Fapril ethereal Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Lunar jagnje bozije,je zgresio sto na listu nije stavio Drudkh.. mislim da bi moj glasacki glas dao njima.. Quote
Lunar Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Jeste da sam ja moderator ovde, ali ne kontrolishem ja postupke chlanova. Ova lista tako jest pool, je Blackov(tako jest sada Svart), ja sam u mojoj listi stavio Drudkh. Quote
Sisus Posted January 10, 2010 Report Posted January 10, 2010 Možda se čovek okupao, pa ima asocijacije na vodu. Quote
Теша Тешановић Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 ovo nije fer u listi nije zadnji album winds of plague "the great stone war" koji je jedan od najboljih blek metal albuma u predhodnoj deceniji Quote
Denny Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Nisam baš primetio da su preterano black... Quote
Теша Тешановић Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Nisam baš primetio da su preterano black... jesu poprilicno,samo pevanje je blek a muzika je dosta blek i ima one blekerske blast bitove.doduse nije cist blek ima tu dosta stranih primesa ali u osnovi blek metal bend Quote
Talvi Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Winds of Plague Genre(s) Symphonic Deathcore/Blackened Death Metal Toliko o tome. Btw Teso, kapiram da bi ti se onda mozda svideli i Abigail Williams, nekako mi ipak nalikuju oni... Quote
Теша Тешановић Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Btw Teso, kapiram da bi ti se onda mozda svideli i Abigail Williams, nekako mi ipak nalikuju oni... ne abigal wiliams mi se uopste ne svidjaju,previse su mekani,melodicni,nemaju ostrine i podsecaju na old mans child,bodome i slicna sranja Quote
Josif Visarionovič Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Ako je ovo tebi mekano kao Bodomi onda ne znam...niti su nesto melodicni,vise tu simfonija ima uticaj http://www.youtube.com/watch?v=BOvAMKE_ee8 Quote
Goxy Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 anaal,nargaroth,samael,dark funeral,absu,beherit,gorgoroth i to je to. dodatak: The Ruins of Beverast - Foulest Semen of a Sheltered Elite Nokturnal Mortum - Голос Сталі Quote
Guest Crucified Beast Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Ma zajebite vi ti pricu! Old school je old schol!!! A GORGOROTH SU MUDA BLACK METALA!!! Jeste culi samo Pest-a kako kida!? Quote
iron will Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Nokturnal Mortum - Голос Сталі Ово. Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Immortal je dobio moj glas, cisto iz rispekta. Quote
Recommended Posts