Talvi Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Glas'o za Anaal. Mrzi me da pravim listu. Nisam spavao cele noci. Blah. Quote
HADES Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Avenger, Beherit, Archgoat, Nargaroth, Abigail, Dark funeral, Diocletian, Havohej, Urgehal... Master's hammer treba da izađe do kraja godine. Quote
Иван Карамазов Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Od ponudjenih SOTM. Volem jos i Vreid, Funeral Mist, Blut Aus Nord, Shining, Cobalt, Drudkh, Peste Noir, pa i Marduk (realno su malo podbacili, ali oni zasluzuju da im se progleda kroz prste)... Ima sigurno jos, ali ne mogu da se setim. Geist npr. Quote
Talvi Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 (edited) Nisi spavao zbog liste? Ma celu noc sam dumao o njoj. Vreid, Blut Aus Nord, Drudkh, Peste Noir, Geist Word. To sto nabroja i jos Hellsaw i Celeste, ako nekako uvucemo Celeste u ovaj milje (iako realno imaju tonu drugih uticaja u muzici) oni cak i konkurisu za tron. Ko voli onaj "najiskreniji" black bi morao da overi Throne Of Katarsis, dobar album izdase. Edited December 3, 2009 by Talvi Quote
BLAGOJE Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Ma celu noc sam dumao o njoj. Word. To sto nabroja i jos Hellsaw i Celeste, ako nekako uvucemo Celeste u ovaj milje (iako realno imaju tonu drugih uticaja u muzici) oni cak i konkurisu za tron. Ko voli onaj "najiskreniji" black bi morao da overi Throne Of Katarsis, dobar album izdase. jebi se. ja bih brojao Celeste u bm.sveukupno zbog atmosfere,rifova i vokala najblizi je bm.i zasad je najbolji album.ja se jos nadam u Thorns ove godine tako da necu sklapati listu.inace glasah za shining,od ponudjenih najbolji album definitivno. Quote
Talvi Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Pa da, ja bih bas nekako svrstao Celeste i Shining u tu "jesu black/nisu black" kategoriju, sa tom razlikom sto Celeste za sebe ni ne govore da su blekeri. Meni ce takodje biti vrlo drago kada taj Thorns izadje, pre svega zbog tebe. Quote
BLAGOJE Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 pa nekako mu dodje najlogicnije da se broje tu,nekako mi je glupo da ih bacimo na avantgarde mjetal djuture sa nadjom i kompanijom,dobro im je odje. sacekaj tek da me vidis jedno mjesec dana pred novi immolation,treba me banovati tad. Quote
Talvi Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Pa i to sto kazes, od svih tih zanrova koje oni ubacuju najlogicnije je da se blekerima najvise dojme. Eto, kao sto rekoh, ako prosirimo listu i na Celeste moj glas prelazi njima. Quote
Grobodan Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Mante se toga sto nema na listi. Glasanje je samo kao dodatak, nebitno... Pisite koji vam najbolji albumi. A vas dvoje otvorite temu o Mortuusu i onda se tamo klanjajte coveku ja nemam nista protiv, smorili ste s njim vise.. Što kenjaš, reci im jednostavno da ti idu na kurac Kad pojedinci svršavaju na Darkthrone, Gorgoroth i ostale old-school bendove kad Talvi drka na RC i ostale Grke - niko ne obraća pažnju (ništa protiv ovoga, samo dajem primer ), Zaboravila si i mene a kad se 50 osoba složi sa Fenrizom, to je, prosto, neka normalna stvar koja nikog ne iznenađuje. Pa naravno da jeste. Elem, neki moj top... SotM, Dark Funeral, Immortal, Anaal Nakurac, Beherit, Samael, Chthonic, Absu... to sam najviše vrteo. Quote
Talvi Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Grobe, jesi slusao ti Celeste? Ne secam se da cuh tvoje impresije oko njih. Quote
Grobodan Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Nisam, sve nešto odlažem da skinem, ali na listi mi je. Ovih dana samo bijem neke staritete, ne skida mi se ništa. Quote
oʞɾoƃ Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Jebote, zaboravio sam da pomenem Argharus, definitivno upada u top 10 ove godine. Quote
Lunar Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Grobe, jesi slusao ti Celeste? Ne secam se da cuh tvoje impresije oko njih. Mislim da je na neku tu slichnu foru Tombs napravio ove godine kud i kamo bolji album. Quote
BLAGOJE Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Mislim da je na neku tu slichnu foru Tombs napravio ove godine kud i kamo bolji album. daj link nijesam ispratio to. Quote
Lunar Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 http://www.mediafire.com/?nmngvoyygwn Tombs is the culmination of Hill’s lifetime of work, a crushing, soulful sound, inspired by some diverse, almighty influences: the harsh minimalism of Black Flag, the psychedelic overdrive of Sonic Youth and My Bloody Valentine, the emotional ice of Godflesh, the sinister rock of Unsane and The Jesus Lizard, and Black Metal such as Deathspell Omega and Darkthrone. Mada cuje se ponekad i po koj Emperor uticaj. Quote
Talvi Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 E, da, Martolea mi je definitivno jedno od najprijatnijih iznenadjenja ove godine, ako lik izda album kvalitativno jednak ovom demosu to ce da raspici za sve pare. Quote
Uruk Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 ja sam se dvoumio izmedju Anaal i Secrets ali sam na kraju za Anaal glasao ipak inace skroz kul ova nova opcija kod pool-a sto ima, mozes da visis ko je glasao za koju opciju Quote
Svart Posted December 5, 2009 Author Report Posted December 5, 2009 (edited) Da to kad otvaras temu odaberes a ovde moze i da se menja glas. Edited December 5, 2009 by BLACK Quote
Sandman Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 A kako se gleda ko je za sta glasao? Inace ja mislim da su jedini ovogodisnji blek albumi koje sam slusao All Shall Fall i Maranatha,tako da moj glas ide za Immortal. Quote
Uruk Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 imas npr Immortal – All Shall Fall (4 votes [16.00%] - View) kliknes na view, i tu vidis ko je glasao za immortal josh Quote
Grobodan Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Ja nisam glasao, ne mogu da odlučim između Immortal, SotM, Anal i DF. Quote
Fapril ethereal Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 dvoumio sam se u gospodu,izmedju Secrets i Immortal.. ipak Immortal.. Quote
oʞɾoƃ Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Inace ja mislim da su jedini ovogodisnji blek albumi koje sam slusao All Shall Fall i Maranatha,tako da moj glas ide za Immortal. Znam da je pointless ali rofl Quote
Recommended Posts