F4R15 Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 +1 za Woods, stvarno nenadjebiv album. Quote
morbid god Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Tesktovi su bezveze. A za muziku stoji.. Quote
F4R15 Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Da se zaključiti po naslovima pjesama nego, kakvi su prijašnji albumi ? Njih nisam slušao. Quote
Lunar Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Mada ovdje ima svega, a najmanje blekerice, definitivno moram da spomenem poslednje izdanje Woods of Ypres. Albumcina. By The Time You Read This, I Will Already Be Dead Mogao si da ostavish link, no nevertheless skida se . Shvatam da je ovo super zagrejavanje pred novi Agalloch, koji izlazi u februaru. Kao sto rekoh u mojoj top 25 listi BM albuma kod Skagosa, Kanadaski bendovi ovog tipa su neopevani heroji ovkave muzike. Da se zaključiti po naslovima pjesama nego, kakvi su prijašnji albumi ? Njih nisam slušao. Odlichni, poslusaj neces zazaliti. Edited January 4, 2010 by Lunar Quote
F4R15 Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 I taj Agalloch, šta da prvo slušam ? Quote
Lunar Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Ma koji god Agalloch da poslushash neces omanuti(cak i EPove), taj the mantle im je najmanje metal, ali mozda i najkvalitetnije izdanje(veoma je tesko izabrati najbolji Agalloch, to varira iz dana u dan). Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Ja sam od Agallocha jedino slušao samo The Mantle, The Grey EP i The White EP i ta tri "izdanja" mi se izdvajaju kao reprezenti. I am the Wooden Doors Edited January 5, 2010 by AstralliS Quote
morbid god Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Lunar, ostavljao sam nedje link, to sto ne pratis nije moj prob. Quote
Fapril ethereal Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ja sam od Agallocha jedino slušao samo The Mantle, The Grey EP i The White EP i ta tri "izdanja" mi se izdvajaju kao reprezenti. I am the Wooden Doors cek brate,samo ta tri si slusao i izdvajaju ti se kao repezenti.. dont andrstend a Ashes Against the Grain?ja mislio da si ti to preslusao.. Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ja mislio da Astralni drzi Agalloch u malom prstu. Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Der, der... Sad ću overim taj Ashes Against the Grain, u stvari, baciću se na sve što su izdali, pa će Talvijeva izjava dobiti na smislu Quote
Fapril ethereal Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 prestanite da koristite ovaj smajli,sve pomislim da je je post napisao Feniks.. 1 Quote
Talvi Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Sto vise slusam poslednji Drudkh, sve sam sigurniji da ne da je trebao da bude ukljucen ovde nego da spada u sam vrh liste. Odlican album. Quote
morbid god Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Aj vala kad kazes. Nisam se udubljivao nesto, al sad ocu. Quote
Talvi Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Meni je skroz fino legao, ima super atmosferu i bas tece od pocetka do kraja, kao da slusas jednu dugacku pesmu. Samo utones i nema nazad. Quote
Svart Posted January 6, 2010 Author Report Posted January 6, 2010 Ajde i ja cu da vidim sto ga toliko hvale. Quote
Svart Posted January 6, 2010 Author Report Posted January 6, 2010 Dobar je album. Kao da slusas jednu dugacku pesmu sto rece Talvi. Quote
morbid god Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Sto znam, mene je smorio. Ima dobrih momenata, al prosto mi ne drzi paznju. Quote
Svart Posted January 6, 2010 Author Report Posted January 6, 2010 Predugacke su pesme, ok je za slusanje usput ali nije bas za neko udubljivanje. Quote
Lunar Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Meni je novi Drudkh fenomenalan kao i sva ostala njegova izdanja. Po nekom mom skromnom misljenju, najbolji BM bend iz Ukrajne(barem bend koji ima najvishe kvalitetnih izdanja u svojoj ponudi). Quote
Lunar Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 (edited) Inache jedan od retkih metal novinara, koje pratim i stvarno cenim njegove postove je definitivno Brandon Stosuy . Uvek svoj, svez(prati sceni kako mainstream tako i UG) i originalan. Pa evo njegove liste top 30 metal izdanja(ima dosta BM), i ocekivano nije loshe. http://stereogum.com/archives/haunting_the_chapel/best_metal_albums_2009_106711.html Edited January 8, 2010 by Lunar Quote
Recommended Posts