kuruz Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_oJ8GkoHQDA P.S. kenjam im se na boje padobrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 (edited) parachute colour Edited July 14, 2013 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Jebote bog, ovaj Rockstar. Zasto se neko drugi uopste trudi da pravi ovaj tip igrica kada protiv sebe ima ovakvo nesto? Uz Rome II, najiscekivanija igrica godine, fo sho. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Jebes sve to kad nema za PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Ma bice sigurno. Prevelik je to deo kolaca da na izbece za PC. Doduse bice bagovita sigurno, neopeglana, al ce biti koliko toliko igriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Nema za PC? Nisam ni primetio..jbg, verovatno opet neko sranje sa eksluzivnoscu za Sexbox.. no dobro, sto rece Shinigamy, nema sanse da nece portovati kad-tad, samo smor je cekanje, jbg. A i u 2014 ce imati jos ozbiljnih kandidata za igricu godine, no dobro.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Ocu Plants vs Zombies 2 za PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 da ne detaljisem previse,ako ce gtaV da izadje na ps4 i novom boksu onda ce i da izadje i za PC,plus ovi obecavaju da nece biti toliko problema oko portovanja za PC. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Hm..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OjQSEfKcyQg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Pricaju o novom Mass Effect http://www.gamespot.com/news/bioware-on-next-mass-effect-shts-gettin-real-6411572 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) Jos na onom mamojebackom frostbite endzinu kao i novi Dragon Age.. aj samo da se nadamo da bude u celosti do jaja igra kao npr. ME2, bez idiotskog epiloga kao trojka ili celokupno idiotska igra kao dvojka dragon age-a. Edited July 18, 2013 by Salvation 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) Bolje taj engine nego onaj koji je Bethesda koristila za F3, FNW i Skyrim. Jebeno smece Videcemo sta ce biti od novog ME, malo mi je sranje sto nece pratiti Sheparda Edited July 18, 2013 by Captain Spaulding 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) Meni je to bas kul, posto su mega usrali celu pricu na kraju, dosta je bilo sheparda, koliko god bio gotivan. Ovo ne iskljucuje mogucnost da se likovi pojave kao npc-ovi ponovo (cak i sam shepard), a opet daje mogucnost da se istraze kompletno novi likovi, price, sta vec.. jedino ostaje pitanje da li ce se drzati ME ili DA filozofije.. ako je opet u pitanju vrlo linearna i fokusirana prica, kapiram da cemo opet imati ljudskog protagonistu ali meni bi bilo kul da urade i DA: Origins fazaon, pa da imamo opet nekoliko likova za biranje, ukljucujuci druge rase. Edited July 18, 2013 by Salvation 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Meni nisu usrali kraj, meni je ME3 jedna od najboljih igara svih vremena, a kraj, neka ga protumaci kako ko hoce, meni je Shepard živ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Ne znam ko ti dade minus na ovaj prosli komentar, nisam ja Engine za Skyrim inace nije isti kao i ovaj za FNV i Fallout 3 (koji je, ja mislim, ekstenzija oblivion engine-a) - definitivno daleko od toga da je smece, ali naravno FB3 je trenutno jedan od najboljih endzina na trzistu, samo je isto tako i mnogo zahtevniji, jbg. Sto se ME3-a tice, kraj je sranje ne samo zbog toga da li je ziv ili nije nego prosto, ono, sve su maksimalno zbrzali i obesmilili, uz gomilu nerazresenih pitanja. Ali dobro, svakako je i dalje vrhunska igra, samo je meni ipak bila razocaravajuca, kada se sve sumira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Imao sam potpuno identicno misljenje kao i ti dok nisam odigrao igru sa extended cut dlc-em.Sve je sada na mestu,nista ja tu ne bih dirao.Savrseno.Ipak,slazem se da je ME2 najbolji.Ali isto tako se ne slazem da je DA2 smece,meni je bas dobra igra. Meni je zao sto nece biti Sheparda,ipak je on ikona igre.Ali dobro,prica se moze razvijati na mnogo nacina,tako da sam siguran da ce kvalitet biti vrhunski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 DA 1 je ok, ima smisla, dvojka ne bas. Inace MK ovaj novi jebe keve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Igra ce biti za dz!I online i offline.Koji je kurac ovima iz EA?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Ja se prijavio za closed beta, cekam invitation A i sad vidim, eto cake, generali se kupuju za prave pare ili za in game pare, koje ce verovatno krvnicki da se sticu na multiplayer ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Uuu novi generali, vr'. Inace, da, konacno izadje za pc Mortal Kombat, i mogu slobodno da kazem da je to, pretty much, ubedljivo najbolji MK svih vremena, i sigurno najbolja tabacina koja je ikada izasla za PC. Obavezno obrnite ljudi, kao iz najboljih dana dvojke i trojke, samo je igra jos bolja.. malo smaraju potpuno nepotrebno ubaceni kratos i fredi kruger i tako neke gluposti, ali realno, koga boli kurac.. igra sabija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Ko voli Stalker za 2 i po sata izlazi mod Misery 2.0. http://www.moddb.com/mods/stalker-misery Ako ne znate kakve novosti donosi ovo, pogledajte klip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Da, gledah bas taj mod, ja se iskreno vise radujem lost alphi, ali i ovo deluje mega kul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 http://www.miserymod.com/?page_id=799 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Sad nesto gledam neke klipove, kako ce SC Blacklist da se popisa po svemu ovog leta. Izlazi valjda za nekih 20-ak dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts