countessdracula85 Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 Zasto je RAMMSTEIN stavljen na Ne-metaL??? :? :? :? :? :? was tust du? was fuhlst du? was bist du? DOCH NUR EIN TIER! Quote
PanzerGoth Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 shta da kazem....ne znam.keine ahnung. nego,sto se tice novog albuma...vraatim se jedan iz skole ukljucim TV kad ono RaMMSTEIN! bas sam nasla da ukljucim TV kad su upravo zavrsili pricu kad ce novi album da izadje na trziste.ali znam da su izbacili opet single "Feuer frei". Quote
Sentinel Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 Meni licno su dosadni. Imaju par ok stvari, ali nisu nista posebno Ni ja ih nesto preterano ne gotivim, delim isto misljenje. Quote
rammgirl Posted November 2, 2002 Report Posted November 2, 2002 Na sajtu www.almostrammstein.com postoji jukebox za preslusavanje R+ pesama pri cemu se istovremeno moze videti odgovarajuci stih (i na nemackom i prevod na engleskom). Pesme su sa albuma, ali i singlovi poput Schwarzes Glas, Feuerrader i sl. A sto se tice Mein Herz brennt, ona je citava, kao i Spieluhr, nema onog fadeout Quote
Duke Of Borca Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 Neznam ja obozavam rammstein, verovatno meni najgotivniji bend od svih I nikako ne treba da se nalazi na ne-metal muzici. Quote
Thule Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 Tako je, treba da se nalazi na Gothic, Doom & Industrial forumu jer je Rammstein INDUSTRIAL!!! Quote
Thule Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 Männer! I? Sta sa muskarcima? Ljepo je to sto ti zivis u Njemackoj, ali to ne znaci da moras pisati na njemackom Quote
PanzerGoth Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 ach,was?!muss ich dann machen was du sagst?!*lol* bez ljutnje...... a: Quote
PanzerGoth Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 ja, ja. alles klar! vous etez tres interesant! Quote
rammgirl Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 Ma pustite coeka da prica kako oce Barem ovde moze svapski da se "cuje" Quote
blondie`s friend Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 Ma pustite coeka da prica kako oce Barem ovde moze svapski da se "cuje" Naturlich. Quote
PanzerGoth Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 stvarno ste originalni! ponekad mi se cini da mi srpski "isparava" iz glave....brkam padezi!*Lol* 8) Quote
Thule Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 ach,was?!muss ich dann machen was du sagst?!*lol* bez ljutnje...... a: Du musst nicht . Valjda se ovako kaze Du konnte sprechen was du wollst... (ovo sigurno nije ovako ) Ja da se ljutim? Ma boli mene... Quote
PanzerGoth Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 du kannst...du willst. prva recenica je bila savim OK! kako su promenili site tako sam sva izgubljena.... Quote
lamegirl Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 A zasto vi gospodjice potkopavate ovaj forum :? Quote
fiction Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 Wenn jemand von euch etwas uber dass neue album herausfindet,kann er es bitte hier posten? Danke Quote
Holy Barbarian Posted December 11, 2002 Report Posted December 11, 2002 Jbes ti sve kad ih ne razumem Quote
dr NIK@ Posted December 11, 2002 Report Posted December 11, 2002 OK grupa. Nesto ih manje slusam nego ranije al nema veze. Sva tri albuma su mi u rangu tj. nemogu ni jedan da izdvojim. I gde bre pricate na NJemackom, ja ga ucio u osnovnoj 6 godina, a pojma nemam sta govorite(naravno jer ga tako dobro znam :roll: :roll: :roll:). Quote
PanzerGoth Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 ja jos nista nisam nasla o novom albumu.nesto i ne pricaju bas mnogo o njima.sve sto znam je da je Till izbacio knjigu u kojoj bi,tako reci, trebao njegov zivot da bude opisan.nista vise. ni ja ih ne slusam bas nesto mnogo ko i pre.izgleda im ponestalo fora.... 666 happy wishes~~~ zippy Quote
fiction Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 ja jos nista nisam nasla o novom albumu.nesto i ne pricaju bas mnogo o njima.sve sto znam je da je Till izbacio knjigu u kojoj bi,tako reci, trebao njegov zivot da bude opisan.nista vise.ni ja ih ne slusam bas nesto mnogo ko i pre.izgleda im ponestalo fora.... 666 happy wishes~~~ zippy Gdje da im ponestane fora imaju 3 albuma Quote
Thorn's essence Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 Tvom sranju od muzike ponestaje fora poslije tri pjesme prvog albuma Quote
Recommended Posts