oʞɾoƃ Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Sramota je što se uopšte nalazi na listi Quote
morbid god Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Egaktli. Taj album me mozda i najvise smorio u ovoj 2009. godini. Quote
Svart Posted December 14, 2009 Author Report Posted December 14, 2009 Rekoh ja vec: Priznajem gresku Stvarno je los album. Quote
Svart Posted December 14, 2009 Author Report Posted December 14, 2009 Mi to na racun Goksoga. A dobro onda, carry on Quote
delay Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Drudkh,M8L8TH i Gorgoroth, ostalo u kantu. Quote
Josif Visarionovič Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Znaci mozemo da te bacimo u djubre? Quote
delay Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Vidim da si malo retardiran, da nisi uputio bih te na naslov teme. Quote
Josif Visarionovič Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Malo se zajebavam,zivino Quote
Fapril ethereal Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Drudkh,M8L8TH i Gorgoroth, ostalo u kantu. kako da zaboravim Drudkh..Microcosmos je odlican album.. cudi me da nije ubacen na listu.. Quote
morbid god Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ja sam glasao za Absu. Jedini Ali toliko je strasnih izdanja ove godine bilo, da se zaledi covjek. Pada mi ovaj Cobalt na pamet, pa SOTM, Aosoth, Katharsis, Anaal, A/K split... onda se sjetim legendi Immortal, Beherit, Dark Funeral. Pa jos jedno revidiranje stava, Funeral Mist, Shining, Blut aus Nord(u ovo je albumcina), Merrimack... iznenadila je Borgia, jos se poklopilo da citam o tim nastranim kurvinim sinovima i kcerima sataninim i vatikanskim. Peste Noire, Oranssi Pazuzu, Samael, Teitanblood, Proclamation, Havohej i Archgoat(usisivacki kultovi), IXXI, Sarke, Nargaroth, Urgehal, Weapon, Belphegor, Destroyer 666, Ruins of beverast... to je ovako iz jednog daha, mada sam kucao neku listu na pocetku. Quote
delay Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 /Posvetio sam paznju novom Gorgorothu, i ovo ic nije lose, vuce vise na epic od icega sto su snimili do sada. Nisam previse kapirao njihov chaos metal, ali ovo me podseca po rockin' bubnjevima na I i recimo zadnji Dissection. Dao sam im glas, ali to vise govori o nekvalitetu ponude(ne, nikada necu skapirati Anaale i SOTM) nego o bilo cemu drugom.Over'n'out/. Quote
Sisus Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 ali ovo me podseca po rockin' bubnjevima na I i recimo zadnji Dissection. Pa isti je bubnjar. Quote
morbid god Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Juce i danas sam slusao Cobalt-Gin, i mislim da je to mozda najbolji album ove godine. Legli su mi odlicno njihova prva dva albuma, a sa Gin su me kupili naslovnicom, tematikom, tekstovima i naravno perfektnom muzikom. Vokal koji dolazi iz ponora nekog cistilista, bubnjevi koji sabijaju kako su dobro odradjeni i snimljeni, riffovi koji samo naviru.. definitivno najbolji black metal album 2009e godine, u zestokoj konkurenciji. Quote
Fapril ethereal Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 aj cu da preslusam taj Cobalt jebo ih Morbid u anus dominus.. Quote
kuruz Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Privilegvm. Valja i Above (doduše, dopao mi se tek na drugo slušanje, nekoliko meseci posle prvog pokušaja), All Shall Fall mi je nekako "veseo", ali solidan, Anaal odličan... Wormwood - đubre. Quote
Svart Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 Da sumiramo: 1. Anaal Nathrakh i Immortal 2. Dark Funeral 3. Secrets of The Moon Quote
AstralliS Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Ne važi se. Tek večeras u 00:01, može sumiranje Quote
Nemethor Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Immortal - All Shall Fall Dark Funeral - Angelus Exuro pro Eternus Destroyer 666 - Defiance Drudkh - Microcosmos The Stone - Umro Quote
morbid god Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 (edited) Mada ovdje ima svega, a najmanje blekerice, definitivno moram da spomenem poslednje izdanje Woods of Ypres. Albumcina. By The Time You Read This, I Will Already Be Dead Edited January 3, 2010 by morbid god Quote
Recommended Posts