Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je l' je i dalje frka sa količinom municije? Zbog jebenog kolokvijuma ne mogu da krenem da igram pre srede

Posted

Jebote, ovaj Metro je najbolja igra 2013 a bogami i sire.. u svakom pogledu je bolji od keca, a kec je bio vrhunska igra. Neverovatna atmosfera, grafika, zvuk, gejmplej, sta oces.. igrajte ovo na ranger hardcore iskljucivo.. ljudski protivnici su nazalost protiv stelta retardirani pa je i na ovoj tezini cesto prelako, ali sve ostalo, a pogotovo susreti sa kreaturama na povrsini su neopisivo fantasticni.. u rangu ovoga je jedino mozda prvi STALKER i thief igrice, nijedna druga FPS igra nije ni priblizno ovako atmosfericna.

• Downvote 1
Posted

Jebote, ovaj Metro je najbolja igra 2013 a bogami i sire.. u svakom pogledu je bolji od keca, a kec je bio vrhunska igra. Neverovatna atmosfera, grafika, zvuk, gejmplej, sta oces.. igrajte ovo na ranger hardcore iskljucivo.. ljudski protivnici su nazalost protiv stelta retardirani pa je i na ovoj tezini cesto prelako, ali sve ostalo, a pogotovo susreti sa kreaturama na povrsini su neopisivo fantasticni.. u rangu ovoga je jedino mozda prvi STALKER i thief igrice, nijedna druga FPS igra nije ni priblizno ovako atmosfericna.

4a nikako AI da nabode to su u pravu.najgluplje tripove je imao prvi stalker ma koliko ga ja volio sa rikosetom na jacim tezinama.

Posted (edited)

Ok, malo sam se zaneo, koliko god derivativan u nekim aspektima i Bioshock Infinite je izasao ne tako davno.. krunu za ovu godinu mora Metro da podeli, ipak. Ali da, moram da skrenem paznju ovde ljudima da ima idiotskih stvari u novom metrou.. prvo, nozevi za bacanje su neverovatno OP i one-shotuju bilo sta ako mu se prikradete, bilo gde da ga pogodite. U ranger hardcore-u pritom UOPSTE nema hud-a pa nemate zapravo nikakav nacin van lokalnih marketa da proverite municiju i to.. zapravo je kul ponekad ali je ipak suludo i zna da nervira. Takodje, AI je postao pre-retardiran protiv stealth-a, ne izvaljuju lesheve ponekad iako hodaju preko istih, zgodno okrenu ledja svaki put ako sacekate malo i tako.. ne znam zasto su to uradili u kecu je balans bio savrsen, jednako je tesko bilo i izbegavati kombat i peglati se.

Ali realno, nema sve to veze, videcete.. atmosfera i te neke mini-price i narativ koji se odvija paralelno sa glavnom pricom.. a i sama glavna prica.. sve je na takvom nivou da kada krenete da pikate necete moci da prestanete. Zaista vredi odigrati, iako i dalje nije savrsena igra.

Edited by Salvation
  • Downvote 1
Posted

I to zahvaljujuci kickstarteru. Da nije njega, kurac bi videli sve to. Jedva cekam te naslove. Poserem se na ove moderne rpg-ove za debile, cast izuzecima (Vičer).

Posted

Da, bice ovaj Kickstarter prava renesansa za old-skul igre kada imaju igraci mogucnost da direktno podrze projekte bez mesanja "velikog brata" I Bioware je probao cim se pojavio EA, da ne navodim druge primere..

• Downvote 1
Posted

Poserem se na ove moderne rpg-ove za debile, cast izuzecima (Vičer).

Mass Effect je rpg za debile?

A zaista je smesno kada po modernim igrama sere neki balavac 1990.godiste.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Mass Effect je rpg za debile?

zar nije?

o priči, misijama, likovima, grafici... možemo pričati, ali je RPG mehanika pojednostavljena do tačke kada to više i nije rpg.

meni ME nije loša igra (kec dobra, dvojka solidna, trojka je već priča za sebe), ali je isto i bolni primer propadanja žanra i zatupljivanja.

jebote, RPG je nekada bio spoj avanture i strategije (zagonetke od kojih mozaG svrbi i borbe za koje su potrebni mali taktički geniji) uz priču često bolju i dublju nego li u žanrovskoj književnosti i hamletovske dileme oko razvoja lika gde se misli nad svakim poenom i svakim parčetom opreme... stotine strana ispisanih i okačenih po netu o najboljim bildovima za heroje, najboljem sastavu grupe itd..

za većinu fanova ME je bitno da li mogu da pojebu plavu ejlijenku i dignu nešto u vazduh.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted (edited)

Mass Effect ne moze da prismrdi bilo kojem starijem Rpg-u. A to sto sam 90 godiste je inace mnogo bitno, Leni, veze s mozgom nemas, nego samo kenjas tu nesto. Tebi je, bre, Skyrim dobar, idi obesi se, majke ti.

Edited by MegaDave90
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

U svakom slucaju bolji je od Obliviona ako nista drugo, ali je uproscena do maksimuma. A Mass Effect je dobra igra, ali je RPG aspekt isto uproscen do bola.

Edited by MegaDave90
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...