ortkavov cale nije bas najbolje upucen jer je Maksa Catovic rekao da Komuna nece dovesti Rammstein u BG jer mnogo para traze, a pritom oni ne sviraju po festivalima tako da ih verovatno necemo videti ni na Exit-u. Jebi ga... Nego Herr_Wolfe daj bre sto ne pricas kako je bilo na koncetu?! Edited March 11, 2005 by AzzA Quote
Recommended Posts