Night's Blood Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 100 novaca. Sigurno nece biti mala cifra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Poslusao sam album par puta, predhodni albumi su mi ipak bolji ali nije ni ovo lose, ima nekih bas dobrih momenata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Zna li se kad ce da krenu sa prodajom karata? Ima li informacija o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 A otkud znate da će na koncertu da forsiraju nove stvari? Ne mora da znači. Ja još nisam stigao da preslušam novi album, ali uzimajući u obzir ono što sam čuo (Pussy, naslovnu stvar i Weichman's heil) ne bi trebalo da bude loše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Ma sta god da budu svirali vredi otici na takav koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 http://www.rammstein.de/Tour.html?lang=en najzad i na sajtu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Nije los novi album.Piroman je i dalje u formi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 http://www.rammstein.de/Tour.html?lang=en najzad i na sajtu. Poslednji koncert na turneji... do jaja bice mrtvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Најслађе за крај. Хехе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Onda mozemo da ih utepamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Verujem da ce koncert sam po sebi biti spektakl, i najverovatnije ce karta biti paprena, i ne verujem da ce biti ista drugacija setlista sa prethodne im tureje sem mozda par pesama sa novog albuma, ali boze moj vredi videti luckaste nemce sto zbog starijih hitova, pa cak i ovih novih pesama, eto meni se posle nekih 5-6 slusanja novi album bas dojmio, ne mogu da kazem da je najlosiji, jer to mesto definitivno zauzima Rosenrot (ako sam ga preslusao vise od 10 puta, sutra ce padati kisa), nisam se nesto bas ni tekstualno odusevio istim, pa ni muzickim, sem one meksicke Te Quiero Puta! i Benzin... Jedino cu se malo namuciti sa novim albumom, ako budem morao sam da prevodim tekstove, valjda ce neko uskoro da odradi prevod za tekstove... No, ono sto hocu da kazem ovo zaista vredi videti, jer su oni kao neka vrsta putujuceg s/m, pirotehnickog cirkusa, a to je samo po sebi dovoljno da vas zaintrigira da vidite bend cak iako ih ne slusate ili metal uopste u tu ruku. Inace Till je u jednom intervju izjavio da ce se povuci u 50 godini da bi posvetio sve svoje vreme svojoj deci, pa eto vam jos jednog podstreka da ih vidite nazivo jer ko ce ga znati kad ce vam se ukazati sledeca prilika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Cena karata iznose 2.990 dinara za stajanje na parteru, 3.490 dinara za tribine, 4.900 dinara za tribine prve kategorije i 4.950 dianra za Fun pit, a mogu se kupiti na biletarnici Beogradske arene, u Bilet servisu i Eventimu. Mondo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 auh nekako mi ove od 3490 deluju najracionalnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 mo kakve bre tribine, u parter na ludnicu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Nisam nikad bio u Areni na certu, pa ne znam šta je pametnije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Da li ima neko raspored gde je fan pit[y] i ostalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) @Gojko- Ja sam na Mejdenima bila u fan pitu i tamo je odlicno. (logicno) Tribine kod bine su mi delovale ok, parter mi deluje strasno poso ce biti 1000 stepeni unutra, guzva.... Ipak bih na takav koncert isla da sve lepo vidim i cujem, gubicu se i ludovati na svirkama. Edited October 21, 2009 by Night's Blood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 @Gojko- Ja sam na Mejdenima bila u fan pitu i tamo je odlicno. (logicno) Tribine kod bine su mi delovale ok, parter mi deluje strasno poso ce biti 1000 stepeni unutra, guzva.... Ipak bih na takav koncert isla da sve lepo vidim i cujem, gubicu se i ludovati na svirkama. One tribine sto su samo 50din jeftinije od fan pita su fantazija jer realno vidis najbolje od svih ali neces videti nista jer ce gomila ljudi ustati jer zaboga ko sedi na Rammsteinu. A onda ces morati i ti da ustanes da ne bi gledala u dupeta i opet ces videti sve al em stojis em nemas kud jer su ti svuda oko nogu stolice i to je da popizdis. Bilo je ok za Queen jer to nije tako besna muzika. Mislim da cu ja u fan pit mada sam cula da je em uzasno tesno em ne vidis nista ako nemas bar 1.8m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Ja cu mozda u zabavnu jamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Samo da nam ne puste betonsku plocu kao hitler jevrejima u onom vicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) Uf, ne znam da li otići u fan pit iz razloga koji je DF navela, ako bude tijesno i oko mene gomila dvometraša (kao što će biti, kad su moji crnogorski prijatelji makar u pitanju ), s druge strane oni me uglavnom i čuvaju kad su šutke (jednom me jedan kreten navodno slučajno povukao, završila sam sa modricom na slijepočnicama i padom u nesvijest ) Sada izbjegavam slične avanture osim ako nemam nekog razbijača pored sebe. Kapiram ako sam preživjela Prodigy i Korn u prvim redovima, moći ću i ovo. Edited October 22, 2009 by Kokopelli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angels deserve to die Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 A preko kog sajta ce moci da se naruche ulaznice? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) Samo da nam ne puste betonsku plocu kao hitler jevrejima u onom vicu pre ces dobiti sperme po glavi nego betonsku plocu Edited October 22, 2009 by Satyr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 jel mogu da se rezervishu karte online/telefonom ili je kupovina samo fizickim putem? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Ala vi profi kulirate temu na Koncertima kao i sav info o kartama na istoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts