Jump to content

Recommended Posts

Posted

E bas me ljutite :x . Nisu samo Stripped uradili na engleskom. ohmy.gif Tu je i Du hast i Engel u engleskoj varijanti sa izmenjenim znacenjem teksta. Sigurno ima jos necega...TtuEd-ako ne znas tekst, to ti je veliki propust :cry: . Potrudi se malo pa saznaj poneke prevode, imas ih na svim R+ sajtovima biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Posted

Hm, cudno 8) ."Mutter" i nije potpuno originalna pesma. :ne: Sigurno da je bolja "Mein Herz brennt", "Ich will"... sa zadnjeg albuma. Verovatno nisi preslusao prva dva albuma kad tako nesto govoris biggrin.gifbiggrin.gif:wink:

Posted

Shto!?Meni je sjajna,od onog sto sam cuo omiljena,uz MEIN HERZ BRENNT! biggrin.gifa:

mein herz brennt je zakon stvar.....ekvivalentu! biggrin.gif

s tog albuma mislim da je najjaca feuer frei, ta stvar razbija

Posted

Shto!?Meni je sjajna,od onog sto sam cuo omiljena,uz MEIN HERZ BRENNT! biggrin.gifa:

mein herz brennt je zakon stvar.....ekvivalentu! biggrin.gif

s tog albuma mislim da je najjaca feuer frei, ta stvar razbija

Ako sam dobro razumeo da se `ekvivalentu` odnosi na mene, nadam se da si obishao forum za muzichare/zice da visih tek tamo provalu!!! 8O Cccc, pochinjem da sumnjam da vodim dvostruki zivot... biggrin.gif

Posted

Naravno da nisi odusevljena  :lol: Imaju oni mnogo bolje pesmice od te  :da:  :da: Balade im nisu uza specijalnost  :D  :da:

Pa ne znam, meni se bas svidja Seeman.... Odlicna stvar...

A Mutter neodoljivo podsjeca na Unforgiven od Metallice :wink:

Posted

Ma uvidece blondie`s friend (ako to bude zeleo smile.gifsmile.gif ).

A sto se tice R+ balada: ma nisu one lose, naprotiv biggrin.gifa: . Samo, momci su inovativniji u brzim stvarima, to im ipak vise lezi biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gif

Posted

E Nefilime, majka mu stara, ne ide! Sinoc sam pred spavanje `ukrstao` `tallicu i Rammstein(ovo nikad ne chiniti pred spavanje, ako treba rano da ustanete laugh.gif ) i nista...jedini nagovestaj mozda kod refrena(`so I dub thee unforgiven....ouoooo) tj. outro u Mutter(mutter....mutter....MUTTER!) Ako nije to..... :? :roll: Hebiga!