Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Iskreno, ne kapiram da je toliko interesovanje da DVA spinoffa dobije Dead Island, igrica koju sam jedino presao posto sam je igrao fazon 3 meseca po malo, inace bih se smorio i deinstalirao. Bice sad i ovo i Dying Light, a najjace je sto -ovo- ne rade isti likovi koji su radili keca, vec Dying Light, dok ovo radi skroz druga firma. Koliko sam skapirao, ovo ce biti neka zajebancija-verzija keca, dok Dying Light pretenduju da bude kao "ozbiljna" zombi igra, i mracnija od keca + Mirror's Edge parkour momenti i to. Tja, ne znam, kapiram da ce obe biti jako zabavne u CO-OP-u eventualno, ovako, mnje.. zombiji po hiljaditi (i hiljadu prvi) put. No dobro, mozda i bude kul, videcemo.

Posted

Ovaj trailer deluje kao debeli ripoff Secret World-a, no ipak je to bajover, bice dobro sigurno, iako su otisli malo u kurac od kad ih je kupio EA.

• Downvote 1
Posted

Iskreno, ne kapiram da je toliko interesovanje da DVA spinoffa dobije Dead Island, igrica koju sam jedino presao posto sam je igrao fazon 3 meseca po malo, inace bih se smorio i deinstalirao. Bice sad i ovo i Dying Light, a najjace je sto -ovo- ne rade isti likovi koji su radili keca, vec Dying Light, dok ovo radi skroz druga firma. Koliko sam skapirao, ovo ce biti neka zajebancija-verzija keca, dok Dying Light pretenduju da bude kao "ozbiljna" zombi igra, i mracnija od keca + Mirror's Edge parkour momenti i to. Tja, ne znam, kapiram da ce obe biti jako zabavne u CO-OP-u eventualno, ovako, mnje.. zombiji po hiljaditi (i hiljadu prvi) put. No dobro, mozda i bude kul, videcemo.

Ne kapiram sto iko igra takve igre solo. Dead Island je bio genijalan (igralo nas troje), jedino sto je u to vreme imao nepodnosljiv bag da ako koristis oruzje koje se baca i les umre na stomaku ne mozes da pokupis svoje oruzje iz njega :violent: Ne znam dal su to kasnije ispravili.
Posted

Solo se igraju zato sto su do jaja.Meni recimo nije jasno sta je interesantno u tome da vas troje idete i besciljno ubijate zombije.Ako cu igrati nesto u multiplayeru,igracu generale,dotu ili tako nesto.

• Upvote 1
Posted

Hoho, pa ovo brutalno izgleda, ja nemam reči.

Al vidim da mora novi komp da padne, ko zna koliko će ovo čudo biti zahtevno.

Već vidim fenomenalan soundtrack.. nema šta savršeno.

Posted

za full otpanj developeri tvrde da je jedna 780ti na 1080p sa koliko se sjecam 4770k ili 4790k izmedju 30 i 60fps.sto mu dodje da je za full otpanj a da bude konforno najjeftinija varijanta (ako imate adekvatno napajanje i plojku) dvije 290 bez X.u teoriji ako se amd potrudi (a nece za nvidia igru) mozda budu dovoljne i dvije 280x.u svakom slucaju bice po usima.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Dvoumim se da li da kupim DA 3, ne znam kada ce razbiti ovu novu zastitu, da li cemo da cekamo nedelje ili mesece. :ph34r:

Da li je neko pazario i krenuo da igra, kakvi su vam utisci?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...