fiction Posted December 13, 2002 Report Posted December 13, 2002 prostak. carpe noctem Moze on i gore a: :x Quote
Ancient Posted December 13, 2002 Report Posted December 13, 2002 Nemacki je savrsen jezik za metal. Cvrst, pomalo sadisticki, i odgovara Rammsteinu, koji se vise loze na sado-mazo fazone nego nacizam. a: a: a: da to se vidi i sa live nastupa Quote
dr NIK@ Posted December 15, 2002 Report Posted December 15, 2002 prostak. carpe noctem Moze on i gore a: :x Jos kako a: Quote
Мајор Гашпар Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 nisu izdali svoju naciju..pevaju na maternjem jeziku..tekstovi jesu debilni,a li ovi kao bend su originalni i uneli su neku novinu na koncertima su zestoki Quote
mor+icia Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 ma daj,kakve su to gluposti o izdavanju nacije.bend treba pjevati na jeziku koji mu najbolje lezi a ne drzati se nekakvog kvazipatriotizma. osim tog,po cemu su ti tekstovi debilni za razliku od evilbljekmetal tekstova ili pak srcedrapajucih elegija Lacrimose ili vampirskih romansi Blutengela ili pak kasapljenja a la Mortician? svijet bi bio mnogo ljepsi kad bi ljudi koji put obrazlagali to sto napisu. a da su originalni,istina je.iako,koliko sam upucena (ali moguce je da se varam?) Umbra et Imago stariji su od njih,zvuk je slican a meni su cak i drazi. Quote
mor+icia Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 btw prva dva albuma su mi jako dobra,treci mi je mekaniji i komercijalniji,vise su se okrenuli zadovoljavanju masovnog ukusa,to govore i pjesme i videospotovi. pogotovo mi ih je bilo drago cuti u Lost Highway,pjesma se totalno uklopila u ambijent. trebali su doci prije 2g u Ljubljanu,mislila sam ici na to,ako i dodju u Zagreb sacuvat cu pare za neku drugu prigodu,scenski nastup jest impresivan ali u zadnje doba mnogo vise cijenim glazbu samu kao takvu,mislim da toliko kerefeka ipak nije potrebno pa bile one originalne ili ne,bar po mom skromnom misljenju jedan dobar bend bez kompleksa ne mora niti da pomislja da takvim nacinima privuce paznju publike. jer sigurna sam da bi na takav koncert doslo i ljudi koji uopce ne slusaju Rammstein vec bi iskljucivo dosli vidjeti stage show o kome su culi iz pricanja. mozda sitnicarim ali eto,samo moj dojam. Quote
imaginos Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 au, sto je jak novi album (reise, reise)! dodje mi da napravim tribute to rammstein samo zbog rifova. mogu da zamislim kako je tek uzivo... a najludja pesma mi je "los".. kako dobro valjaju teske rifove na akusticnoj gitari i to opet ima tezinu. odusevljen sam i slusam ih ceo dan. p.s. ovo je jedina tema o rammsteinu koju sam uspeo da nadjem pomocu pretrage?? Quote
shock! Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 sta ce Rammstein na ovom forumu majku mu? Quote
shock! Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 p.s. ovo je jedina tema o rammsteinu koju sam uspeo da nadjem pomocu pretrage?? ima tema na gothic,electro,industrial tamo gde i treba da bude Quote
michelle Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Ovo mi je neko prebacio sa Ne-Metal muzike... Quote
:Dea Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Da, stvarno sta ce rammstein ovde?! Quote
michelle Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Ovo mi je neko prebacio sa Ne-Metal muzike... Quote
Dani Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Mozes li spojiti nekako te dve teme? Quote
AGGRESSOR55 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 na koncertima su zestoki To se slazem. Voleo bih da odem na njihov koncert samo zbog one pirotehnike Quote
:Dea Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Kakav je novi album?! Ja ga jos nisam nabavila! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Nije los, mada je po meni moglo i bolje Quote
Dark hunter Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Ne znam za novi album kakav je niti znam koliko albuma imaju ali ja sam gledala dosta spotova od njih i svidja mi se pesma Sonne (ako se tako pise ) Quote
AGGRESSOR55 Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Dobra je i Sonne, ali je moj favorit Mein Herz Brennt Quote
John Frusciante Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 uh jer neko mozda cuo Moskau ?? Oni sa one dve kurvice iz Tattoo grupe ...extra pesma Quote
DusMan Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 (edited) Kolaju price vec par meseci da postoji mogucnost da Rammstein dodje na EXIT ove godine. E... sad se nesto konkretno desilo. Glasajte za RAMMSTEIN: http://www.happynovisad.co.yu/forum/viewtopic.php?t=1525 Edited February 5, 2005 by DusMan Quote
Мајор Гашпар Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Dobra je i Sonne, ali je moj favorit Mein Herz Brennt UUUU majstore..Ta pesma ubija.. Quote
(S)ombra Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ja bas volim dosta pesama od njih...nekad ih uzasno nisam vovlela ali onda...ljudi se menjaju : ) Quote
AGGRESSOR55 Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 njihovi koncerti su najbolji Quote
John Frusciante Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 !!! Extra ... bend je nesto najjace sto postoji! Quote
Recommended Posts