rammgirl Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 E bas me ljutite :x . Nisu samo Stripped uradili na engleskom. Tu je i Du hast i Engel u engleskoj varijanti sa izmenjenim znacenjem teksta. Sigurno ima jos necega...TtuEd-ako ne znas tekst, to ti je veliki propust . Potrudi se malo pa saznaj poneke prevode, imas ih na svim R+ sajtovima a: a: Quote
blondie`s friend Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Danke Nephilim, danke Rammgirl, du bist very helpfull! Quote
TtuEd Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 Pa dobro priestovi, premeshtajte vecj jednom ovu temu na Gothic, Doom & Industrial!!! :x Quote
neeeevidljiva Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 samo sam cula jednu njihovu pjesmu,zove se cini mi se "mutter"(ispravite me ako grijesim)i iskreno....nisam bas odusevljena :roll: Quote
rammgirl Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Naravno da nisi odusevljena Imaju oni mnogo bolje pesmice od te a: a: Balade im nisu uza specijalnost a: Quote
blondie`s friend Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Naravno da nisi odusevljena Imaju oni mnogo bolje pesmice od te Balade im nisu uza specijalnost Shto!?Meni je sjajna,od onog sto sam cuo omiljena,uz MEIN HERZ BRENNT! a: Quote
rammgirl Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Hm, cudno 8) ."Mutter" i nije potpuno originalna pesma. :ne: Sigurno da je bolja "Mein Herz brennt", "Ich will"... sa zadnjeg albuma. Verovatno nisi preslusao prva dva albuma kad tako nesto govoris Quote
403 Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Shto!?Meni je sjajna,od onog sto sam cuo omiljena,uz MEIN HERZ BRENNT! a: mein herz brennt je zakon stvar.....ekvivalentu! s tog albuma mislim da je najjaca feuer frei, ta stvar razbija Quote
blondie`s friend Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Shto!?Meni je sjajna,od onog sto sam cuo omiljena,uz MEIN HERZ BRENNT! a: mein herz brennt je zakon stvar.....ekvivalentu! s tog albuma mislim da je najjaca feuer frei, ta stvar razbija Ako sam dobro razumeo da se `ekvivalentu` odnosi na mene, nadam se da si obishao forum za muzichare/zice da visih tek tamo provalu!!! 8O Cccc, pochinjem da sumnjam da vodim dvostruki zivot... Quote
blondie`s friend Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Uups, primetio si, sad sam tek bio... Quote
Thule Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Naravno da nisi odusevljena Imaju oni mnogo bolje pesmice od te Balade im nisu uza specijalnost Pa ne znam, meni se bas svidja Seeman.... Odlicna stvar... A Mutter neodoljivo podsjeca na Unforgiven od Metallice Quote
blondie`s friend Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Na Unforgiven? Hmmm, nije mi palo na pamet,pa mozda malo...ipak nedovoljno da bi te dve stvari povezao! Quote
Thule Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Ne mislim na cijelu pjesmu. Poslusaj onaj pocetak pa ces vidjeti totalnu slicnost (mislim na solazu)... Quote
blondie`s friend Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 Mislish sam uvod Mutter-a-ono razlaganje? Ne vidim paralelu...ili neki drugi deo :? Ma, chini ti se Quote
Hamsun Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 Zwitter,zwitter... Ne mogu da se skinem sa ove pjesme danima Quote
Thule Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 Joj, ma ne cini mi se... Nemoj me sada tjerati da ti dodjem kuci i da ti pustam stvar dok ne cujes taj dio Ma sto posto, vjeruj... Quote
blondie`s friend Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 E,odo` kuci da izvrsim komparaciju! Drz se dobro! Quote
PanzerGoth Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 hmm.sta da kazem...imam sve njihove albume i moram da priznam da su im raniji bili mnogo bolji.ali ipak ne mogu ni da kazem da im je zadnji los.....stvrano ih gotovim!imaju cool reci! Quote
Thule Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 E,odo` kuci da izvrsim komparaciju! Drz se dobro! Grcevito se drzim stolice, i molim se da uvidis slicnost (100%) Quote
rammgirl Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 Ma uvidece blondie`s friend (ako to bude zeleo ). A sto se tice R+ balada: ma nisu one lose, naprotiv a: . Samo, momci su inovativniji u brzim stvarima, to im ipak vise lezi a: a: Quote
blondie`s friend Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 E Nefilime, majka mu stara, ne ide! Sinoc sam pred spavanje `ukrstao` `tallicu i Rammstein(ovo nikad ne chiniti pred spavanje, ako treba rano da ustanete ) i nista...jedini nagovestaj mozda kod refrena(`so I dub thee unforgiven....ouoooo) tj. outro u Mutter(mutter....mutter....MUTTER!) Ako nije to..... :? :roll: Hebiga! Quote
Thule Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 Uff....... aj sacu ja poslusati, pa cu ti reci na kom se mjestu tacno nalazi.... Quote
Recommended Posts