Jump to content

Recommended Posts

Posted

Upravo predjoh Mafiju, stvarno je prekratka igra + ima puno propusta. Na primer, ne postoji free roam kao u prethodnoj mafiji, jednostavno kada predjete misije idu kredits i to je to. Zatim, pored prelazenja misija nista drugo ne moze da se radi, tako da u principu i nisu morali da je prave kao sandbox igru, zasto kada non stop idete od tacke a do tacke b. Mogli su makar da ubace neke organizovane trke kroz Empajr Bej, sto bi svakako bilo u duhu 50ih, ili mozda preuzimanje teritorija od grisera ili crnaca, ne znam, bilo je puno opcija ali jednostavno se nisu nicega setili... Ako ne racunamo grafiku, Mafija 1 je 50 puta bolja i zanimljivija.

Guest Administrator
Posted

U Mafia 2 postoji Free Ride ako na to mislis. Plus sto imas DLC koji non stop izlaze.

A svi oce jebene trke samo zato sto je bilo u Mafiji 1 ?

Prezahtevni ste

Posted (edited)

U Mafia 2 postoji Free Ride ako na to mislis. Plus sto imas DLC koji non stop izlaze.

A svi oce jebene trke samo zato sto je bilo u Mafiji 1 ?

Prezahtevni ste

Mislio sam na onu opciju iz Mafije 1 kada posle predjenih misija mozete da se vozikate po gradu i pronalazite/otkljucavate svakojake gluposti...

Free roam je deo DLC-a, a sem toga postoje nacini da se otkljuca u postojecoj verziji igre.

jel moze neki link za free roam DLC? :bigblue:

Edited by LokateLi
Guest Administrator
Posted (edited)

Pa možeš to i u Mafia 2.

mafia22010090919045201.png

Edited by Administrator
Guest Administrator
Posted

Pa naravno , ako nemas original.

Nema na cemu.

Posted (edited)

Demo nove Fife jebe kevu :rockdevil: :rockdevil: Trenutacno skidam PES demo mada kontam ko po obicaju da ce biti isti kurac ko i prosli...

Edited by Zoidberg
Posted

Svi PES-ovi su mi govno. Nista bez playstation keca i dvojke i njihovih fudbala. Svi fudbali na racunaru su go kurac, a fudbal na soniju trojci je ubedljivo najgori.

Posted

Serete za pes, svaki je bolji od fife 10x. Daleko je od savršenog, ali od Fife je bolji sigurno, fifa je za malu decu pravljena...

Nisi igrao, vidi se.

Posted (edited)

Je l' igrao neko Darksiders? 13Gb teska, necu da je instaliram ako je sranje.

Edited by -Mare
Posted

Zavisi dal ti se svidja taj trip... Mislim to je jedna od onih sa genijalno animiranim komboima a ja cim cujem kombo najezim se koliko ne volim takve igre. Elem, ako mozes da vidis bez uclanjivanja Ovde su dosta komentarisali (doduse za xbox al sve jedno)

Posted (edited)

Zavisi dal ti se svidja taj trip...

Instalirao, pokrenuo, odigrao 10min i izbrisao. Prototype + GOW. :ph34r:

Edited by -Mare
Posted

Sranje, izbrisao sam i instalaciju jer ortak nije hteo da je sreze. Imas Full Rip: ( ~ 7.1 GB ) verziju, to nije toliko strasno. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...