MiroslavXO Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 (edited) Nije da me nesto pogadja ali cisto da znate, F4 ce morati da koristi steam, iako se kupi tvrda kopija, sadrzace cd key i key za steam. Jer ce se jedan deo instalacije nalaziti na steam-u, znaci na tvrdoj kopiji nije kompletna instalacija. Mada je i ovo dobro zbog silnih patcheva koji ce izlaziti. Source => http://www.pcgamer.c..._campaign=pcgfb Aj ove ostale, narocito Torchlight, koji je i pravljen da bude cartoonish, al' gde Witcher-a stavi u isti kos... Pa jeste tako ako imas oko za te stvari, a ja posto se bavim time imam. Cek da najdem neke slike... Ma u stvari sta ima da trazim samo baci pogled na slike iz 2013 verzije. Edited October 23, 2015 by MiroslavXO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Je l' to Triss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Shani. Vratili su je u ekspanziji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Bogami, poruznela je zestoko od keca. Ali to svakako nije razlog da Geralt ne umoci opet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Ne dal je jebozovna u trojci nego strasno. Treba odigrati pa suditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Jes vala, ali kapiram da imam jos jedno 50 sati do toga minimum, koment je bio samo na osnovu ove slike xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 (edited) Ono sto mi se ne svidja kod novijih igara, tipa Witcher 3, Divinity - Original Sin, Torchlight, Diablo 3, sto im osvetljenje i materijali vuku na cartoon izgled, a ne na realni. Bravo ti ga! Ne mora ''realni'', al' ako su oko tebe zombiji i karakondžule, da to izgleda kako valja, a ne da izgleda kao da će bombone da dropuju kad ih pobiješ taj kartuniš stil kada je u 3Du mnogo bolje stari Pa eto, pomenuti Torment je odlično ostario. Diablo 2 takođe. Aj, to nije 3D, ali je i StarCraft mi je mnogo bolje ostario nego WarCraft III, nije mu uopšte pomogla ta debilna Deda Mraz 3D grafika. Battle Realms, 3D strategija koja je izašla par meseci pre WC3 pet puta bolje izgleda i bolje je ostario. Inače, igra ima skroz neobičan sistem sa radnicima, resursima i svim ostalim, preporučujem svakome ko nije igrao da proba nekoliko staza. Nije to da l' je kartuniš, nego kako je odrađen sveukupni vizuelni doživljaj. Može atmosfera da bude mračna kako dolikuje, a da igra ostari dobro. Jesu pošteno najgore ostarile prve 3D igre koje su krenule da pomeraju granicu u detaljima i realističnosti, ali su ubrzo stvari legle na svoje mesto, i sad imamo jedan Undying od pre 14 godina koji i dalje izgleda super i ima istu bolesnu atmosferu. Te godine je izašao npr. i Gran Turismo 3 koji razvaljuje kako izgleda. Edited October 24, 2015 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 (edited) Idi igraj Witcher 3 pa ondak seri. Kada cemo na pivo? Edited October 24, 2015 by Маузер Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 (edited) Bravo ti ga! Ne mora ''realni'', al' ako su oko tebe zombiji i karakondžule, da to izgleda kako valja, a ne da izgleda kao da će bombone da dropuju kad ih pobiješ Ne kazem da mora, samo mi nije jasno zasto nisu zadrzali taj look iz 2013, sa toplijim bojama igra dobija taj cartoon look, iako su takve igre fantasy zanra vise bih voleo da po pitanju rendera budu realne kao u Kingdom Come: Deliverance. A sto se tice animacija one su super u W3, ne mogu da se setim sta sam tacno radio, ali sam radio na njima i na cutscenama. Edited October 24, 2015 by MiroslavXO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Radio šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 (edited) Pa napisao sam ti gore, neke delove vezane za animaciju sam radio, tj. tim iz srbije, eno me tamo u credits na nekom 10 min. Jel neko krenuo ekspanziju da igra? Ja jos nisam poceo, posle BG II EE verovatno. Edited October 24, 2015 by MiroslavXO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Taj Kingdom Come ce biti uber surprise hit, igra deluje fenomenalno po svakom osnovu. Jedva cekam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Meni te kultne RPGove u svakom smislu kolje serijal LoK. Edit: ako mogu da se svrstaju uopste u rpg zanr. nit je rpg, nit kolje išta. jebeš igre ako je torment najbolja igra ikada to je dobra priča i doživljaj, ali kao igra ukupno je ispod nekolicine rpg naslova. torment ima delimično broken rpg mehaniku, ali je i tako jedna od najboljih igara ikada. da, priča je toliko dobra da prevazilazi sve druge aspekte koji su možda bolji u nekim drugim rpg naslovima. Torment bi bio vrh da se uradi remake iz prvog lica, sa kadrovima tj. glumom kao sto su W3 cutscene posto je igra story driven. Ali da to bude na zavidnom nivou, a ne da se lome face. Ono sto mi se ne svidja kod novijih igara, tipa Witcher 3, Divinity - Original Sin, Torchlight, Diablo 3, sto im osvetljenje i materijali vuku na cartoon izgled, a ne na realni. A torment ima bas to dark/gothic okruzenje. baš ne bi bilo vrh. uopšte ta bethesda stavimo rpg u fps filozofija mi je sranje, pogotovo što se uopšte ne uklapa u torment duh, koji da napomenem, ič nema veze sa dark/gothic okruženjem. fallout je živi dokaz da takva tranzicija nije poboljšala igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Koji si gospodar gejminga jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 štaču kuču Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 To nije Bradilko nemo da lazes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Gledam screenshot, nesto mi izgleda dosta isprano, mada kazu da je ovo PS4. http://imgur.com/a/cuuFG Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Wild, nova igra čoveka koji nam je podario Rayman, Beyond Good & Evil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Videh ovo juce, moglo bi da bude kul skroz. Mada.. MMO.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Imaće i singl plejer opciju. Ista ekipa pravi kao i prethodni Conan MMO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Probao sam novi Unreal, pre-alpha verzija moze besplatno da se skine. Bas dobro izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 ja ne znam ni za jednu dobru conan igru od NES dana pa do sada, što je sasvim van pameti. dušu dalo za mračnu RPG koljačinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts