Jump to content

Upcoming Games

Sinstrel

Recommended Posts

Nema za PC? Nisam ni primetio..jbg, verovatno opet neko sranje sa eksluzivnoscu za Sexbox.. no dobro, sto rece Shinigamy, nema sanse da nece portovati kad-tad, samo smor je cekanje, jbg. A i u 2014 ce imati jos ozbiljnih kandidata za igricu godine, no dobro..

• Downvote 2

Jos na onom mamojebackom frostbite endzinu kao i novi Dragon Age.. aj samo da se nadamo da bude u celosti do jaja igra kao npr. ME2, bez idiotskog epiloga kao trojka ili celokupno idiotska igra kao dvojka dragon age-a.

Edited by Salvation
  • Downvote 1

Meni je to bas kul, posto su mega usrali celu pricu na kraju, dosta je bilo sheparda, koliko god bio gotivan. Ovo ne iskljucuje mogucnost da se likovi pojave kao npc-ovi ponovo (cak i sam shepard), a opet daje mogucnost da se istraze kompletno novi likovi, price, sta vec.. jedino ostaje pitanje da li ce se drzati ME ili DA filozofije.. ako je opet u pitanju vrlo linearna i fokusirana prica, kapiram da cemo opet imati ljudskog protagonistu ali meni bi bilo kul da urade i DA: Origins fazaon, pa da imamo opet nekoliko likova za biranje, ukljucujuci druge rase.

Edited by Salvation
  • Downvote 1

Ne znam ko ti dade minus na ovaj prosli komentar, nisam ja :) Engine za Skyrim inace nije isti kao i ovaj za FNV i Fallout 3 (koji je, ja mislim, ekstenzija oblivion engine-a) - definitivno daleko od toga da je smece, ali naravno FB3 je trenutno jedan od najboljih endzina na trzistu, samo je isto tako i mnogo zahtevniji, jbg. Sto se ME3-a tice, kraj je sranje ne samo zbog toga da li je ziv ili nije nego prosto, ono, sve su maksimalno zbrzali i obesmilili, uz gomilu nerazresenih pitanja. Ali dobro, svakako je i dalje vrhunska igra, samo je meni ipak bila razocaravajuca, kada se sve sumira.

• Downvote 1

Imao sam potpuno identicno misljenje kao i ti dok nisam odigrao igru sa extended cut dlc-em.Sve je sada na mestu,nista ja tu ne bih dirao.Savrseno.Ipak,slazem se da je ME2 najbolji.Ali isto tako se ne slazem da je DA2 smece,meni je bas dobra igra.

Meni je zao sto nece biti Sheparda,ipak je on ikona igre.Ali dobro,prica se moze razvijati na mnogo nacina,tako da sam siguran da ce kvalitet biti vrhunski.

• 2 weeks later...

Uuu novi generali, vr'. Inace, da, konacno izadje za pc Mortal Kombat, i mogu slobodno da kazem da je to, pretty much, ubedljivo najbolji MK svih vremena, i sigurno najbolja tabacina koja je ikada izasla za PC. Obavezno obrnite ljudi, kao iz najboljih dana dvojke i trojke, samo je igra jos bolja.. malo smaraju potpuno nepotrebno ubaceni kratos i fredi kruger i tako neke gluposti, ali realno, koga boli kurac.. igra sabija.

• Downvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...